Oprao, ukrao, slupao !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • scarab26
    CBC Senator XXL
    • 27.09.2006
    • 353
    • bgd

Oprao, ukrao, slupao !!!

http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hr ... pao?page=1

Oprao, ukrao, slupao
    Menadžeru Saši Mirkoviću radnik perionice "Boban" oprao automobil, a potom ga provozao 120 kilometara i slupao!

BEOGRAD - Menadžeru Saši Mirkoviću iz auto-servisa "Boban" u Dunavskoj broj 13 u Beogradu ukraden je automobil marke "folksvagen tuareg", koji je bio dovezen na pranje. Kako nezvanično saznajemo, jedan od radnika tog servisa, po imenu Vlada, uzeo je ključeve Mirkovićevih kola u četvrtak uveče "da se malo provoza", ali je "tuaregom" prešao 120 kilometara, izazvao saobraćajnu nesreću... i vratio ga na parking ovog servisa. Mirković se našao u čudu kad je juče ujutru došao da preuzme svoj automobil, koji je bio potpuno slupan!
    - U četvrtak sam se vratio iz Beča i oko pola šest po podne ostavio sam kola na pranju. Platio sam 800 dinara, a sutradan oko pola deset došao sam da ih preuzmem. Tada sam doživeo potpuni šok! Šoferšajbna, hauba, prednja maska i farovi bili su potpuno smrskani, a pored kola bilo je i tragova krvi. Šteta je, prema mojoj proceni, velika, moraću da izdvojim preko 10.000 evra - rekao je Mirković.

Istog dana, kako kaže, Mirković je doživeo još jednu neprijatnost kada je otišao da porazgovara s nadležnima u ovom servisu povodom ovog nesvakidašnjeg incidenta. Prema njegovim rečima, u upravi mu je saopšteno da auto-centar "Boban" nije odgovoran za ovaj propust i da je to lični čin njihovog radnika, sa kojim oni nemaju nikakve veze.

- Auto-centar "Boban" odbija bilo kakvu odgovornost za ovaj incident. Automobil Saše Mirkovića zaista je oštećen i ključeve je ukrao jedan od zaposlenih u našem centru, a mi ćemo to primereno kazniti otkazom. Radnik je to učinio oko pola deset uveče, dakle po isteku svog radnog vremena, i za to nismo odgovorni mi već isključivo on. To je potpuno privatni odnos sa njim i Mirkovićem. Takođe bih istakao da mi već duže vreme preklinjemo Mirkovića da ne ostavlja kola po ceo dan kod nas jer nije naša dužnost da vodimo računa o njegovom automobilu. Niko sem njega ne ostavlja kola na pranju 20 sati. Ovo se i desilo zbog toga što se on nije obazirao na naše molbe - rekao je Atanasković.

Takođe smo saznali da Mirkovićeva kola poseduju kasko osiguranje i on će moći da naplati štetu.
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: Oprao, ukrao, slupao !!!

neverovatno !
    Ispada "ko ti je kriv sto odmah nisi dosao po auto !!".

Kad u centru "Boban" procitaju ovaj clanak verovatno ce da ukapiraju da je bolje bilo da su coveku popravili auto. Ovako ce skuplje da ih kosta to sto ce musterije da se razmisle pre nego sto ostave auto tamo.

Ima u Durlanu (NI) jedna perionica koja (ako musterija zeli) doveze auto posle pranja na datu adresu, s obavezom da musterija vrati radnika nazad.
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• r1cer
      CBC Senator XXL
      • 22.01.2006
      • 363
      • Beograd

Posle ovoga neće više biti ...auto centru boban večno odan ko konan...

Ako ih tuži mislim da bi lagano dobio spor.

Comment

• dandzaman
        CBC Senator
        • 12.09.2007
        • 229
        • RockNrolla bg

hehe...ja da sam ga ukrao i slupao pa ne bi ga vracao u Boban jbt zivot...

Comment

• Rubi
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 519
          • Beograd

Triput ura za Centar "Boban"! (i "majstora")
          (\__/)
          (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
          (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

realno to je fora ukrao. Kao i u vecini perionica, ja sam u jednoj od najpoznatijih pre par godina prisustvovao jer sam ostao u automobilu dok su mi pravi, kako uvoze slona, i potom 2 klinca koja rade mole sefa da jedan krug obidju, kaze ladno za 5min ako vas nema glave lomili, kada su se vratili pusili su se diskovi i brzinom pranje, a vlasnik je verovatno sedeo u kaficu pored, tako da ovo nije nista ne obicno, samo se se centar boban ovde ogradio tipa ukraden a ne kapira poentu da je svejedno, jer je on njima ostavio kljuc tako da su oni i odgovorni, tuga..

