Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...:-(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fazza
    CBC Član
    • 09.02.2007
    • 66
    • Beograd

Re: Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...

Priznajem da mi je Auto-promet kao ovlašćeni servis za Opela zvučao kao mesto od poverenja, gde su radnici obučeni i gde možeš dobiti bolju uslugu nego u drugim servisima, i iako nikad nisam bio tamo pre možda mesec dana sam hteo da zakažem servis baš iz razloga da bih proverio kakvi su u odnosu na druge, ali posle ovoga što sam video najverovatnije me nikad neće videti. Ne zato što se plašim da će moju Astru voziti 200/h, jer je to nemoguće barem u mom slučaju nego zato što ne želim da dajem svoj život u ruke nekome ko je neodgovoran i ko se bahato ponaša prema tuđoj imovini. Zamislite da ostavite auto kojem ne valjaju kočnice ili neki drugi vitalni deo, a da nemate poverenja u majstore...

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

...a, zašto su ljudi iz OPCS skočili da brane jedan servis ?
      Zašto ste skočili da sklanjate, zaključavate temu ?

Svaki Klub ljubitelja automobila određene marke treba primarno da misli na interes svojih članova, a ne svojih poslovnih partnera ( ako vam je taj servis partner ).

Pitanje za ljude iz OPCS - Hoćete li i dalje, u interesu članova OPCS, preporučivati ovaj servis ?

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

Servis treba ovo da resi, tj. da odredi kontra meru kako bi povratio poverenje klijenata...
        Izda saopstenje da je poostrio kontrolu nad parkingom i radnicima, zaposlio ceveka da kontrolise parking itd, makar dok se ne slegne prasina...
        Naravno i doticnog otpustiti u sklopu istih mera...

Comment

• srdjanissan
          CBC Senator XXL
          • 20.11.2008
          • 720
          • beograd

ako urade tako kao sto kazes i priznaju gresku,onda ste mirni sigurno neko duze vreme i sigurno sebi nece smeti da dozvole ovakvu gresku.
          kad koči,cepa gume i prevrće se!
          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Misko M
            CBC Senator XXL
            • 17.03.2007
            • 652
            • BG Vozdovac

Originally posted by TRISHA
            dobro ajd... u pocetku mi je delovalo sve kao da je namerno dovezen auto da bi se snimio neko kako ga vozi.
            zato sam i poceo da branim servis a ne onoga sto je vozio kola.
            ...stvarno te ne razumem !?

ako je vlasnik NAMERNO stavio kameru da vidi ko mu razdr.ava auto TI ne podrzavas i protiv toga si ?!
            ...pa slucajno tesko neko moze da stavi tamo kameru i podesi opremu !?

...svaki idiot koji je spraman da rizikuje tudju imovinu i urgozava tudje zivote (pogotovo sa automobilom koga ne zna i ne poznaje dobro) treba najstrozije biti kaznjen !!!

Comment

• rajmax63
              CBC Prijatelj
              • 02.04.2005
              • 1415
              • Bačka Palanka
              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

ima li neko uopšte informaciju ili saznanje koja je ovo kamera tačan model i tip
              to što zoranbg kaže da je Vision SE-t malo govori
              dajte malo više o kameri
              blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
              Audi ima crveno T

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Da bre, dajte malo o kameri
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• milannik
                  CBC Senator XXL
                  • 23.12.2004
                  • 1455
                  • Niš

A moze malo tema da se razdvoji, i mene interesuje ovako neka kamera?

Comment

• TRISHA
                    CBC Senator XXL
                    • 19.06.2007
                    • 443
                    • Zemun

Originally posted by neshaoct
                    ...a, zašto su ljudi iz OPCS skočili da brane jedan servis ?
                    Zašto ste skočili da sklanjate, zaključavate temu ?

Svaki Klub ljubitelja automobila određene marke treba primarno da misli na interes svojih članova, a ne svojih poslovnih partnera ( ako vam je taj servis partner ).

Pitanje za ljude iz OPCS - Hoćete li i dalje, u interesu članova OPCS, preporučivati ovaj servis ?

sto se mene tice (govorim u svoje ime na ne kao OPCS clan, ima ko ce da kaze nesto u vezi ovih pitanja) evo odgovora:

- zato sto nije ceo servis napravio sran.je nego pojedinac
                    - zato sto nije postavljena tamo gde pripada, postoji lepo crna lista servisa i moglo je lepo tamo da se postavi (nismo mi zakljucali temu)
                    - sto se mene tice kao pojedinca naravno DA preporucivacu ga, zato sto znam da ce da se ovaj ispad sankcionisati.

ajde bre nadrndali se na Autopromet ko da su se svi izredjali na tom autu.

@Misko M
                    nisi me razumeo, ja to podrzavam, ali ako neko uradi nesto sa nekom namero da bi ucenjivao e to ne.
                    mislio sam da je u pitanju upravo to.
                    Narode Srbije probudi se! Isteklo je radno vreme.

Comment

• bax76
                      CBC Senator XXL
                      • 07.11.2006
                      • 605
                      • BG

- zato sto nije ceo servis napravio sran.je nego pojedinac

Proslo je neka 4 meseca od dogadjaja zaposleni koji je napravio prekrsaje i dalje radi, video ga je moj prijatelj pre nedelju dana na prijemu. Dakle nije sankcionisano.
                      Kako zamisljas da ceo servis napravi sran. ? Kako bi to trebalo da izgleda? Da su dvojica sedela u kolima da li bi stvar bila drugacija, opet bi rekao pa servis ima 10 zaposlenih, nisam ih sve video na snimku. Ko je taj covek i sta uopste radi, po meni on i nije kriv, vidi se da ne moze da kontrolise svoje emocije, krivi su nadredjeni koji su trebali njega da kontrolisu. Zna se kako se delegira odgovornost u firmi...

