Ferarri 355 GTS :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maliomladinac
    CBC Senator XXL
    • 21.11.2008
    • 995
    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Re: Ferarri 355 GTS

Moracu da stanem na stranu ljudi koji su protiv toga, jer sam ja imao par puta iskustvo da kad ostavim auto kod majstora, da su ga testirali po 200km sa mojim gorivom, i da su prevozili delove do servisa jer je auto veliki i moze da preveze 2t jer se tako cinilo koliko je legao.
    I to sam ih hvatao po gradu jer je auto redak + laka registracija, pa su tu bila sranja, da mi refundiraju.
    Sad lepo oteram majstoru kome verujem, on me pozove pa zajedno testiramo sta god da treba. Nije trebao da ga testira tako, bolje da kad je dosao vlasnik da ga pita za krug-dva, sigurno bi mu dao lik, nego ovako....

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
    061/665-94-23

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Originally posted by Chubbs
      Imam osecaj da je ovo kontriranje samo radi kontriranja.
      Ni najmanje.
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

A ni najviše...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• cvrle
          CBC Senator XXL
          • 11.06.2006
          • 1008
          • Beograd,Banovo brdo

Ispricacu dve kratke price vezano za ovu temu, trebao da kupim toyotu celicu i odvedem kod neke dvojice majstora u Bolec da pogledaju. ustanove da treba neki step motor da se promeni posto je ler gasa sevrdao gore dole i kosta 70 maraka i to je to ostalo sve super, platim ja auto i vratim se da mi to zamene. Usput se odusevili stanjem i autom, razne price o izdrzljivosti i tako to. Elem dodjem posle dva dana po auto, stoji u garazi, vreo motor otvorena hauba, radi na leru i prede i kazu evo to je to sad smo dosli sa probne voznje super ide, leti Smederevcem 160 ko od sale. Platim i krenem iz Boleca i dodjem do Lestana gde pri brzini od 80 pocne nesto da zvokoce u motoru. Stao, zvao ih, odslepali auto i epilog price je okrenuli lezajevi, puko klip i jos ponesto, i ceh dodatnih 700 maraka, koje sam morao da platim naravno ili njima ili nekom drugom. Ubedjen sam da su auto sjebali prilikom test voznje i tom logikom dobar sportski auto daj da ga probam i cepnem malo da vidim kako ide.

Druga prica je kraca a poucnija, Ostavio auto kod limara koji mi je naplatio farbanje u komori, koja se uzgred nalazi u Sremcici ( limar na cukarickoj padini), ostavio kljuceve i saobracajnu da moze da ga pretera do tamo, iskusno zapisao kilometrazu i kad sam preuzimao auto, video da je kilometraza ista kao sto je i bila, a plus mi se i zali kako je morao jos malo farbar da pripremi kola pred samo farbanje u komori i ismirgla zbog sto boljeg posla. Znaci platio sam farbanje u komori a dobio farbanje u garazi, no nebitno, auto je bio ok ofarban ali je to varanje zarad vece dobiti. Naravno da sam mu nakon isplate cele sume to i rekao, tuc muc, pa nisam bio ja tu nego segrt pa sad cu da mu JM i sl.., seo u kola i otisao ne htedevsi da slusam pravdanje.

Poenta ovih prica je da treba biti obazriv sa neproverenim i neozbiljnim majstorima a po meni ova dvojica koja su nakon zamene letve volana arcili i isprobavali auto na ovakav nacin su upravo to.

Sve ovo me podseca na film 6. brzina gde cuveni Zivota daje otkaz svom majstoru zbog probanja i cukanja strankinog triumpha. I dalje izgleda surova realnost i svakodnevica u Srbiji.

Pitanje: Nego sta ce da bude ako je neko recimo downloadovo ove klipove pa pokrene akciju pronalazenje vlasnika ferrarija i da mu se pokaze kako se isprobava letva na njegovom skupocenom mezimcu turiranjem i driftovanjem po kraju?
          Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Nikakav problem, Džoni MKV će da objasni vlasniku da je to skroz ok i da ne treba da mirišu travu odole i živeće srećno dok ne umru....

