Ponosni sam vozac ljute masine Juga 45 i planiram da uzmem Audi 80 Jaje od 1600 ili 1800ccm ,zavisi sta nadjem
Vidim da se cene krecu od 3-3.5K eura, s obzirom da su starosti skoro 20 godina, koliko su i dalje dobri,da li su poceli da crkavaju max?
i imao bih jos par pitanja..
- Na sta da obratim posebno paznju kad budem gledao kola?
- Koliko trosi 1.6, a koliko 1.8 kad se vozi "penzionerski" tj. onako normalno, prebacivanje na srednji broj obrtaja i tako to i/ili "razvlacenje" tj. ostar start, ubrzavanje, pa i razvlacenje brzina do velikih obrtaja....
- Kakve su im performanse (ubrzanje, max. brzina, itd.)
- Koliko je registracija?
- Cime je najbolje da obezbedim auto od kradje, s obzirom da se jaja kradu ko luda...?
- Kakve su cene delova i tako to, jer za jugice je jeftino,ali svaki mesec-dva mora da se
50-100 eura za nesto...
Ja mislim da ne mogu da se setim nicega jos.. to je to
hehe
Hvala!
Vidim da se cene krecu od 3-3.5K eura, s obzirom da su starosti skoro 20 godina, koliko su i dalje dobri,da li su poceli da crkavaju max?
i imao bih jos par pitanja..
- Na sta da obratim posebno paznju kad budem gledao kola?
- Koliko trosi 1.6, a koliko 1.8 kad se vozi "penzionerski" tj. onako normalno, prebacivanje na srednji broj obrtaja i tako to i/ili "razvlacenje" tj. ostar start, ubrzavanje, pa i razvlacenje brzina do velikih obrtaja....
- Kakve su im performanse (ubrzanje, max. brzina, itd.)
- Koliko je registracija?
- Cime je najbolje da obezbedim auto od kradje, s obzirom da se jaja kradu ko luda...?
- Kakve su cene delova i tako to, jer za jugice je jeftino,ali svaki mesec-dva mora da se

Ja mislim da ne mogu da se setim nicega jos.. to je to

Hvala!
Comment