Nov sam na ovom forumu, pa zapocinjem ovu temu jer mi je potrebno sto vise informacija o ovom automobilu, jer ozbiljno razmisljam o kupovini istog!
Konkretno me zanima godiste izmedju 2003 i 2006 god. sedan ili hecbek!
Molim nekoga ko ima iskustva sa ovim autom da mi pomogne svojim savetima...
-iz kog uvoza su najbolji primerci (da li juriti po placevima ili po oglasima)?
-Vek motora, mehanika, limarija i elektronika? (iskustva)
Hteo sam da kupim Stila 1.9 JTD ali su me prijatelji ubedili da je Megane bolje resenje!!!
Hvala unapred, svi saveti su dobrodosli
Konkretno me zanima godiste izmedju 2003 i 2006 god. sedan ili hecbek!
Molim nekoga ko ima iskustva sa ovim autom da mi pomogne svojim savetima...
-iz kog uvoza su najbolji primerci (da li juriti po placevima ili po oglasima)?
-Vek motora, mehanika, limarija i elektronika? (iskustva)
Hteo sam da kupim Stila 1.9 JTD ali su me prijatelji ubedili da je Megane bolje resenje!!!
Hvala unapred, svi saveti su dobrodosli

)))! A ova 3 na placu su krshevi... misim ne bukvalno ali su im enterijeri sacuvaj Boze!!! Ko da su gasili pikavce po plafonu, volani ogrebani ko turpijom, tapacirung vrata odran od naslanjanja ruke... To se sve odnosi na jedan primerak na koji sam se nalozio bukvalno do ko malo dete i kad sam otisao imam sta i da vidim!! 1.5 dci 2006-to, restajling sa onim farovima koji imaju sociva, tamno siva metalic (najlepsa boja ikad) 6.500 bez fixa, ali od opreme nista, cak nema ni radio CD! ali spolja da ga vidis..... LUTKA najlepsi!!! Ova druga dva su malo pristojnija u enterijeru!! I pazi foru, to se verovatno odnosi na sve placeve, ti ako mislis da auto teras u neki servis, moras da platis slep sluzbu, posto ga oni carine tek gad im ti uplatis na racun, tako da on na tockovima ne sme da se mrdne, dok se ne ocarini! Na taj nacin oni tebe odvlace od detaljnijih pregleda auta... mamu im j...., vidis cega su se dosetili, jer te slep sluzba kosta preko 50 eur. Tako da onaj sa cuvenom pukotinom ispade najbolji

Comment