Renault Megane II 1.5 dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • filip709
    CBC Član
    • 10.03.2010
    • 26
    • Beograd

Re: Renault Megane II 1.5 dci

jooooooj prodao se onaj Sedan panorama juce

vidim nema ga u oglasima, i nadam se da mu je istekao oglas... kad danas zovem ono prodat juce!!! EEEEEEEEEEEEEE ne mogu da verujem....

de sad da nadjem isti takav sedan sa panorama krovom..... joooooj kake sam kurate srece....

E ima da bude sedan sa panoramom ne zvao se ja...... i TACKA

Smorio sam se zesce, ko da mi je neko ribu maznuo ispred nosa!!!!!!!!!!!

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

Jbg, ribe vole konkretne i samouverene koji znaju sta hoce. a ne da se neckas
      Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• digitalconsumator
        CBC Član
        • 14.02.2008
        • 25
        • G. Milanovac, Srbija

Au bre Filipe, pa daj.. kakav crni panorama krov... Sto rek'o Rudic (zna Filip ko je)... "Sta kad to prokaplje, ili crkne elektronika"...
        Hehehe
        Zaista je StudentBGD u pravu... trebalo je da budes odlucniji...

Salu na stranu...
        Samo budi ti uporan naci ces Megana dCi.. (ako nista... tu je ona Almera sa istim tim motorom)

Kad si toliko zapeo da to bude dizel (ito jos od vremena kad si gledao samo Stilo-e), grehota bi bilo da te ubedjujemo da uzimas benzinca...

Za moj stav znas.. Benzin ili nista... Ali eto da te i ja podrzim... a i lepo je da imamo drugara u NS, vidis koliko se covek zauzeo... moras ga i castiti pivo kad pazaris Megana!
        BTW gogi11, da znas da sam ja taj koji hvali polovnjake sa NS tablama...
        D Vision 2010.
        www.d-vision.biz

Comment

• gogi11
          CBC Senator XXL
          • 26.10.2009
          • 790
          • Sever Srbije - Novi Sad

Pa ok, je nisam bas odmah rekao da su kola najbolja kod nas da me ne bi napali "neki" ali medju boljima jesu

Filipe nema veze sto je prodat ....znas kako kazu: ko zna zasto je to dobro ?? Naletece nesto a ti i onako jos stekas lovu ma bice nesto , poslacu ti ja neke brojeve a mozda i slike ako naletim na nesto da valja samo trebe malo vremena bez obzira sto prodaja kola tj placeva ima na svakom koraku ovde u Ns-u.

Comment

• filip709
            CBC Član
            • 10.03.2010
            • 26
            • Beograd

Ja sam vrlo zaljubljive prirode, mnogo mi je vremena trebalo da se odljubim od Stila.. i sad kad sam uspeo da se zaljubim u Megana (trebalo je tu vremena) treba da izaberem neki koji mi se na neki nacin ne svidja! Ovaj sa panoramom je bio LUTKA! Izmedju ostalog bas zbog takvog krova, drugo: sedan je, iskljucena je mogucnost prenamene u Van, a trece: lep je brate Megane je jedini auto kome to "****" najlepse stoji, svi drugi sedani su mi ruzni!!

Kazu da privatni uvoznici rade sledecu stvar, naplacuju uslugu dovozenja (uvozenja) automobila po zelji! Sa jednim sam pricao, on trazi 300 eur za tu uslugu, ne znam da li od njega da trazim da mi dovede "panoramu"
            A glupo je da mi doveze "macku u dzaku".............. jer ga ja sa ove distance ne vidim!! ne znam.........

Comment

• gogi11
              CBC Senator XXL
              • 26.10.2009
              • 790

Pa za tu rabotu ti treba bas proveren covek tj po preporuci. Inace ko zna sta moze da ti dotera a da ne ulzaimo u to oko cene koju on moze da plati a tebi da kaze ... jel racune i onako sve tamo falshiraju da bi na carini prikazali manju vrednosta auta i samim tim bila bi placena i manja carina.
              Ne znam , imam jednog poznanika koji je radio to ali sam ga bas pra 2 nedelje pitao za jednog forumasha da mu doveze nesto sto on hoce ali je odmah rekao da je zavrsio sa tim poslovima, nece da ima problema sa ljudima... sada dovozi kola na velio za nakupce koji posle ulickavaju i prodaju dalje tebi meni ...ne upucenima i mislis kako svi trgovci idu preko i provode dane u trazenju auta
              Polako ako vec nemas coveka za to onda cekaj i cekaj naletece nesto a sto se tice panorame .... a da te klepim jednom po tintari sta ce ti to ?? jeste lepo ali koliko je to potrebno tebi? ne znam kako to funkcionise ali predpostavljam da mozes i sa tim imati problema koji nisu jeftini ?? A da ne mislim ako nekome slucajno padne saksija sa 2 sprata pa bas na tvoj lepi krovic ??!! Mislim to je retkost i treba bas biti baksuz... cekaj jel ti to rece u nekim predhodnim postovima kako imas tog "baksuznog iskustva" ?? hm
              Ne gledaj toliko na taj krov, bolje se sagni dole pogledaj kakav je od dole vaznije je to !!! a i ako te neko provali za tu panoramu od trgovaca i vidi da si nazaren pa nece ti spustiti cenu nema sanse...namazani su oni joooj.