Comment

• little
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 912
              • BGD
              • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Originally posted by deki-ascona
              Ima u Durlanu (NI) jedna perionica koja (ako musterija zeli) doveze auto posle pranja na datu adresu, s obavezom da musterija vrati radnika nazad.
              Ima i kod nas - Safe driver
              I to, čini mi se, bez obaveze da mušterija vrati radnika..
              "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• DovlaK
                CBC Senator XXL
                • 24.07.2008
                • 560
                • Beograd

Originally posted by mishio
                realno to je fora ukrao. Kao i u vecini perionica, ja sam u jednoj od najpoznatijih pre par godina prisustvovao jer sam ostao u automobilu dok su mi pravi, kako uvoze slona, i potom 2 klinca koja rade mole sefa da jedan krug obidju, kaze ladno za 5min ako vas nema glave lomili, kada su se vratili pusili su se diskovi i brzinom pranje, a vlasnik je verovatno sedeo u kaficu pored, tako da ovo nije nista ne obicno, samo se se centar boban ovde ogradio tipa ukraden a ne kapira poentu da je svejedno, jer je on njima ostavio kljuc tako da su oni i odgovorni, tuga..
                Imao sam slične probleme kada sam radio u jednoj praonici nešto kao menadžer... samo vidim kako mušterija ode tako i auto za njima jedno 10ak minuta i vraćaju se... radnici se vozikali... s jedne strane razumem tu želju jer su kola mahom bila neka nafurana do bola, ali ne kontam te mozgove da odu tako bez pitanja... čoveče radiš tu u toj praonici za smešne pare i samo da mu pukne guma ima da radiš 6 meseci da je otplatiš A to su sve vlasnici krivi niko drugi... i ovog Bobana treba olešiti na sudu i pustiti na sve medije... ako ništa drugo onda za primer drugima.
                Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

mislim da niste u pravu. centar boban nije parking pa da nekom cuva auto 20h. sta je ovaj mislio, da mu za 800 kinti operu grdosiju i pricuvaju ga 20h. oni su se ogradili i rekli mu da ne ostavlja auto preko noci , to sto on nije poslusao to je njegov problem. uostalom sta kukaju i jedan i drugi kad je auto kasko osiguran.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• DovlaK
                    CBC Senator XXL
                    • 24.07.2008
                    • 560
                    • Beograd

Da je taj auto stajao na ulici ispred servisa i da je neko sleteo s puta i odvalio ga ili ga neko stvarno ukrao onda je ta varijanta ''što si ga ostavljao'' sasvim ok, ali ovo na ovaj način kako se odigralo nije ni malo u redu... a što je najveći fazon, ako je taj radnik iole dobar, oni će njega vratiti za par meseci sigurno samo da se slegne prašina
                    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• r1cer
                      CBC Senator XXL
                      • 22.01.2006
                      • 363
                      • Beograd

Ako neko već preuzme auto onda i odgovara za njega. A to kolko je ostao nema veze, da je ostao i pola sata i da je ovaj slupao auto centar čoban bi ponovo rekao da je to između njega i radnika. Naravno nisam iznenađen jer ipak je ovo srbija. Dešavali su se ovakvi slučajevi i u drugim perionicama a znam da je bivši vlasnik jedne poznate perionice imao krivičnu prijavu zbog nanošenja teških telesnih povreda radnicima koji su slupali tuđ auto

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Centar Boban je kriv i njihov radnik, niko drugi. Kad ostave kljuceve radniku dok radi, kljuceve ostavljaju centru.
                        Ali nema to veze ca centrom boban, moze svakom da se desi.
                        Mislim sad ono bice na losem glasu, tu niko nece vise da ostavi auto.
                        Ja na protiv bas bi sada pre tu ostavio jer su manje sanse da se ista stvar desi vise puta istoj perionici a i boban ce sada biti obazriviji i sigurno drzati kljuceve pod prismotrom.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• rondzi46
                          CBC Član
                          • 07.01.2009
                          • 10

Kriv je taj Menandzer,dobro je neko reko da za 800 kinti oce i da mu cuvaju kola preko noci,pa bato ovo je SERBIA a kod nas je sve moguce,perionica sluzi za pranje kola a ne za cuvanje nije to parking servis i nek nekuka taj menandzer kad ima kasko samo je sebe izreklamirao kao menandzera a cega.....nemam pojma

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

menaNdzira menaNdzeriju ...

Sigurno centar "Boban" cuva svoj parking bez problema, taman posla kad bi svako istog trenutka dolazio po svoj auto nakon servisa/pranja. Problem je bio iznutra, a poseban problem je sto ne prihvataju odgovornost. Servis mora da racuna i na takve stvari. Nije poenta u 20h cuvanja auta, mogao je taj Vlada i odmah u prvih 3 min. nakon ostavljanja da uradi isto - ko bi onda bio kriv?

P.S. pitanje je vise upuceno centru "Boban"
                            Originally posted by Valent Vudriga
                            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• bax76
                              CBC Senator XXL
                              • 07.11.2006
                              • 605
                              • BG

Da li je Vlada bio legalno zaposlen, tu menadzer moze da trazi svoje.

Comment

Working...
                              X