Sta si se spopalio Urose. Ko kaze da smo juce jurcali na plin
Ivan mi je sve priznao.
Naravno da se salim, jedino zaboravismo da mu kazemo da na sekund prebaci na benzin pa da pobijemo sve sumnje
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma ja to gledam po svojim automobilima... Nema sanse da se oseti tako mala razlika ako je sve dobro ugradjeno.
Te razlike dolaze do izrazaja na trkama, a niko se ne trka na plin... Dobro, skoro niko
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Uh, tek sam sad primetio da je Supra o kojoj govorimo turbo model... Kako plin na turbo punjac? Cak i da moze da se ubudzi, verovatno je besmisleno skupo...
Skoro da ste me ubedili da je ne uzimam Jos niko nije rekao nista lepo za Supru, tako da su sve prilike da cu da budzim drugi auto koji imam (Audi gt coupe 2.3) i da ubacim motor od Audija 200 turbo 2.2 posto se nadam da nije neverovatno komlikovan posao.
Aj' daj da cujem bar jednu dobru rec za Supru, a ne ovako samo pljuvanje
Ma nije pljuvanje uopste, nego pokusavamo da te zastitimo do cinjenja (veoma skupe) greske. Toyota Supra je fantastican sportski automobil, ali je vec prilicno mator i verovatno mu je dusa izvadjena dosad. Ako tome jos dodas 'tretman' kod domacih majstora, bice da je nevidjeni krs. Stojim iza toga da je ovaj automobil preforsiran, da karoserija ne moze efikasno da istrpi opterecenje kojoj je izlaze motor, i da je izrazito opasan za voznju. Bolje nemoj.
Neznam.....ne bih se slozio sa tim da Supra ima slabu karoseriju......Koliko znam pa....Skyline i Supra su BAS PO TOME karakteristicni sto izdrazavaju MNOGO konja (kazu i do 700ks) na skoro originalnom dizajnu.
Drugo kao sto smo rekli....problem nije da je on sam po sebi preforsiran...nego je jedini razlog sto je auto "ziveo" u srbiji.Takava auto u inostranstvu je u DALEKO boljem stanju i niko se ne bi razmisljao da ga kupi.Ovako.....neznam...shone....ako si bas zagrejan, povedi nekog dobrog automehanicara, nekog ko je kompetentan, uzmi da je provozas malo (ako hoce vlasnik da ti da), proveri sve......jebiga....Srbija je to!
he he zanimljivo...naravno da za gradsku voznju i to sto tebi treba plin je idealna stvar...sinoc sam se uverio...
samo.ne znam kako ide to na manjim snagama motora...
jel svugde 10%...jer na manjoj snazi ce vise oduzeti ili je lineralno...?!
Rec je o klasici ili direktnom ubrizganju. Povecana potrosnja od 10-20% nadoknadjuje snagu na benzinu. Za direktno zvanicno se vodi kao 1% gubitak snage.
Kod manjih snaga sa iskustvima mog yuga u klasici mogu ti reci da isto nema nikakve razlike jer je i onda potrosnja veca radi nadoknade performansi.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ovako.....neznam...shone....ako si bas zagrejan, povedi nekog dobrog automehanicara, nekog ko je kompetentan, uzmi da je provozas malo (ako hoce vlasnik da ti da), proveri sve......jebiga....Srbija je to!
Hvala na savetima ali uglavnom su vezani za inostranstvo . U principu sve su manje sanse da cu kupiti Supru, osim ako se ne pojavi barem jedna osoba koja ce reci nesto lepo u njenu korist. Ovako izgleda suludo da je pored svih informacija i saveta kupim, jer cemu onda ovaj thread sluzi
Shone pazi ljudi su u pravu sto se tice supre tako da je bolje da je ne kupujes. Delovi su skupi jer ih ima malo i sve sto moras da kupis bice original a to je za nase uslove skupo.
Drugo, trosi moooogo znam jer sam vozio celicu turbo 4x4. Po gradu sa normalnom voznjom ne ide ispod 15 litara. A plin moze da se ugradi i to obican za jedno 350 do 400 evra ali ni to nije resenje jer ce trositi i dosta plina.
Trece, dobra je jer sa njom nikad nije dosadno uvek ide poprecke
Ne bih ti je savetovao jer je to luksuz za nase prostore. Moja toyota je bila u extra stanju kad sam je kupio ali kad je pocelo onda je pocelo
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment