Ako su na naplatnim rampama svi vec tako posteni, i to toliko idealno funkcionise, kako onda jedan te isti lik koji radi kao inkasant na naplatnoj rampi (a radi tamo vec 7-8 godina), u poslednjih 3 godine smogne crkavicu da kupi, tim redom: Renault Clio 172, Audi S3, i Audi S4?
Ako vec ima para da kupi sve to, koji moj onda radi na naplatnoj rampi? Ako nije imao ranije, odakle mu sad? I dalje radi tamo, samo da se zna, vidjam ga najmanje 2x mesecno, a sat koji nosi kosta kao dobar auto.
Mutno mi je to, mutno...
Reko da podignem temu malo jer pokazuje kako su se neki zaletali braneci sistem za koji je dokazano da je prljav.
Dobra tema za primer da netreba pricati u tudje ime.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Toliko da se vise niko ne seca ni da je bilo. I ja sam zaboravio moj proracun, koji sam izveo iz podataka datih od policije. U najnepovoljnijem slucaju zarada je merena 10tinama miliona evra na godisnjem nivou. A sta je tu taj S4 sica, kap vode u okeanu. Neko drugi je tu opasano mastio brke, a oni koji toliko uzimaju u ne idu u zatvor, to bar svi znamo (a mrtva usta ne govore...).
Slaba vajda od prisecanja Moja baba se kojecega seca, al to je sve Kad pocnem da se secam, znacu da sam u poooznim godinama....
Imao sam kolegu koji se seca caja u kesicama, prvih televizora.. (ja debelo pamtim crno bele). Secam se da je moj prvi automobil bio Stojadin (kec) , Zastava 101, (prljavo) bele boje i da sam retko placao putarinu... a i nije bila nesto ni skupa...
Comment