Sta Mislite O Toyoti Supri 3.0 Turbo Mk3?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CLD
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2005
    • 1225
    • Belgija - ranije Luna-Chico

Ma kupi pa dok se kotrlja kotrlja se, a onda vidi. Sala mala, ne bi valjalo kad bi bili stalno ozbiljni. Znam kako ti je kad ti se nesto dopadne,a nije lako to izvesti. Najveci problem je kad su u pitanju automobili koje svi volimo. Ja hocu da kupim isto neki auto koji je mnogo brz,a opet sa druge strane mi nece trebati takav auto nego ovaj koji vec vozim, ali opet mi djavo neda mira.

Comment

• shone190
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2004
      • 1877
      • Beograd
      • Dodge Charger 8.1l

E' ljudi mnogo vam hvala na pomoci, a odlucio sam da se ne zezam sa Suprom posto bih je verovatno u skorije vreme vozio u gacama jer bi sve ostalo otislo na registraciju i servis

U svakom slucaju hvala svima koji su se javili.

Pozdrav svima!

Comment

• Nenad
        CBC Senator XXL
        • 06.01.2005
        • 1364
        • BBgd/Mow

Supra sa punim GASom
        Boost or bust...

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

Nemoj to da radis coveku. Sad je sigurno poceo opet da se dvoumi.

Comment

e stavrno mislim da bih bio red da kazem neku lepu rec za supru. stvarno extra auto 3.0 motor i nema ga puno kod nas, definitivno bi bio zapazen... stvarno opasna masina, mada bih morao da se slozim da ranijim odgovorima, jer pazi ipak je to auto napravljen za speeed (japanski odgovor americkim budzevinama) a ne za "voznju", tako da 99% garantujem da mu je vec vadjena dusa... sto se tice karoserije ipak je to japanac (300 puta promozga pre proizvodnje) tako da ako nije bio podlozan nekim "extremnim sportovima" trebao bi da ima zdrav lim.

A sto se tice plina, burazer mi je stavio (valjda lovato) na cadetta 1.6 automatik i u pocetku mu je na svakoj uzbrdici stucao. samo je malo (vise) odvrnuo dovod i problem je resen, s druge strane govorimo o supri 3.0 i sigurno nije lako "zadovoljiti" njene potrebe. druga zanimljiva razlika plina i bezniza sto je definitivno cistiji od benzina tako da i bolje sagoreva i stvarno "cuva" motor, a sto se prica gubitak snage 10-20% glupost, snaci samo ga malo vise odvrni i problem je resen, i naravno s vremena na vreme brebaci ga na benzin da malo produvas dizne.

a ako stvarno hoces da uzmes supricu moj savet ti je da je potrazis van serbie, jer kao sto sam ti rekao, auto je kod nas unikat koji niko nece da prodaje sem ako nije sve u "najboljem redu".

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

A sto ne pogledas onu "TETKOVU" KOJA JE EXTRA!

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Jes vala, nece da ti skodi. Jedino sto ces da se primis, samo tako.
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• shone190
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2004
                  • 1877
                  • Beograd
                  • Dodge Charger 8.1l

Sto je onda niko ne kupuje vec godinu dana ako je toliko ekstra?

Ma odustao sam od Supre, a sto ste sada toliko navalili da je kupim kada sam odustao?

Pozdrav!

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

A sto si odustao,pa ne kupuje se taj auto svaki dan iako je extra(treba ptroveriti) a vredi pogledati ako je zaista dobra zasto da ne kupis,ovde je bilo reci o nekim ruinama koje se voze kod nas

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Ma stvar je prosta, kod nas se svi isprepadaju kad im se pomene 3000 ccm pa još turbo pa......Ako si zaista ozbiljan mogu da te spojim u suprotnom ne bih da maltretiram ljude!
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Skyline GT-R
                        CBC Senator XXL
                        • 13.02.2005
                        • 806
                        • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by shone190
                        Sto je onda niko ne kupuje vec godinu dana ako je toliko ekstra?
                        Pazi.....ja neznam TU supru - mozda je losa - mozda je ok!Ali znam rezon ljudi u nasoj zemlji!Da ne ponavljamo da je jedini problem - NOVAC!Zbog toga svi gledaju da prodju jeftinije.Dizelasi se masovno kupuju, a i ako se odluce za soluciju benzin, gornja granica je 2L ( i to max 150ks).A i ako uzmu nesto jace, zna se - plin mu ne gine.I onda se pitas sto niko ne kupuje Supru.Pa ja znam mnogo ljudi koji nisu mogli calibru sa 200ks da prodaju a zamisli oglas : "prodajem Supru 3000ccm 280ks TURBO'!!Benzin, delovi, servis.....ko to ima para dole da izdrzava.Drugi faktor - balkanizam.Koliko je ljudi culo za supru ili zna potencijal tog auta.Svi su culi za "BENDZU tebra" i misle da je to jedini ultimativni sportski auto.I kad hoce da kupe trkacki auto, nos im ne ide dalje od plavo belog znaka.
                        I onda kad sve to stvais na papir, jasno ti je zasto "niko" nece da je kupi .
                        Taj auto je ozbiljan trkacki auto.Uopste nije sala.Ako ga nadjes u dobrom stanju - uzmi ga (dobro ja sad mal navijam za supru ali sta da radim kad sam zaljubljen )
                        E sad, nije mi jasno zasto se odlucjues za njega a odmah na pocetku si naveo da ne planiras neko jurcanje.Za izdrzavanje ce ti trebati para.Delovi, servis....gorivo (ne verujem da mozes da ga spustis ispod 15L gradsku)....Tako da ako nisi spreman da se odreknes nekih drugih uzitaka zbog Supre, a neces da iskoristis potencijal - ne bih ti savetovao.
                        Ja recimo imam drug rezon - "Merak nema cenu" .Za gorivo (divljanej) mora da se ima lova

Comment

• Nenad
                          CBC Senator XXL
                          • 06.01.2005
                          • 1364
                          • BBgd/Mow

Srpski san- Toyota Supra 0.3L (ne 3.0) TDI
                          Boost or bust...

Comment

Working...
                          X