Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...:-(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ĆOMI
    CBC Senator XXL
    • 31.08.2006
    • 1705
    • Braće Jerković,Vozd
    • Stilo JTD 16V

Re: Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...

Hteo sam i ja jos ranije da se oglasim ali osim osude radnika nisam imao nista pametnije da kazem.

Posto se vec pomenuo Ople klub,ajd i ja da se oglasim.

Klub nema zvanican stav iz razloga sto se klubska skupstina nije sastala da porazgovara na tu temu,ali svakako da niko iz OPCS-a ne podrzava takvo ponasanje i ophodjenje prema musterijama.
    Zatim,niko iz OPCS-a nije pokusao da "zataska" ovaj slucaj,niko nije premestao temu da bi se manje videla,jel niko od nas nema ta "ovlascenja" cak i da smo hteli tako,a nismo.

Ako ste citali celu temu,videcete da je vise clanova kluba komentarisalo,ne samo Trisa,i nisu svi "branili" servis,tako da su to misljenja clanova,kojima klub ne moze da "naredi" sta i gde da pisu,kao ni da utice na njihovo razmisljanje.Cak ni trisa nije branio servis zbog servisa nego zbog nasih par clanova koji rade tamo i zato sto znamo da su vrhunski majstori.

Ni u jednom trenutku ne opravdavam to sto se desilo,cak sta vise,ostro osudjujem takvo ponasanje i ne bih voleo da se tako nesto desi mojim kolima.

Najvise mi je zao sto je tolika ljaga pala na servis u kojem licno znam par ljudi koji su vrhunski majstori,ali opet,niti je njihov servis niti oni mogu da uticu na politiku servisa i procedure koje gazda odredjuje...

P.S.Sto se tice Nesinog pitanja da li ce OPCS posle ovog i dalje preporucivati Autopromet svojim clanovima,moj odgovor je da ni do sada nismo specijalno bas taj servis preporucivali i slali ljide tamo,tako da ce to tako i ostati,sto se toga tice,cenim da klub nema stav po tom pitanju,kao ni po pitanju ni jednog servisa,uvek smo bili suzdrzani na tu temu,tako da bih voleo da se OPCS dalje ne mesa u ovu temu.Hvala!

Nadam se da neke stvari nece biti izvucene iz konteksta
    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• kuntalo
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2007
      • 342
      • Predgradje

Originally posted by doc
      Originally posted by 206

Nego, zna li ko koja je i kakva ova kamerica, interesantno izgleda.
      rekao bih da je ovo:

Ova je: http://surveillancemadesimple.com/sevi2chsostm.html
      Save the Panda!

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

Ja zakatančio i dosao onaj sa zahebanim avatrom i onom njegovom mašinom i obio katanac. Ako otvori opet temu ima da mu dam 7 dana da gleda forum sa osmatracnice a tataturu da mu maznem!

Ovo moze da ide u nedogled i komentari ce naravno biti svakojaki, a da ne bi preraslo u nesto vise kao sto neko opet rece najbolje da se zakljuca. Ako se pojavi negde neki clanak sa izjavom servisa rado cu otkljucati temu. Tako da do danjeg prijatno citanje!
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

Kao sto sam i rekao na inicijativu @jevtic trenutno otvaram ovu temu sve dok je u granicama normale!!!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• jevtic
            CBC Senator XXL
            • 26.11.2006
            • 729
            • beograd

Nedvosmisleno je da se Opelov radnik ponasao neprofesionalno- "test voznja" od 42km svakako nije potrebna da bi se utvrdilo da li klima uredjaj pravilno radi.
            Medjutim, zahtev vlasnika da mu se da nova Antara je klasican primer iznude.

Voznja bez pojasa, nepropisno preticanje i brzna od skoro 200 kmh na auto putu ilusruju da se radnik auto servisa ne pridrzava saobracajnih propisa, a "steta" na Corsi OPC izazvana ovakvom voznjom je de minimis- svakako manje od 30k eura. Dakle ako govorimo pravno formalno o naknadi stete, Opelova ponuda da se obaveze da ce beslpatno servisirati vlasnikovo Corsu OPC je vise nego korektna.
            Nasuprot tome, vlasnik zeli da iskoristi situaciju i ostvari ekonomsku dobit time sto raspolaze snimkom neprofesionalnog ponasanja Opelovog radnika, a ne zato sto na njegovoj Corsi OPC postoji objetivna steta izazvana ponasanjem tog radnika.

Dakle, ponasanje radnika se moze okarakterisati kao bahato i neprofesionalno, a ponasanje vlasnika Corse OPC svakako sadrzi kriminalne elemente jer iznudom pokusava da ostvari materijalnu dobit.
            (Pravnik- vlasnik Opel servisa, 15. oktobar 2009 19:13)
            ovo je komentar sa b92 - Probna vožnja u servisu?

mada je se ne slažem da je ponašanje vlasnika kosre kriminalno. što reče starac vujadin spinovanje.
            ex - fabia 1.9 tdi
            golf 2.0 tfsi

Comment

• Darth Malak
              CBC Senator
              • 26.05.2008
              • 207
              • Beograd

mislim da ce promet autoprometu drasticno da padne .... a neka vlasnik lupa glavu zbog toga

sto se tice vlasnika corse ako je trazio Antaru malo je preterao ,mada ko zna sta bi dobio na trulom zapadu ..mozda i dve antare

a cisto sumljam da je vlasnik servisa ponudio nesto konkretno , verovatno odjebo vlasnika corse a onda ovaj okacio snimak

a evo malo zabave

http://www.youtube.com/watch?v=FdUUk9yL3VY http://www.youtube.com/watch?v=9vyJ3OLVE0A&NR=1 Ante i Darinka

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Još nemate RTL i Novu na kablovskoj??? Nemate pojma šta propuštate...
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• ///M_Power
                  CBC Senator XXL
                  • 05.05.2008
                  • 335
                  • Beograd - Minhen

Originally posted by kuntalo
                  Originally posted by doc
                  Originally posted by 206

Nego, zna li ko koja je i kakva ova kamerica, interesantno izgleda.
                  rekao bih da je ovo:

Ova je: http://surveillancemadesimple.com/sevi2chsostm.html

Group buy?

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Temu ću zaključati jer će se nadalje svoditi na prepriičavanje pošto su sve strane manje više rekle šta su imale. Ako neko ima interesa da otvori novu temu sa ovim aspektom ali ne sa ovim konkretnim slučajem, nema ništa protiv, što se više piše o ovakvim stvarima, možda neko i pročita.

Tema može biti otključana jedino ako treba nekom zvaničnom iz pomenute firme da obrazloži ili bilo šta u tom smislu jer sam rekao da imaju pravo na repliku.
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                    X