Re: Kupovina novog vozila u inostranstvu
@Darth Malak
idi sa tim zakonom u suboticu, novi sad, sabac i beograd pa vidi sta ce da ti kazu. jedna drzava a svako svoj zakon!
@206
nisu nam dali da uvezemo 3 jaguara na tri razlicita imena a zasto obrazlozenje je bilo novo vozilo. ako bi ti rekao da su se uvozila za direktora jon dira sta bi tek tada rekao.
@Darth Malak
idi sa tim zakonom u suboticu, novi sad, sabac i beograd pa vidi sta ce da ti kazu. jedna drzava a svako svoj zakon!
@206
nisu nam dali da uvezemo 3 jaguara na tri razlicita imena a zasto obrazlozenje je bilo novo vozilo. ako bi ti rekao da su se uvozila za direktora jon dira sta bi tek tada rekao.
Zasto ne verujes ljudima koji su to uradili vec? Ja sam ti naveo primer za uvoz auta za bivsu firmu i da su papiri prosli kroz moje ruke, ako meni ne verujes 206-cu znas licno i covek je uvozio za sebe. Probaj u drugoj carinarnici, zakon je jednak za sve. Ili nesto niste ispostovali ili se neko pravi pametan. Idi do druge carinarnice pa kad prodjes sve, direktno pitanje saveznoj upravi carina pa po njihovo misljenje i cao. Zakon je ocigledno na tvojoj strani, samo treba biti uporan.

Comment