Voznja po katastrofalnoj magli...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Daka
    CBC Senator
    • 15.06.2005
    • 277
    • Subotica

Re: Voznja po katastrofalnoj magli...

Pozicija po magli u svakoj kombinaciji je SHIT,ne znam odakle inspiracija i hrabrosti za takve... .a tek ono sa otvaranjem prozora ............otvoris prozor i slusas strujanje vazduha sa tendencijom da se prehladis usput!!!....Topla voda je izmisljena....

Comment

• gille
      CBC Senator XXL
      • 24.09.2006
      • 593
      • Belgrado

Uopšte mi ne pada na pamet da pokrećemo celu diskusiju od početka. Koga mrzi da proćita šta je do sada napisano nek se suzdrži od, blago rečeno, nebuloznog komentara. Tema je vožnja po ekstremno gustoj magli, držite se toga. Starac Vujadin i Sri su u tri poruke napisali suštinu, ko im ne veruje ne mora, nek traži svoje metode vožnje. Ko ima šta pametno da napiše, nek napiše. Ako nema više suvislih ideja zaključaćemo temu. Prosto.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Moderatori, prosto iksić, ko se žali uputite ga na mene...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Keketarac
          CBC Senator XXL
          • 01.09.2007
          • 588
          • Novi Sad
          • Seat Ibiza 1.2 TSI

Posle nekoliko voznji po magli po nasoj lepoj Vojvodini, a pod utiskom procitanog ovde i vidjenog usput mogu da zakljucim:
          1. 30% vozaca koje sam sreo usput po magli vozi sa dugackim svetlima. Probao sam i ja i ne vidi se p***e materine ispred.
          2. Sa pozicionim svetlima se isto nista zivo ne vidi, a jos gore, ne vide vas drugi vozaci. Mimoisao sam se sa jednim pajserom na putu Senta-B. Topola koji je imao ukljucene pozicije u 10 uvece po magli....samo se odjednom stvorio pored mene. Ne dao Bog da sam nekog preticao u tom momentu (neosvetljeni biciklisti, motociklisti i slicna gamad).
          3. Mozda ne bi bilo lose sve nebulozne i po zivot opasne izjave i savete brisati.........Ako neko hoce da se samoubije, neka to radi bez mene i drugih.

Po meni: oborena svetla, ko ima maglenke i maglenke, zadnje svetlo za maglu, a u ekstremnim situacijama i 4 zmigavca. Podjednako vazno je i videti i biti vidjen. Haug.

Comment

• Daka
            CBC Senator
            • 15.06.2005
            • 277
            • Subotica

100% si u pravu, upravo bas tim putem i ja idem na posao samo od Tornjosa prema Senti,te triper kombinacije sa pozicijom nek testiraju na video igiricama,tamo ima vise zivota,a u stvarnosti samo JEDAN!!!
            A da ne govorimo o vozacima koji voze na jedan far,pa kad ti se pojavi iz magle sav se prepadnem

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

Originally posted by gille
              Ako nema više suvislih ideja zaključaćemo temu. Prosto.
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
              X