Da li je istina da bez obzira koliko dobro vozis na polaganju obaraju? Znam vise ljudi koji kazu da su polozili iz drugog jer su ih oborili zbog gluposti, npr. moj brat kaze da su ga oborili kad je polagao za C jer nije dovoljno gledao u desni retrovizor
P.S. Danas imam prvi cas voznje =]
P.S. Danas imam prvi cas voznje =]
Taj dan mi je bio jedan od najgorih u zivotu. Drugi put sav nervozan ista prica ko ce ocu ja prvi. Idemo mi i normalna stvar udjes u ulicu i vratis se uz ivicnjak, medjutim ja celo vreme vozio relativno brzo, kao da im dokazem sigurnost i to i da su se zeznuli jer su me oborili, a voze i oni sto drze volan ko da je bomba. I kad sam trebao da se vratim u rikverc ja i tu pustim kvacilo umesto polako da ga drzim na vagi ja jos dam malo gas, kad cvrc u sekundi zadnji tocak odvoji se od ivicnjaka 70cm. Prigovorise ja vec znam sta je. Ja u auto skolu da doplatim za treci put kad instruktor sta je, ja te svuda hvalim, a ti u vodi sve bacio, a meni mrak. Treci put ista prica ko ce ja cu prvi, istim putem ko drugi put, isto vozim brzo ali samo to u rikverc lagano konstantno 15cm od ivicnjaka, nisu nista mogli da mi nadju. Svi su ocekivali prvi i drug put da cu proci, jer sam stvarno vozio i kamion od ranije normalno da sam bio bolji u skoro svim situacijama od prosecnih koji dodju, ali... Nijednom nije proslo vise od 20% njih i uglavnom svi iz 3,4,5 puta. 
Comment