Ne znam sta je problem sa automatskim menjacima, oni su prava stvar u kreni-stani situacijama. Meni se desava da svako jutro upadnem u guzvu na autoputu kad idem na posao i da iskreno kazem - smucio mi se vise manualni menjac na Mustangu. Sanse su poprilicno velike da ce moj sledeci automobil biti automatik.
Saobracajna kultura u Beogradu
Collapse
X
-
Originally posted by HorsepowerNe znam sta je problem sa automatskim menjacima, oni su prava stvar u kreni-stani situacijama. Meni se desava da svako jutro upadnem u guzvu na autoputu kad idem na posao i da iskreno kazem - smucio mi se vise manualni menjac na Mustangu. Sanse su poprilicno velike da ce moj sledeci automobil biti automatik....
Comment
-
-
Originally posted by JAPANXu novom zakonu ima rajsfishlus metoda i primenjivace se cim se usvoji, najavljuju i jake kazne za to ko ne ispostuje mada znajuci nase seljake, ko ce njih da zaustavlja na ukljucenjima i iskljucenjima gde se takve guzve i dogadjaju
Ovo propuštanje o kome se priča (rajeferšlus) može da ima smisla samo ako su dve saobraćajnice istog ranga u pitanju, iz trake u traku, ili tome slično. Ako neko ima STOP ili nema prednost, ne vidim razlog da važi bilo šta drugo osim znaka.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by Bane®Klasičan primer rajsfešlusa je na petljama kod Arene... kao što je već neko rekao... Mislim da su ljudi već shvatili da je tako najbrže, najlakše i najbezbednije za sve... osim kad se ne pojavi neki brđanin...
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Pustam uvek kada neko da zmigavac, a posebno ako me zamoli gestakulacijom.
Ne pustam NIKAD dzibere koji preticu kolonu da bi se ubacili na kvarno.
Najzalosnije je ovde ako hoces da budes kulturan, ispadnes ******.
Jos me nesto interesuje. Ja imam posao, tj. radno vreme mi pocinje u 10 sati. Ali oko 9 je takva guzva, recimo na Gazeli i u Kneza Milosa, pa se ponekad upitam sta i gde rade ovi silni ljudi i kad im pocinje radno vreme...Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Meni je ipak najomiljenija stvar kada prelazim ležeći polako, a neko me sa većom brzinom obilazi baš preko ležećeg i pređe jedno pola auta, ali kako pređem pun gas i brzo vratim "poziciju"... Face tih bizgova u G2 i raspalim Pajerima kako ni sami ne znaju šta rade u suprotnom pravcu su priceless
Comment
-
-
Isto to i ja volim da uradim, ali najsladje mi je kad vozim ujutro oko 4 sata robu na pijacu i onda moram lagano preko lezeceg da ne zapnem sa 500 kg, a nalozeni koji se vracaju sa ribama iz nocnog provoda demonstrativno preko lezeceg krenu da se dokazu u svojim makinama uglavnom do 100ks, a ja cim mi predju zadnji tockovi lezeci osinem po gasu i ostavljam ih onako pun
Gledaju stari auto lego do zemlje ali ode.
Comment
-
Comment