Comment

• TRISHA
                        CBC Senator XXL
                        • 19.06.2007
                        • 443
                        • Zemun

ne mora sve da se sankcionise otpustanjem. otkud znas kako je kaznjen.

ok ajmo sada popalimo baklje i pravimo proteste ispred autoprometa, idemo da demoriramo zgradu.
                        Narode Srbije probudi se! Isteklo je radno vreme.

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Dosadili ste i Bogu i ljudima sa tim stavovima. Krivica servisera je problem za servis, a ne nas. Ko hoće i dalje da ide u taj servis niko mu neće braniti. A ko neće više da ide u Autopromet, pa ima toliko Opel servisa po Srbiji da može da se bira!!!!!
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Pele
                            CBC Senator
                            • 01.07.2006
                            • 262
                            • Požarevac

Brza korsa, nema šta. . .

Comment

• -Miki-
                              Moderator
                              • 09.11.2005
                              • 708
                              • Valjevo
                              • Honda Accord coupe cg4

Neverovatno ...

Za sve koji ne vide krivicu servisa procitajte jos koji put:

Ovo
                              Originally posted by bax76
                              Ko je taj covek i sta uopste radi, po meni on i nije kriv, vidi se da ne moze da kontrolise svoje emocije, krivi su nadredjeni koji su trebali njega da kontrolisu. Zna se kako se delegira odgovornost u firmi...
                              i ovo
                              Originally posted by Darth Malak
                              hebem li ga , ovako mozemo doveka ... zanemarite sta je vlasnik hteo , da ih tuzi ili ko zna sta ... problem je sto je lik divljao sa autom , da ga je probao kako treba ne bi bilo frke ali primati nepoznate ljude u tudja kola, izdrkavati se ???? ma daj

kriv je servis
                              kriv je sef servisa
                              kriv je nadzornik
                              kriv je onaj sto ga je pustio napolje
                              kriv je debil koji je zaposlio debila
                              To su racionalna misljenja u vezi odgovrnosti firme,a s obzirom da doticni nije sankcionisan to sve govori o autoprometu.
                              Zalosna istina je da se u mnogim servisima ovo desava i ovako ophode prema nasim ljubimcima ali malo toga izadje na videlo ,a neverovatno je sto i pored svega prikazanog ima ljudi koji opravdavaju ovakvo ponasanje i kazu - nije kriv servis ... sta reci

A posto ima ljudi koji ocigledno ne znaju kako treba da funcionise korektan servis procitajte i ovo :
                              Originally posted by Dora
                              Štimanje stvari zahteva pun gas i normalnu vožnju, dolaze svakakvi auti od ispravnih do neispravnih. Svaki koji nije ispravan za pun gas i ne daje mu se pun gas nego se savetuje vlasniku da popravi sve uočene nedostatke i dodje na doradu. Imam u dvorištu uvek više tudjih automobila i nije mi nikad palo na pamet da se pod bilo kojim izgovorom poslužim tudjim autom, čak i kad trenutno nemam auto. Koliko mora da se proba, toliko se proba. U dvorištu ako treba da se pomeri auto, samo ga ja pomeram i niko više, svi imaju dozvole i voze svoje automobile ali ovo su od mušterije automobili. Isto tako na probu ne vozi niko sem mene.
                              Verujem da ljudi očekuju takav tretman kad ostave auto u bilo kom servisu a ja sam to naučio u Autovojvodini (servisu) koji više ne postoji ali je bio primer za današnje servise i pored ondašnje zastarele tehnologije. Tamo je bio prijemni radnik, koji je sve zapisao šta ima u kolima, dobijao se otkaz ako fali hemijska, nije uvek bilo tako ali je uvedeno zbog renomea firme koji je opadao zbog ovakvih stvari, nestane bedan privezak ako je malo lepši... Majstor stariji, pregleda kola i napiše šta treba da se radi. Majstor u servisu pročita i uradi. Zatim auto ide na probnu vožnju ako je potrebno sa sve putnim nalogom i to radi opet stariji i provereni majstor koji zna da utvrdi kvar pa time zna i da proveri da li je otklonjen.
                              Ovog debila iz klipa necu ni komentarisati ali zalosno je kad vidis ovakve stvari - svoj auto sa puno poverenja oteras na servis a onda posle saznas da su se neki biiiip izivljvali na njemu i jos ti to posle i debelo naplatili

Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• kuntalo
                                CBC Senator XXL
                                • 02.03.2007
                                • 342
                                • Predgradje

Originally posted by Heinz
                                Odakle uopšte info da je čovek tražio Antaru, nikako da nađem.
                                Izvolite:

koliko sam nacuo zbog ove ''probne voznje'' vlasnik auta je trazio od servisa obestecenje, a to je cini mi se bila opel antara.
                                bese da je vlasnik naglasio da se auto isproba
                                viewtopic.php?p=709132#p709132

U jednom odgovoru čovek baci dve buve, na kratko se povuče, pa uz ostale branioce (poslovnog partnera?) uzimajući sopstvene izmišljotine za "crno-belo" činjenice pokušava nemoguće. Uplašili se ljudi za svoj %, valjda... Da sam na njihovom mestu, pokrio bih se ušima i nadaleko obilazio ovu temu...
                                Save the Panda!

Comment

Working...
                                X