Mene zanima koliki moraš biti šupak da sedneš verovatno prvi put u Ferarija i odvališ u onoj uličici pun gas...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Cherokee_NS
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2009
              • 802
              • Novi Sad

ovo podseca na pricu o onom klipu sa corsom opc u autoprometu..................
              Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• MirkoDamnjanovic
                CBC Senator
                • 26.09.2008
                • 291
                • Srbija
                • Cetvorotockas

.

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

pa kad je sve tako divno i krasno i bezopasno, sto si poskidao sve sa jutjubeta. malo guza gace zvace.
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 206
                    Admin od ispočetka :)
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

- Ako je Celici motor bio ostecen onda je na VLASNIKU da ga razvali, ne na majstoru koji nema sta da trazi u njemu

- Da li je covek provozao taj Ferari 2, 20 ili 200 na sat, da li ga je mazio ili cepao nije bitno, jer u pitanju nije voznja radi ostanovljavanja da li je kvar otklonjen, nego zezanja radi, sa TUDJIM autom. Ako ce da prsne, neka prsne u VLASNIKOVIM rukama, ne mogu da verujem da zastupas stav da ako je auto djubre onda ga treba dotuci, jer to je u stvari ono sto govoris. Ulazenje u detalje da li ga je cepao kao Corsu ili ne nije BITNO, cinjenica je da je bio blizu da olupa auto u kom nije imao sta da trazi, tacka

- Nema sta da dajem gas da "osetim magiju" u autu koji NIJE MOJ, a pogotovo da vlasnik NE ZNA za to. Treba li da saosecam sa majstorom koji u zivotu nece imati te pare da kupi slican auto, pa treba da ga opravdavam i razumem sto je hteo "da oseti magiju"??? Sta to znaci, velika mi zelja da se provozam, pa je to ok, razumece neko sto sam ja hteo sebi da udovoljim, je**s cinjenicu sto auto nije moj i sto vlasnik ne zna sta radis s njim...

- Ulazis u demagogiju da li je neki od majstora nekad maznuo musterijin auto da se provoza - verovatno jeste, ali je svestan da to NIJE u redu, ne pada mu na pamet da se hvali time, a pogotovo ne pokusava glupim argumentima da opravda nekog drugog koji radi upravo to.

Da imam Ferrari koji ostavim MajstoruM da isprobava da "oseti magiju" a da ja ne znam za to i ne dam saglasnost - pa krvi bih mu se napio, i nema tog opravdanja koje bih razumeo.

Sta bre uopste RADIS za volanom MOG auta, i KRAJ. Ako mislis da je to OK, slobodno prosledi ove klipove vlasniku Ferrarija, pa nam posle reci sta se desilo MajstoruM.
                    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Originally posted by MirkoDamnjanovic
                      - Prijatelju ti si kupio celicu sa ostecenim motorom. Ako mislis da jedna ostra voznja moze da dovede do toga sto se tebi desilo onda ti je verovatno prvi sportski auto koji si kupio. Sta mislis zasto ga je prethodni vlasnik prodao? Svako ko kupi polovan sportski auto treba da bude svestan da isti nije mazen i da moze da ocekuje probleme sa motorom.
                      Ne mogu da se ne ukljucim, neki ljudi imaju rezone van svakog razuma.
                      Sta Cvrle treba da plati generalnu jer su ga oni shebali Sta tebe ili majstora briga sto bi mu sutra crkao, neka crkne njemu a ne majstoru. Verovatno da nije jedna ostrija voznja nego izivljavanje.

- Da je pogresio sto je provozao ferari - jeste. Zisnuo jeste ali o CEPANJU nema ni reci jer je motor bio na 6k od max 10k obrtaja sto za njega stvarno nije nista. Ako ce ferari koji je presao 12000km da prsne na 6k rpm pa neka prsne. Poredite sa onom ludackom voznjom OPC corse - ma vazi. Zanosenje se desilo iz samo jednog razloga a to su CELAVE GUME jer je neposredno pre toga auto bio na testu jednog casopisa.
                      Mislim da si skroz u pravu, casopis bi trebalo da plati stetu jer ga je majstor shebao jer su mu oni izlizali gume. Stavrno majstor nije tu nista kriv potpuno te razumem
                      Druga stvar niko ne prica o motoru i cepanju 6 ili 10k, promasio si poentu, prica je sta da mu se pri cepanju otkacio i da ga zakucao negde sto mu je malo falilo zbog ovih iz casopisa sto izlizuju gume. I da pre ce da crkne taj ferrari na 6K nego ona nova corsa onako terana pun gas.

