Originally posted by killaz
A ne mora mi neko nacrtati da bi se ja prozvao...mislim kako ja to mogu znati dali je neko hteo ili ne...a iskreno nisam se osetio prozvanim vec nekako mi delovalo ponizavajuce...
a i Boze sacuvaj da ste VI krivi...a i zasto mislis da je meni lose sto vozim dizel...ne naprotiv... jer kada sam ja uzimao kola tada je dizel bio isplativiji...a i nisam znao mnogo o LPG-u...ali to nije ni tema ovog thread-a... kada sam izmenio naslov mislio sam da ce bolje da pristaje temi posto se porede d VS. b...ali u svakom slucaju izvini... nadam se da te to nije toliko pogodilo...?!
Originally posted by Quadrifoglio
SEAT LEON 1.9 TDI
Dar ceea ce face ca toate lucrurile sa functioneze intr-o perfecta armonie a fost modificarea electronica, care a urcat masina de la un normal 150cp ... la un mirific 210cp cu un cuplu de peste 400 NM.
Dar ceea ce face ca toate lucrurile sa functioneze intr-o perfecta armonie a fost modificarea electronica, care a urcat masina de la un normal 150cp ... la un mirific 210cp cu un cuplu de peste 400 NM.
Originally posted by micko
Da ne spominjem Golfa IV TDI 150 koji je 110kg laksi od Leona i to da su se VW fabricki podaci o ubrzanjima pokazali veoma konzervativnim kada je u pitanju taj motor i da su test vozaci merili vremena i od samo 7,5s za 0-60mph za Leona. Vozio sam se u tom Golfu (nas troje u kolima ~300kg) i ima osetnu turbo rupu, ali kada motor drzis na 2.500 i "nagazis"
Comment