190 a ogranicenje 50...........put Krusevac - Brus..........
brzina-radar
Collapse
X
-
SAAB 9000 T 16 sa skroz originalnom konfiguracijom sem navrcenog APC BOXa (MAX load na 6280 rpm 1,1 Bar umesto standardnih 0,58 Bar)Originally posted by Wizsta si vozio?Tad se malo stisao, i razumeo sta mu pricam podize opet radar pred moj nos i pokazuje prstom na slova iza cifara na radaru. MPHAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Snaga je bila?Originally posted by BOOSTSAAB 9000 T 16 sa skroz originalnom konfiguracijom sem navrcenog APC BOXa (MAX load na 6280 rpm 1,1 Bar umesto standardnih 0,58 Bar)Originally posted by Wizsta si vozio?Tad se malo stisao, i razumeo sta mu pricam podize opet radar pred moj nos i pokazuje prstom na slova iza cifara na radaru. MPH
Za 252km/h bogami je treba,a verujem i da nije bio na maksimumu
Comment
-
-
230 ks , bio je na maximumu. Injektori nisu menjani, goriva za vise nema
To se na modelu iz 86 koji je i bio dobijalo jednostavno samo navrtiti APC P potenciometar do kraja
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Tjuning Na POT bas cool,jos da je siberOriginally posted by BOOST230 ks , bio je na maximumu. Injektori nisu menjani, goriva za vise nema
To se na modelu iz 86 koji je i bio dobijalo jednostavno samo navrtiti APC P potenciometar do kraja
Comment
-
-
brzina!!!!!
max brzina na auto putu je bila oko 190
a u Kragujevcu u gradu na obilaznici bili kao neki radovi na putu koji su zavrseni a osta znak 20 km/h i ogranicenje vazi do sledece raskrsnice a ja ni manje ni vise nego 120 km/h
Sa ibizom me za ove 2-3 nedelje nisu hvatali nadam da nece nikad
Imam jos jedan biser kevin nov jugo in 1.1 stvarno sam ga dobro razradio... isao je sigurno oko 165-170 a cajger mu laga i pokazivao 180-190 i zaustavi mene pandur na bubanj potoku i da ga povezem do batocine, j nagazim juga do daske i nisam pustao gas, pandur ni rec 2-3 puta pogledao u cajger i cuti, kod batocine kad je izlazio samo je rekao
"ja se u zivotu nisam brze vozio u jugu"
Comment
-
-
Re: brzina!!!!!
Originally posted by Ivanja nagazim juga do daske i nisam pustao gas, pandur ni rec 2-3 puta pogledao u cajger i cuti, kod batocine kad je izlazio samo je rekao
"ja se u zivotu nisam brze vozio u jugu"
Bas si kralj
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Vozio stojadina 
zbog 200DM?

Comment