Sta se kezis..... ti si najgori od sve dece (fire starter)..., a hvala ku... Sasha se uvek tu negde stvori, i kad je do guse u zivom blatu uhvati se za neku slamku (sto bi se reklo zilav mali)...
@ Starce:
Do yayca!
A kazi mi sem one Batine Q4 za koju ti jos znas? I malo da offujem,jeli imas neke informacije o 33 permanent4?jeli ima koji primerak kod nas?
Sad kad me pitas ne znam da li ima Q4, ali ima nekoliko koje mogu biti ili QV i Q4. Jednu, sa felnama kao kod Q4, sam video na Dorcolu bas pre dve nedelje, crvena ( malo matirala), ali auto generalno deluje solidno sa sve Speedline felnama kao kod Q4. Znaci, ima nekoliko koje mogu biti ili QV ili Q4. Takodje jednu crnu znam, u relativno slabom stanju koja isto moze biti Q4. To je u Beogradu...
Permanent 4 sam vidjao, ali odavno nisam video nijednu da ima natpis pozadi i da znam da je ta verzija. Ima jedna crna, sa felnama kao kod Permanent 4, cesto parkira u garazi u Masarikovoj - izuzetno je covek pazi, ali uvek sam je vidjao parkiranu i to je vlasnik nabije uza zid tako da ne moze da se vidi sta pise pozadi.
da ali vrlo lako moze da se desi da krene na put za BGD i da usput bude gecrkt
Istina... meni se to desilo sinoc, ali srecom desilo se na 50 metara od kuce...
Problem sa alternatorom koji je na Delti uglavljen izmedju desnog kosa, vodene pumpe, servo pumpe i iznad diferencijala... ma milina za rad...
Ali par kablova resi problem (za sad)...
Q4 ima na forumu mislim cak dve koje su nekad bile a sada imaju 24vT motore i izgubile su pogon...
a permanent 4 ja sam vidjao jednu mislim da je bila sa smederevskim registracijama tamno zelena, vidjao sam je po odzacima ali nije bila odzacki auto, covek koji je vozio sad vozi 145 i ponekad navrati pa ga mogu pitati kad ga vidim...
Comment