Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...:-(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Re: Kako se odrzava auto u ovlascenom servisu...

Evo ga komentar vlasnika Corse, nalazi se na youtube, i nije preterano kivan.
    Uostalom slika iz videa govori vise od 1000 reci....
    Ne treba preterano pojasnjenje.

Sta moze da vam se desi u zemlji Srbiji kad ostavite auto u ovlascenom auto servisu !!! Auto ostavljen na popravku klime, pa su izasli malo da ga "testiraju" ... jedno 200km/h ... i malo da provozaju slucajne prolaznike... sve u svemu pola sata voznje i predjena 42km - prekrsaje nisam mogao ni da izbrojim ... Ono sto nisu znali je da KAMERA sve snima i da se sve prati i GPS-om ... a bilo je i svedoka. Sve se desava 11.06.2009. godine !!!

Auto, Opel Corsa OPC, je ostavljen na servis klime u AUTOPROMET-u, Beograd. http://www.autopromet.rs/

P.S. Samo mi je zao sto "riba" koja je pozvana telefonom, ne pristade da se provoza sa frajerom ... Onda bi ovaj video imao drugu kategoriju (XXX)

NARAVOUCENIJE: OPREZ kad ste u servisu - ili klupica pa pored auta, ili ugradjujte kamere !!!

LEGENDA: Donji desni grafikon prikazuje sile izrazene u G (gravitaciono ubrzanje)
    a) CRVENA linija - prikazuje "cimanja" kad se skrece levo/desno
    b) ZELENA linija - prikazuje "cimanja" napred/nazad, kad se daje gas i kad se koci
    c) PLAVA linija - prikazuje "cimanja" gore/dole, tj.kako auto skakuce

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

Servis je dobio lepu reklamu i sada je svima dobro poznat!
      Auto je u dobrom stanju i jako lepo ide
      Koliko vidim sve je receno, i bogu hvala mišljenja su različita tako da nema potrebe dalje nastavljati!

Besplatna reklama - Najlepša reklama!
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Originally posted by bax76
        Red bi bio da cujemo drugu stranu, tj. servis.
        Niko im ne brani da se oglase.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

https.autogas.rs

Comment

• Car
            CBC Senator XXL
            • 07.07.2005
            • 900
            • Beograd

8500 pregleda za par dana, a tek će brojka da raste.
            Kad se sve sabere i oduzme, ispada da bi antara još bila i najjeftinija varijanta po autopromet.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Da li je neko protiv teme ili nije, ne zanima me i ostaće takva kakva je. U svetu je praksa da se kontrolišu servisi, dileri i bilo kakava predstavištva na sličan način, postavi se klopka pa ko upadne... Zastupništva i ovlašćenja se gube zbog ovakvog način rada. Nemam ništa protiv firme miti znam nekog tamo pa time nemam nikakav interes. Esnafski me nervira takvo ponašanje i osudjujem ga do kraja. Više ovakvih primera u bilo kojoj struci će poboljšati stanje. Više kamera u službenim vozilima će sprečiti da se leti preko ležećih policajaca kao da su peruške i prestaće da važi da je najbolji auto službeni auto. Ko ne zna da ceni tudje neće ni svoje znati. Kad se shvati da umesto na popravku (nepotrebnu) službenog vozila dva radnika mogu otići besplatno na letovanje možda se i osude ti koji tako voze. Ovo zbog onih što odobravaju "pa šta ako je vozio 200, i ja bih rado"

Internet je čudo, do sada se moglo nešto sakriti, od sada je to glupo i pokušavati. Ozbiljna firma prizna da je načinjena greška, otpusti radnika i reši još po neku sitnicu. Posle tri meseca vrati tog radnika na isto mesto sa "plaćenog" odsustva ali je neka pouka izvučena iz tog svega i za firmu i za radnika, malo pomalo i biće to dobro. Možda i ovde nekad zavlada da dobiješ sve ono što si platio...

https.autogas.rs

Comment

• zlocesti
                CBC Veteran
                • 24.06.2008
                • 116
                • Beograd

Gledam i citam ova prepiranja .. i prosto ne verujem sta ljudi pishu .. opravdaju kinje ...

Licno i ja bi vozio tako mozda i gore , ali nikako da radim u servisu i da uzimam auto bez saglasnosti gazde ...

o ovome se moze diskutovati koliko god zelite i na kraju se ponovo nece nista resiti ..

ako ima likova iz servisa neka nam kazu samo kako su sankcionisali ovo .. jel je neko malo pre gore napisao otkud ti znas da nije i kako je ..

pa eto mene interesuje kako je ?

i kakav je on papir morao da ima da ga portir propusti . . . i ako nista drugo .. da zanemarimo sve to ..

koliko je auto samo benzina potrosio na ovakoj voznji .. za nekih 50 ak km ....

