Saobracajna kultura u Beogradu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Ne znam sta je problem sa automatskim menjacima, oni su prava stvar u kreni-stani situacijama. Meni se desava da svako jutro upadnem u guzvu na autoputu kad idem na posao i da iskreno kazem - smucio mi se vise manualni menjac na Mustangu. Sanse su poprilicno velike da ce moj sledeci automobil biti automatik.

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Sve vozace na ponovno polaganje i polaganje vozackog "bontona" (kulture u saobracaju), pa ce da se prepolovi broj vozaca u BG-u...

Comment

• Bojan1212
        CBC Senator XXL
        • 15.07.2008
        • 468
        • Zemun
        • Honda Accord

Da mogu odmah bi skinuo onaj semafor u Zemunu kod parka sto pesaci stiskaju da prodju. Gledam neka baba kolona do Ugrinovacke, kad on sam da prodje stiska ko lud ono. Strasno

Comment

• muamua
          CBC Veteran
          • 25.02.2006
          • 194
          • muamua

........

ah...ta im je dobra ima i jedan pre skretanja za Pionir u despota stefana...kada krenu da ga stiskaju,a jos se nadje neko KAO ZNAM JA KAKO TO IDE pa raspali po pritiskanju...
          ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Originally posted by Horsepower
            Ne znam sta je problem sa automatskim menjacima, oni su prava stvar u kreni-stani situacijama. Meni se desava da svako jutro upadnem u guzvu na autoputu kad idem na posao i da iskreno kazem - smucio mi se vise manualni menjac na Mustangu. Sanse su poprilicno velike da ce moj sledeci automobil biti automatik.
            Nisu problem automatici, nego to što ih ameri voze kao video igricu na tastaturi. Nema ni malo analognog osećaja... samo do daske obe papučice ...

Comment

• Heinz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 1027
              • Beograd, Voždovac
              • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by JAPANX
              u novom zakonu ima rajsfishlus metoda i primenjivace se cim se usvoji, najavljuju i jake kazne za to ko ne ispostuje mada znajuci nase seljake, ko ce njih da zaustavlja na ukljucenjima i iskljucenjima gde se takve guzve i dogadjaju
              Na isključenju i uključenju postoje znaci STOP i onaj obrnuti trougao.
              Ovo propuštanje o kome se priča (rajeferšlus) može da ima smisla samo ako su dve saobraćajnice istog ranga u pitanju, iz trake u traku, ili tome slično. Ako neko ima STOP ili nema prednost, ne vidim razlog da važi bilo šta drugo osim znaka.
              Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

Klasičan primer rajsfešlusa je na petljama kod Arene... kao što je već neko rekao ... Mislim da su ljudi već shvatili da je tako najbrže, najlakše i najbezbednije za sve... osim kad se ne pojavi neki brđanin...

Comment

• Heinz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 1027
                  • Beograd, Voždovac
                  • Avensis 2.0 D4D

Pa tamo drugačije i ne može, realno, ovi sa strane se nikad ne bi uključili na autoput ako bi poštovali prednost.
                  Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Sa velikim zadovoljstvom se trudim da ne propustim taxiste, pogotovo kada su bez musterije.
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• RANK
                      CBC Senator XXL
                      • 28.02.2007
                      • 1635
                      • Beograd
                      • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by Bane®
                      Klasičan primer rajsfešlusa je na petljama kod Arene... kao što je već neko rekao ... Mislim da su ljudi već shvatili da je tako najbrže, najlakše i najbezbednije za sve... osim kad se ne pojavi neki brđanin...
                      petlje kod arene su kruzni tok i tu nema sta da se prica, a ukljucenja na auto-put su nizeg ranga nego sam suto-put.
                      "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

Pričao sam o duploj traci koja se pretvara u jednu neposredno PRE uključenja na autoput...

Comment

• RANK
                          CBC Senator XXL
                          • 28.02.2007
                          • 1635
                          • Beograd
                          • FIAT MAREA WEEKEND 1

to da
                          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Pustam uvek kada neko da zmigavac, a posebno ako me zamoli gestakulacijom.

Ne pustam NIKAD dzibere koji preticu kolonu da bi se ubacili na kvarno.

Najzalosnije je ovde ako hoces da budes kulturan, ispadnes ******.

Jos me nesto interesuje. Ja imam posao, tj. radno vreme mi pocinje u 10 sati. Ali oko 9 je takva guzva, recimo na Gazeli i u Kneza Milosa, pa se ponekad upitam sta i gde rade ovi silni ljudi i kad im pocinje radno vreme...
                            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Bane R
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2006
                              • 1769
                              • Beograd

Meni je ipak najomiljenija stvar kada prelazim ležeći polako, a neko me sa većom brzinom obilazi baš preko ležećeg i pređe jedno pola auta, ali kako pređem pun gas i brzo vratim "poziciju"... Face tih bizgova u G2 i raspalim Pajerima kako ni sami ne znaju šta rade u suprotnom pravcu su priceless

Comment

• Bojan1212
                                CBC Senator XXL
                                • 15.07.2008
                                • 468
                                • Zemun
                                • Honda Accord

Isto to i ja volim da uradim, ali najsladje mi je kad vozim ujutro oko 4 sata robu na pijacu i onda moram lagano preko lezeceg da ne zapnem sa 500 kg, a nalozeni koji se vracaju sa ribama iz nocnog provoda demonstrativno preko lezeceg krenu da se dokazu u svojim makinama uglavnom do 100ks, a ja cim mi predju zadnji tockovi lezeci osinem po gasu i ostavljam ih onako pun Gledaju stari auto lego do zemlje ali ode.

Comment

Working...
                                X