Ferarri 355 GTS :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Ferarri 355 GTS

Video bih te da li bi mislio ovako i koliko bi ti bilo svejedno da slucajno imas neki auto slican ovom Ferrariju (ili bilo sta sto smatras da je TVOJE a ne iznajmljeno majstoru, kad mu ga oteras na servis), das ga coveku da ti uradi servis, a onda sutradan po Forumima i Youtube-u pronadjes par klipova kako se doticni majstor, uz prisustvo publike i "kamermana" kur** po komsiluku cepajuci TVOJ auto na nacin koji ocigledno nema nikakve veze sa "testiranjem".

Tako je verovatno i onaj lik, ciji su klipovi pre par meseci postavljani i ovde izmedju ostalog, izvezao onu Opel Corsu OPC, sa montiranom kamerom u kabini, da je "testira". Ovaj nije ni po cemu drugaciji.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Gledaj ovako bez daljeg ulazenja u sustinu: kada majstoru odvezem auto zelim da problem bude RESEN i da auto bude kako treba. Ako mi vrati popravljen automobil i ja sam zadovoljan popravkom, cenom i samom uslugom a pri tome nema nikakvih ostecenja i problema mene ne zanima da li ga je on vozio 200 jer ako on nije ja cu sigurno. Ako je napravio sranje platice to i mene takve stvari ne zanimaju. Majstor moze vise svojim "radom" da za*ebe stvar nego sto ce isterati auto par puta pun gas. Znas li koliko majstora cim upale auto -hladan odmah turiraju "u crveno" da bi "nasli kvar"? Zar to nije gore nego zagrejan auto provozati pa i tih par puta pun gas? Vidis ako bih razmisljao o svemu tome NIKADA ne bih oterao auto na servis. U krajnjoj liniji briga me. Auto ispravan i sve radi. Da li ga je vozio 50 ili 150 zabole me. Nije sapun da se potrosi.

U stvari najveci problem mi je naci dobrog majstora. Nekog ko koristi mozak na ne svoj ego i parolu "niko ne zna bolje od mene".
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Ova ''zemlja'' i automehanicari u njoj polako pocinju sve vise da mi idu na bubreg...

Comment

• 206
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Pa nije ni cudo kad puno ljudi ima stav kao Dzoni, "briga me sta mu radi dok ja ne vidim". Za ne verovati sta je tebi normalno da majstor radi, ali ok.

Comment

• SALE
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2005
            • 841
            • Banovo Brdo

Dobro je da ginekolozi slabo posecuju forum inace bi i oni poceli da testiraju

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Sta kad zenu vrati ispravnu mozda i u boljem stanju nego sto je bila, dakle popravio je. Svasta cu da cujem. Te fore da ga je polupao platio bi, ma vazi sto bi platio kao i svako svakom sto kod nas placa. To bi onda bilo kako kili kaze za ovu temu.
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

auto koji je napravljen da se gazi neko malo nacepio u 1 i 2 brzini. Velika stvar.
                nije problem sto ga je ocepio, vec sto, dok ga je cepio zamalo pokupio kontejner. puka sreca, nikako znanje.

a ti test vozaci sto ga prvo izgaze pa ga daju korisniku, nisu prvi put seli u njega i to direkt iz juga 45.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dzoni_mkv
                  CBC Senator XXL
                  • 29.04.2007
                  • 875

Da ali zamalo. Nije. Sta bi bilo kad bi bilo je druga prica. Momci vas auto vasa stvar, nikome ne pokusavam da nametnem svoje misljenje Meni ovo nije strasno. Toliko.

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Pa dobro, ali to sto se nije nista desilo ne znaci da je u redu to sto radi. Da je bilo nesto onda dzaba sva prica, dzaba bi mu tada pravio problem, da plati i slicno - ne treba to da radi da ne bi napravio problem, prosto i jednostavno. Ovo nije isprobavanje nego zaje**vanje sa tvojim autom, a ako ti nemas nista protiv da pozajmljujes ljudima svoj auto da ga cepaju kako ko hoce, onda...sta reci.

Comment

• Dzoni_mkv
                      CBC Senator XXL
                      • 29.04.2007
                      • 875

Pazi, iskreno kad dam auto zeni to ti je k'o da sam ga dao 10-torici ovakvih da voze Manje ce da ga s*ebu sigurno To koliko nema osecaja je cudo jedno. Rupa=tras,noga na kvacilu, blago noga na kocnici 300 metara itd. Dobro malo karikiram ali vec shvatate. Onemeo sam pricajuci al' to ne cuje. Tako da ima gorih stvari Mislim shvatam ja vas, mnogi polude kada im se neko samo parkira pored auta pa razmisljaju da li ce ih zakaciti kada bude izlazio sa parkinga itd. Pre neku godinu mozda bih i ja reagovao ovako, sada me zabole ima mnogo bitnijih stvari oko kojih treba da se nerviram. Auto=hrpa lima.

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Originally posted by Dzoni_mkv
                        Auto=hrpa lima.
                        Pa ti si na pogresnom Forumu

Comment

• kilson
                          Moderator
                          • 09.10.2004
                          • 3216
                          • NoviBGD
                          • AR 75 GT

Svaka tebi cast na komentaru
                          Hvala, drago mi je da se slazes!

Dzoni_mkv : Ok auto je "hrpa lima", ali tu "hrpu lima" sam ja zaradio, platio. Mislim ono, i gace su od pamuka, ali ih ne dajem drugome da mi k*nja u njih. Nekako mi uopste ne ide tvoje zanimanje za automobile na ovom forumu i ta konstatacija.
                          Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Eon
                            Moderator
                            • 10.03.2005
                            • 4225
                            • Beograd-NBG-44
                            • Superb 2.0 4x4 DSG

Pa i tačno je da su neka vozila hrpa lima, ali bar imaju emotivno značenje.

Svaki put neko tako da ti nagazi auto i gde si na kraju. A statistika je neumitna, pa će neko i da s**** auto. A interesuje me da li će imati za popravku i kada će biti gotov auto?!
                            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Originally posted by kilson
                              Ok auto je hrpa lima, ali tu hrpu lima sam ja zaradio, platio. Mislim ono, i gace su od pamuka, ali ih ne dajem drugome da mi k*nja u njih. Nekako mi uopste ne ide tvoje zanimanje za automobile na ovom forumu i ta konstatacija.

Respect

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

ako ce neko da ga lupa i cepa hocu da to budem ja a ne tamo neki lik. imam osecaj da je ovo kontriranje samo radi kontriranja.
                                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                                X