Comment

• TRISHA
                  CBC Senator XXL
                  • 19.06.2007
                  • 443
                  • Zemun

Originally posted by kuntalo
                  Originally posted by Heinz
                  Odakle uopšte info da je čovek tražio Antaru, nikako da nađem.
                  Izvolite:

Originally posted by TRISHA
                  koliko sam nacuo zbog ove ''probne voznje'' vlasnik auta je trazio od servisa obestecenje, a to je cini mi se bila opel antara.
                  bese da je vlasnik naglasio da se auto isproba
                  viewtopic.php?p=709132#p709132

U jednom odgovoru čovek baci dve buve, na kratko se povuče, pa uz ostale branioce (poslovnog partnera?) uzimajući sopstvene izmišljotine za "crno-belo" činjenice pokušava nemoguće. Uplašili se ljudi za svoj %, valjda... Da sam na njihovom mestu, pokrio bih se ušima i nadaleko obilazio ovu temu...
                  nije buva sve je istina, uopste se ne plasimo za nas %.
                  autopromet je gospodinu ponudio fer i korektno obestecenje koje ovaj nije prihvatio, a on je pokusao ucenu (iznudu) itd...
                  Narode Srbije probudi se! Isteklo je radno vreme.

Comment

• bax76
                    CBC Senator XXL
                    • 07.11.2006
                    • 605
                    • BG

Originally posted by kuntalo
                    Originally posted by Heinz
                    Odakle uopšte info da je čovek tražio Antaru, nikako da nađem.
                    Izvolite:

koliko sam nacuo zbog ove ''probne voznje'' vlasnik auta je trazio od servisa obestecenje, a to je cini mi se bila opel antara.
                    bese da je vlasnik naglasio da se auto isproba
                    viewtopic.php?p=709132#p709132

U jednom odgovoru čovek baci dve buve, na kratko se povuče, pa uz ostale branioce (poslovnog partnera?) uzimajući sopstvene izmišljotine za "crno-belo" činjenice pokušava nemoguće. Uplašili se ljudi za svoj %, valjda... Da sam na njihovom mestu, pokrio bih se ušima i nadaleko obilazio ovu temu...
                    nije buva sve je istina, uopste se ne plasimo za nas %.
                    autopromet je gospodinu ponudio fer i korektno obestecenje koje ovaj nije prihvatio, a on je pokusao ucenu (iznudu) itd...
                    Za ovakve tvrdnje ti treba dokaz, koji je tezak bar koliko i film, mozes da pricas da je trazio i da postane suvlasnik u Opelu...
                    Papir sve trpi, vlasnikova strana price je tvrda ko stena. Potpuno je ocekivano da ce Autopromet ici na dikreditaciju vlasnika
                    Sad je najlakse proglasiti vlasnika za loseg coveka, koji je eto s namerom snimao G sile u vozilu, da bi se izivljavao na jadnom Autoprometu...

Comment

• TRISHA
                      CBC Senator XXL
                      • 19.06.2007
                      • 443
                      • Zemun

koliko ja znam (mozda gresim ali provericu) ni njegov snimak nije dokaz na sudu ukoliko sluzbeno lice nije znalo za to.

i jos nesto i odjavljujem se sa ove glupe teme

ne znas sta je bilo posle kad su se advokati sa strankama sastali, sta je ponudjeno i sta je trazeno.

Comment

• bax76
                        CBC Senator XXL
                        • 07.11.2006
                        • 605
                        • BG

I posto snimak nije dokaz na sudu, nista se nije ni desilo, i sve ce se nastaviti po starom...
                        Majstor ce i dalje da se ******** sa glupim vlasnicima, i svi ce se s setom secati anegdota iz servisa.
                        Procenjivace vlasnike, pa ko im deluje kao los covek, njemu ce da malo da se iskacu po imovini, preventivno ako procene da ce da ih muci kasnije kad bude placao uslugu

Comment

• TRISHA
                          CBC Senator XXL
                          • 19.06.2007
                          • 443
                          • Zemun

druze medju 100 ljudi se uvek nadje 1 za koga mislis da je ok a njega bole uvo za sve ostalo i radi kako on misli. zapamti da je ovo Srbija i da ce uvek biti svuda ovakvih ispada, nikako ne mozes da predvidis sta ce pojedinac da uradi i hoce li osramotiti firmu u kojoj radi.

