Ovo sa pistoljem... Na zalost, takve stvari se svakodnevno desavaju. Sto kaze Zverko, cutis kao picka i prodjes bez posledica, najbezbolnija varijanta, ako izuzmes ego... Ja sam to davno shvatio, ali tek posle nekoliko neprijatnih situacija, koje nisam nicim izazvao osim svojim postojanjem na pogresnom mestu u ocito pogresno vreme
Lik u zutom g2 me je jurio autoputem masuci pistoljem kroz prozor i pokusavajuci da me izgura na travu iznerviran jer sam se nalazio u koloni koja je imala zeleno svetlo i prvenstvo prolaza na autokomandi, uleteo je dva auta iza mene u kolonu, nismo imali nikakvih kontakta, cak ni vizuelnih, samo je nekako odlucio da sam bas ja nesto zgresio Sada mi je smesno...
Interesantno kako nikada nisam imao neprijatnih scena kada sam vozio neki 4x4 ili neki veci i skuplji auto, a uvek vozim jednako...
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
pazi, u takvim situacijama nema junacenja osim ako i ti ne nosis pucaljku pa ili izvadis pre njega ili posle njega, cisto da mu das do znanja da nisi vrana.
e sad, i ti sto nose pucaljke ima ih dve vrste oni koji nose i vade da bi mahali njima i oni sto kad je izvade, ne libe se da je upotrebe. tako da je uvek bolje pojesti no sto se ne jede nego proci ko onomad onaj cikica u bulevaru sto ga klinici upucase na pravdi boga bez ikakvog razloga.
Na mene još iz Audija još niko nije vadio pištolj, ali jeste 20godišnji poštar iz Lebane u sred Beograda... tako da se zna ko su za mene kriminalci na ulicama...
Samo cutis ko sto kaze Zverko. Ako je bezobrazan bas puno, pamtis tablice i auto pa onda lepo adresa, pa kad si dokon AT ulje, Sredstvo za skidanje boje. To lepo spakujes u spric pa onako u prolazu raspalis po autu...
Sve lepo bezbojno, kad ukapiraju (ako ukapiraju) sta je bilo vec je kasno...
Ranije dok sam bio mladji, znao sam i da se svadjam, sada samo cutim i ko sto kazu amerikanci na polaganju izbegavam kontakt ocima...
e to sa ocima sto kazes... toliko mi ide na ***** kad npr skrecem negde ili se uparkiravam a onda te ovaj zagleda nesto u prolazu. mislim,cemu to? jel si onda kao zajeban ako gledas tako? ili iz dosade? u americi stvarno nema toga,niko te ne gleda,cak je nepristojno i moze da znaci svasta ako te neko gleda tako. a kod nas sve smekeri za volanima...
Nije nego su svi nešto besni i ludi kad sednu za volan, gore preko žice mada manje nego preko tastature
Znam ljude u godinama, vode normalan život, mirno bez neke buke halabuke, onako vidiš ga da je miran i da ne bi mrava zgazio. A kad sedne za volan vidiš da si se prevario, potpuna metamorfoza.
Ko one face iz tutorijala za After Effects
Pazite koji smo mi narod kad smo spremni da se poubijamo zbog saobracajne guzve ili parking mesta??????? Pa 1000 puta mi se desilo da neko naprevi neku nevidjenu glupost u saobracaju, al samo kad mahne i izvini se spreman sam da cekam 5 min, cak i da mu pomognem. A svima nam se desavalo da se zeznemo nesto, lose procenimo, predomislimo se i ja se uvek izvinim, i uglavnom ljudi imaju razumevanja, a sti i ne bi, ljudi smo, gresimo.
Al stvarno me fasciniraju ti kauboji po Beogradu, masu pistoljima ko da je wild wild west
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Bio je stari crni A8, sa svetlo braon kozom unutra i 4-5 suvonjavih likova.
Ne ulazaim ja u dijalog sa takvim ljudima, uglavnom iskuliram, ali ovde je bilo vise mahinalno, a i ti likovi su izgledali nekako zbunjeno iako su bili u autu koji vristi cuti i zaobidji me.
Znam i ja da model auta nije siguran pokazatelj s kim imate posla, secam se scene na skveru pre 10tak god [kod danasnjeg pinka] kada je u nekoj saobracajnoj guzvi decko iz juga, ko zna zasto pripucao, na a6 ispred, na ocigled ljudi na bus stanici...
za ovakvu dodatnu opremu sledi krvncna prijava ko bandera. meni jednom prilikom interventna nadje:
1. palicu na izvlacenje komda 1
2. kozna fotrola za isti takodje komada 1 .
napisu mi krivcnu i ajde kod sudije. uze mi sudija 100e za kaznu oko mu nije zaigralo.
Zato alat drzis u kabini i po potrebi uzmes kljuc za tockve
Btw, kako moze palica da bude zabranjena? A ako npr. stvarno treniras bejzbol???
@zverko
Kako bre krivicna prijava da se zavrsi kaznom od 100e. Mislio sam da su te prijave mnogo ozbiljnije
Inace, moj ortak je juce imao jednu neprijatnu situaciju. Vozio je sasvim normalnom brzinom kad mu se odjednom neko od pozadi lepi u **** ablenduje i svira. On ga naravno ne **** posto je vec isao 60 gde je ogranicenje 40. Staju na semafor i ovaj od pozadi ga psuje svira ablenduje i dalje Sto ga nije obisao ako mu se bas toliko zurilo
a pa krenuli smo sa 50000din a onda sam ja poceo nesto da remse i da kukam da bi mi pisala minimum. a sto se bezbolne palice tice pa nisu ni oni blesavi i znaju kako izgleda prava a kako seljacka varijanta.
propustim ljude jako cesto u raskrsnici i u prestrojavanju, chak sam u poslednje vreme i pesake poceo da pustam...
mene uglavnom puste i uvek se zahvalim, mahnem ili sva 4 migavca, a desava mi se da iako uredno dam migavac i pocnem da se prestrojavam, lik naglo da gas i ne da mi da se prestrojim...
a najvise volem one na ukljuchenjima kad im mahnem da me puste, a oni se prave da me ne vide ili okrenu glavu..
a sto se tice kurtule peshaka, evo za malo sad da ubijem jednu kobilu od 40+ godina.. moje zeleno idem uzbrdo, sa obe strane su parkirana kola sve do same raskrsnice i pesackog, ja idem nekih 40-50 posto semafor kratko traje i kad sam bio metar od pesackog ona pretrcava, nije ni pogledala, ja cimnem volan i na zilet od poslednjeg parkiranog prodjem i ne udarim je.. da sam zalego na kocnicu ubio bih je verovatno... posto ili ne bih stigao da ukocim zbog diskova, jos mi nisu legle plocice, a i da mi kochi kako treba ne bi mogao da stanem za taj metar...
Comment