sada procitaj te sve delove sto si napisao i pogledaj sta sam ja naveo u svom postu da su to vecinom delovi puta gde su tuneli i sto je i normalno da ce drzava uzeti sebi danak na to.ostali putevi koje si naveo jedan obican covek ne posecuje tako cesto u austriji kao jedan obican covek u srbiji koji se vozi putem novi sad subotica ili beograd nis.shvatas sada moju poentu?te obicne puteve koje ti nazivas su ovde tzv.brze ulice,koje su daleko od naseg i wanna be autobahn subotica novi sad!i to opet rekoh samo delovi -reci mi koji je to procentualno deo od cele saobracajne mreze?ako si negde naisao na deo auto puta gde je jedna traka samo u prometu verovatno zato sto se nesto renovira,tako da ne moras da budes sarkastican.niko ne prica o autobusima i kamionima vec o autima.ne brick nisam ni madjionicar ni papa,samo jedan normalan gardjanin ove drzave kao i ostali i ako austrijanci uvedu na primer vignjetu na pr.Großglockner-Hochalpen-Straßeu ceni od 100€,koliko procenat populacije je time pogodjen?veoma mali.da li ti konacno ovo donosi svetlo u na ono na sta ja pokazujem?.pominjes da ce biti posebna vignjeta za tih nekih 23km,reci koliko ce to da kosta?u chemu je poenta?imas dobre puteve,imas vignjetu koja pokriva placenih 95%puteva i auto puteva u drzavi i sve to za 72 eura godisnje gde kompletan novac od prodaje istih ide samo i samo za odrzavanje tih istih puteva(naspram nam zemlje dembelije
).
opet poredis i za nemacku kamione i autobuse.pisemo o autima.
uf koliko si me pogresno procenuo sto se tiche kakav sam.nije bitno,tastatura je uvek kriva,tako da ne uzimam za ozbiljno tvoje pisanje.
niko nije protiv toga da srbija uzme danak zbog svog geografskog polozaja,ali brate daj da imamo put.a ne uzimati danak a nista za to ne dati.to se ovde zove prevara,pa makar ona i bila na drzavnom nivou,sto je tako cesto kod nas slucaj.daj nam uslove da od subotice do bg stignemo za sat i nesto,udobno,i brzo,pa pa onda naplati svoju uslugu.
slaba vajda od toga,zivi bili pa videli.koliko se ja secam ove skorije istorije Austrija nije nista rusila po srbiji.dok recimo neke nam drage drzave jesu.austriji vise odgovara od svih drzava u okruzenju dobra ekonomska saradnja sa srbijom.opet procitah na kraju tvog posta za ta dva dela autoputa gde se masovno naplacuje strancima...u pravu si-STRANCIMA!!!
@dranix
ne vredi objasnjavati.ne vredi pokusavati pokazati nekom ako taj neko ne zeli da vidi.sa takvim razmislajnjem cemo uvek biti tu gde jesmo,a oni koji budu pokazivali na nesto drugachije bice razapinjani na krst kao i uvek.sat reci osim-nasa srpska posla.
ajd zivili vi meni
pozzz
miki
p.s.u postu ima krs gresaka ali jednostavno sada nemam ni vremena ni volje da to ispravljam.sta ces kada za tastaturom sedi jedan nepismeni gastarbajter

opet poredis i za nemacku kamione i autobuse.pisemo o autima.
uf koliko si me pogresno procenuo sto se tiche kakav sam.nije bitno,tastatura je uvek kriva,tako da ne uzimam za ozbiljno tvoje pisanje.
niko nije protiv toga da srbija uzme danak zbog svog geografskog polozaja,ali brate daj da imamo put.a ne uzimati danak a nista za to ne dati.to se ovde zove prevara,pa makar ona i bila na drzavnom nivou,sto je tako cesto kod nas slucaj.daj nam uslove da od subotice do bg stignemo za sat i nesto,udobno,i brzo,pa pa onda naplati svoju uslugu.
slaba vajda od toga,zivi bili pa videli.koliko se ja secam ove skorije istorije Austrija nije nista rusila po srbiji.dok recimo neke nam drage drzave jesu.austriji vise odgovara od svih drzava u okruzenju dobra ekonomska saradnja sa srbijom.opet procitah na kraju tvog posta za ta dva dela autoputa gde se masovno naplacuje strancima...u pravu si-STRANCIMA!!!
@dranix
ne vredi objasnjavati.ne vredi pokusavati pokazati nekom ako taj neko ne zeli da vidi.sa takvim razmislajnjem cemo uvek biti tu gde jesmo,a oni koji budu pokazivali na nesto drugachije bice razapinjani na krst kao i uvek.sat reci osim-nasa srpska posla.
ajd zivili vi meni
pozzz
miki
p.s.u postu ima krs gresaka ali jednostavno sada nemam ni vremena ni volje da to ispravljam.sta ces kada za tastaturom sedi jedan nepismeni gastarbajter

Comment