Comment

• bax76
                            CBC Senator XXL
                            • 07.11.2006
                            • 605
                            • BG

Jedini smisao ovoga videa, je da se ovakve stvari vise ne desavaju, ili da se ova pojava smanji.

Ako na pomirljiv nacin konstatujemo, evo sve je to normalno i OK, nismo ni blizu napretka.
                            Bice isto, ustvari gore nego sad. Misli o tome, pre trazenja sledeceg opravdanja.

Comment

• DraxNS
                              CBC Senator XXL
                              • 24.10.2006
                              • 520
                              • Bačka Palanka
                              • Peugeot 307 SW

koliko ja znam (mozda gresim ali provericu) ni njegov snimak nije dokaz na sudu ukoliko sluzbeno lice nije znalo za to.

i jos nesto i odjavljujem se sa ove glupe teme

ne znas sta je bilo posle kad su se advokati sa strankama sastali, sta je ponudjeno i sta je trazeno.

Boldovanim impliciraš da ti znaš šta je ko tražio i nudio? Imaš relevantne informacije iz prve ruke? Učestvovao si u tome?

Ako ne, molim te da se stvarno maneš repliciranja na ovoj temi.... isto tako ja mogu da pričam da to što ti pričaš nije istina... I?

Meni se kao vlasniku vozila ne bi svidelo takvo ponašanje radnika servisa i da znam da je moje vozilo tako tretirano, itekako bi letelo perje. Naravno da u taj servis nikada više nogom/točkom ne bi kročio i svima koje poznajem bi rekao da isti izbegavaju. Sumarno je to uradio i vlasnik korse.. Mogu samo da kažem hvala... A vlasnik servisa neka se zamisli.... U ozbiljnom poslu NEMA mesta za ovako neozbiljne propuste.

Comment

• Čiča
                                CBC Senator XXL
                                • 14.12.2005
                                • 1621
                                • Beograd, Vidikovac

Originally posted by neshaoct
                                ...a, zašto su ljudi iz OPCS skočili da brane jedan servis ?
                                Zašto ste skočili da sklanjate, zaključavate temu ?

Svaki Klub ljubitelja automobila određene marke treba primarno da misli na interes svojih članova, a ne svojih poslovnih partnera ( ako vam je taj servis partner ).

Pitanje za ljude iz OPCS - Hoćete li i dalje, u interesu članova OPCS, preporučivati ovaj servis ?

OPCS nije stao ni u jednu stranu, vec smo pokusali da temu koja je bezpredmetna sklonimo iz teme gde se prica o odrzavanju vozila a ne raspravalja o jednom pojedincu koji se izivljavavao na automobilu.

Ako si u nekim postovima video komentare OPCS clanova, mislim da je to normalno jer je tema u delu OPCS-a, a i u tom slucaju to su individualna misljnje pojedinaca. Niko nije izneo misljenje OPCS-a kao kluba... pa mi i nisu jasne prozivke???

Takodje neki od zaposlenih iz AutoPrometa su clanovi OPCS-a. U njihovu strucnost smo se vise puta svi u klubu uverili, pa je meni iskreno zao sto su potpali pod definiciju "kolaterlane stete" ovog mentola...

Ne vidim da je OPCS bilo gde "preporucivao" AutoPromet, ali da imali smo saradnju sa pomenutom kucom. Takodje mogu i zelim da kazem da licno poznajem dosta ljudi iz te kuce i zao mi je sto su postupkom ove "dijabole" svi onu u istom kosu.

Takodje dok sam radio u takodje ovlascenom servisu imao sam priliku da testiram vozila stranaka. Za to postoji procedura, uvek se na suvozacko sediste posadi vlasnik, ili vlasnik vozi, a neki iz servisa sedi na suvozackom sedistu. U slucaju da vlasnik nije tu a auto mora da se proveri, vozi neko sa prijema vozila i sa njim u kolima mora da bude i majstor koji je radio na vozilu. Za to se trazi saglasnost telefonom od vlasnika. Uz tu proceduru ne bi do ovoga doslo.

@ neshaoct, iskreno mi je zao sto se ovo desilo jer sam u tom pomenutom servisu (jedino u njemu) posle promene 10-tak servisa uspeo da resim problem na svom Opelu... zato mislim da je ce zbog pojedinca nahebati vecina...

p.s. i da info, vlasnik je otisao u drugi ovlasceni servis, zamenjen mu je ventil na kome mu je cureo freon... mozda nekoga i zanima ovaj info
                                Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                                "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

Working...
                                X