Comment

• filip709
                CBC Član
                • 10.03.2010
                • 26
                • Beograd

Umetnost cine sitnice, umetnicku fotografiju (naprimer) cini SVETLOST, snop, intenzitet, ugao, polozaj.... i jos 100 faktora

Sta hocu da kazem: taj mali detalj na krovu cini enterijer mnogo lepsim, ako je napr. suncano vreme, zalazak sunca, zvezdano nebo... (osim snega i kise ) stice sa lep osecaj...
                Slazem se da to coveku nije neophodno, ali zasto da ga nema... ako vec moze
                Mnogi automobili imaju tonirana stakla... kad mi to neko kaze, meni to nista ne znaci, ali kad udjes u taj auto... utisak je potpuno drugaciji

Na sitnicama se pada ali i dobija, i svi znamo da pakovanje prodaje proizvod, ali i pored toga, mi se odusevljavamo najobicnijim (u vecini slucajeva bespotrebnim) detaljima!

(mladi ljudi ne ginu na brzim motorima zato sto moraju, nego zato sto OBOZAVAJU taj osecaj)

Moj burazer, posto se javio da ga malo prozivam voli napr. klasiku, sve bi dao za nekog prastarog Mustanga,
                za razliku od njega ja volim noviju skolu dizajna, i te sitnice!!

Sto se tice padanja saksije na panorama krov Pa zar nije bolje da padne na stakleni krov pa da samo zamenis staklo, nego na limeni pa moras da ispravljas i gitujes he he

Sve u svemu, znam ja sta je realnost, i presudice ekonomija a ne estetika!! Mada.............................................

Comment

• gogi11
                  CBC Senator XXL
                  • 26.10.2009
                  • 790

Bre de me naadje... ha ha slobodan umetnik bi da bude slobodan strelac pod zvezdanim nebom
                  ma ajde ja cu ti naci specijalno samo za tebe. Ma salim se za ovo prvo ali cu ti naci neki megan ne brini.

Comment

• gogi11
                    CBC Senator XXL
                    • 26.10.2009
                    • 790

Imam dobre vesti za tebe Filipe ima jedan megan !!! a ja ****** ne setih se odmah da mi dobri prijatelji razmisljaju o prodaji megana ali jos nije 100% siguran ali cim se premislja znaci da ce prodavati a auto je PUSHKA posto je drugar picajzla nevidjena !!!!
                    Megan 5 vrata 2003 godiste 1,9 120ks metalik crni , digitalna klima cd podizaci hands free kartica (auto se sam otkljucava i zakljucava bez koriscenja kartice) on kaze da ima sve sem koze eto njega citiram. Registrovan je do Avgusta, auto je uvezen pre par godina odrzavan redovno ali bas redovno .
                    Ne znam kilometrazu ali ako te interesuje ja cu ti dati njihov broj i cijes se sa njima pa mozda se i dogovorite, jedino sto mogu da ti kazem je da stvarno necu crveniti zbog auta koji ti predlazem, znaci auto je stvarno na mestu i citiram njega ne treba ni ulje da se menja narednih 7.000 km , veliki servis odradjen registrovan ... eto toliko od mene. Ako ti sta odgovara javi mi na p.p. i da ti dam broj .

NEMA PANORAMU izem ti panoramu

Comment

• filip709
                      CBC Član
                      • 10.03.2010
                      • 26
                      • Beograd

Ne zavisno sad za panoramu, zapalio sam se sad za jednog megancica 1.5 dci restajling 2006 od opreme SVE ceni ga 7000 a dao bi ga za 6800 (napabricio sam jednog soma )! dao mi je da ga provozam, odusevljen sam, prosto je NENORMALNO koliko je tih spolja, a pogotovu iznutra... kao da je benzinac (vec sam vozio jednog koji je bucniji iznutra, on je 2005-to)! Sto bi se reklo "isuvise je dobro da bi bilo istinito" vezano za zvuk iznutra a i samo drzanje auta na putu!!

