Prosle godine negde pocetkom jula probao sam Audi RS6-PLUS sa 500ks ,uspeo sam da ga doteram do 310 km/h,ali u tom momentu u glavi mi je bilo samo "sta ako me bekne murija"(ovde je to veoma,veoma opasna igra) iako je bilo jako kasno uvece i na auto-putu ne bas mnogo saobracaja,ali i pored tog straha adrenalin je bio jaci .....Inace sam osecaj vozeci taj auto i na sporednim putevima , kad krenes iz mesta vec posle par sekundi postaje ti svaka ulica i svaki put uzak jer ustvari ubrzanaja su stravicna auto tada leti ,sve se suzava,samo auto se siri...
Mesto dogadjaja : Ovde u CH
ps. kad smanjis brzinu sa 310 na 220 imas osecaj kao da stojis u mestu,treba paziti u tom momentu da se ne zeznes da izadjes napolje u WC :-))
Prosla nedelja, put za Vrsac. Krenuo ja ujutru na rostilj kod prijatelja, kada, malo po malo, pa grupa motrociklista proleti pored mene. Znam, trke na aerodromu u Vrscu, ali sta ovo bi. Pa ja idem oko 130km/h.
I krenem ja za jednom grupom, malo po malo i picim ja oko 190, to je neki max. Kada murija ispred Vrsca. Svi na kocnicu, ali moj auto slabije koci od njih. Prosao sam izmedju njih kao izmedju cunjeva i dvojica na drum i masu lilihipima.
Nas sedmorica sa strane, sest motora i ja. Snimljen na 165, imaju sliku, ali imam ja jedno propusnicu pa prodjoh. Ipak, nije mi bilo svejedno!
Comment