Re: Yugo ubica
Za ovo je apsolutno u pravu. Sobzirom da radim posao vatrogasca imam iskustva sa tehnickim intervencijama u saobracaju i u ogromnom procentu do njih dolazi usled bahatosti vozaca kao sto Dora rece, neprilagodjene brzine, neiskustva samog vozaca-kratak vozacki staz, prelaska iz Yuga u avion od 200ks nema Doro - odmah se seda u pilotsku kabinu, imanja osecaja da si ufatio onog gore za onu stvar itd Na stranu alkohol, droga i ostalo. Malo je automobila bar na teritoriji koju moja jedinica pokriva da su skraja proslog veka a da ucestvuju u saobracajkama. Obicno su to sve automobili skraja 90-ih pa naovamo kojima upravlja decurlija.
U poslednjoj tehnickoj intervenciji imali smo za glavnu ulogu Fiat Stilo jtd 2004god. Vozac jeste izasao nepovredjen, auto debelo skrsen ali da li je to uopste poenta ove teme
PS Eon nisi ni ti nista slagao, sve sto si rekao je tacno ali mislim da je poenta ipak u onome sto Dora prica. Ipak je on lik sa pendrekom
Originally posted by Dora
U poslednjoj tehnickoj intervenciji imali smo za glavnu ulogu Fiat Stilo jtd 2004god. Vozac jeste izasao nepovredjen, auto debelo skrsen ali da li je to uopste poenta ove teme

PS Eon nisi ni ti nista slagao, sve sto si rekao je tacno ali mislim da je poenta ipak u onome sto Dora prica. Ipak je on lik sa pendrekom

Comment