Sto se tice tog Sedana kojeg mi preporucujes... Jbg, ne odgovara mi 1.9 dci motor, registracija je skuplja i vise trosi! Prakticno su vrlo male sanse da uzmem megana sa vecim od 1.5! Jbg Hvala ti u svakom slucaju!

sad ga cekam da mu iz Slovenije stigne servisna knjizica i druga kartica, da ga teram na proveru... pa ako se pokaze da je dobar da ga kaparisem......

E sad.......... toliko sam piskarao o svemu i svacemu, a VEZE NEMAM kako to sad ide, koja je dalja procedura, nikad nisam kupovao auto iz uvoza....
                      Malo pocinjem da sumnjam u legalnost tog megana!! Zasto odmah nema servisnu knjigu i drugu karticu...? Kaze da je uvezen iz Francuske, a dokumenta mu dolaze iz Slovenije... kako se to osim u AMSS-u proverava da li je auto ne daj Boze nelegalan.... ne znam mozda gresim dusu... jer kazem: POJMA NEMAM sta treba na dalje da se radi!!!

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790

Pa u slovenije se dosta muva oko uvoza kola tj tamo na carini, ako auto ima servisnu on je ima cim dodje a ne tek posle 2 nedelje ili vec koliko. Nemam sada vremena ali cu ti kasnije detaljisati.

Comment

• filip709
                          CBC Član
                          • 10.03.2010
                          • 26
                          • Beograd

Ovaj me jos ne zove, sto treba da mu stigne servisna knjiga i druga kartica iz Slovenije!! By the way, on je rekao da je Megana otkupio od lizing kuce pa zbog toga ceka tu servisnu knjigu................ da li mu se moze verovati????????

Comment

• Car
                            CBC Senator XXL
                            • 07.07.2005
                            • 900
                            • Beograd

Originally posted by filip709
                            Sto se tice tog Sedana kojeg mi preporucujes... Jbg, ne odgovara mi 1.9 dci motor, registracija je skuplja i vise trosi!

Ali je bolji motor - ima bosch ubrizgavanje, dizne koje se remontuju jeftino ako zatreba, pumpu visokog pritiska koja ne crkava tek tako, i sl.
                            Prelistaj malo forum, čisto da vidiš cifre za dizne i pumpu na 1.5 dci, koji se kvare često, i na relativno malim kilometražama. Imaš i po stranim forumima. Budući da je na 1.5 u pitanju delphi ubrizgavanje... koje je, prosto, krš.
                            Godišnja cena registracije je mizerna naspram cene popravke ubrizgavanja na 1.5 dci.

Comment

• filip709
                              CBC Član
                              • 10.03.2010
                              • 26
                              • Beograd

Pa vise ne znam ni ja, pricao sam sa jednim majstorom, koji servisira renoe (nije ovlascen)!

On kaze da zavisi od motora do motora, i da nekako (to znamo svi) izbegnem motore koji su mnogo presli, zato jurim sto mladje, mada je i tu moguce da se naleti na motor koji je zgazio preko 250.000 km! Primer Megane 1.5 2005-to (u Nemackoj) 270.000 km. Stvarno ne znam sta im rade pa toliko prelaze.... jel ih voze preko sveta.....

Tako da ne znam, predstoji dosta cimanja, pa valda cu ubosti nesto valjano

Comment

• gogi11
                                CBC Senator XXL
                                • 26.10.2009
                                • 790

Originally posted by Car
                                Originally posted by filip709
                                Sto se tice tog Sedana kojeg mi preporucujes... Jbg, ne odgovara mi 1.9 dci motor, registracija je skuplja i vise trosi!

Ali je bolji motor - ima bosch ubrizgavanje, dizne koje se remontuju jeftino ako zatreba, pumpu visokog pritiska koja ne crkava tek tako, i sl.
                                Prelistaj malo forum, čisto da vidiš cifre za dizne i pumpu na 1.5 dci, koji se kvare često, i na relativno malim kilometražama. Imaš i po stranim forumima. Budući da je na 1.5 u pitanju delphi ubrizgavanje... koje je, prosto, krš.
                                Godišnja cena registracije je mizerna naspram cene popravke ubrizgavanja na 1.5 dci.
                                TACNO !!! Braco Care dobro je sto je neko napomenuo i to .

Comment

Working...
                                X