- Bilo ko od vas koji su na ovom forumu, sem ovog sto mu je auto hrpa lima, bi bar malo ako ne i puno vise dao gasa nego decko na snimku ne bi li osetio deo magije koja se zove ferari. Naravno svi osudjujete coveka koji je imao priliku da to oseti. Jedina greska koju je napravio je da je podcenio taj auto. To nije nista sto mi koji smo vozili i jake automobile mislimo, jer to nije jak auto vec SUPERAUTO.
                      Ne krivimo nikoga sto je malo stisnuo gas, a to sto ti mislis da si video formulu u Obrenovcu dosta clanova voze jace automobile no sto je taj "superauto" to je jedan obican ferari ko i obican 911 nista spektakularno.

- Ovde medju komentarima vidim i majstore. Neka kazu da nikad nisu zisnuli klijentski auto da bi videli kako se ponasa sada kad je sredjen problem i slicno. Takvog majstora NEMA. Da je pri tome doslo do nekog loma motora da li bi neko popravku uzeo na sebe? Ne bi jer bi taj komad kod vlasnika istu stvar doziveo pri sledecem jacem ubrzanju i zasto bi majstor to popravljao, taj deo koji je otkazao jednostavno je DOTRAJAO. Ovo se naravno odnosi na motore sa ubrizgavanjem koje kontrolise kompjuter, sto za neke koji ne znaju znaci da motor ne prima goriva koliko ste stisli gas vec onoliko koliko kompjuter dozvoli, sto znaci da je motor pri ubrzanju zasticen od faktora VOZAC.
                      Boze, za ovako lupetanje na ovom forumu se banuju ljudi, ali ostavicemo posle da prebacimo u najzanimljivije recenice i u zezanje. Da li uopste imas predstavu kako radi motor?
                      Ovo je moj poslednji komentar na ovu temu. Zao mi je sto sam ovo podelio sa Vama. Pozdrav svima.
                      Pa i bolje da je poslednji, jer se ja zgrazavam na ovakve komentare pogotovo tehnicke, od sutra da pocnes da ucis AMERICKI!
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Ovo se naravno odnosi na motore sa ubrizgavanjem koje kontrolise kompjuter, sto za neke koji ne znaju znaci da motor ne prima goriva koliko ste stisli gas vec onoliko koliko kompjuter dozvoli, sto znaci da je motor pri ubrzanju zasticen od faktora VOZAC.
                        Ne videh ovo u prvom citanju

Ovo je za Cannonball Kids, ali ozbiljno.

Comment

• maliomladinac
                          CBC Senator XXL
                          • 21.11.2008
                          • 995
                          • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Napadosmo coveka sa svih strana. Jes` da je zasluzeno al sta sad

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                          061/665-94-23

Comment

• kilson
                            Moderator
                            • 09.10.2004
                            • 3216
                            • NoviBGD
                            • AR 75 GT

I ja ne videh ovu rechenicu! eMete svaka cast!!!

Sta vam je ljudi? Covek bas lepo slozio pricu a nateraste ga da obrise sve.
                            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• cvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 11.06.2006
                              • 1008
                              • Beograd,Banovo brdo

Nije bitno dal je motor celice ili bilo sta ispravno kupljeno ili ne, a jeste jer sam auto uzeo od 1. vlasnika koga poznajem dugo godina kao i auto, i na moje insistiranje, a u servis oteran radi tog kvara sa lerom da se vidi sta je.O drugom sto si napisao necu da komentarisem jer su ozbiljne ******stine. Najbitniji je sam odnos nekog kao korisnika servisa i samog servisera i njegove ozbiljnosti u poslovanju. Toga u ovoj prici apsolutno nema.

I opet da postavim jedno pitanje:

Sta je bio povod i cilj pokretanja ovakve teme, hvaljenje da su MajstorM i jos jedan Majstor sa slovom zaboravih koje,skinuli letvu na jednom ferrariju, odneli na reparaciju i istu vratili uz kasniju probu auta turiranjem? Ili odusevljenje samim autom koji im je zapao u ruke da ga malo "probaju". O cemu si hteo da se diskutuje u ovoj temi?

P.S. Ako je vlasnik zutog ferrarija taj koji mislim da jeste, nije ni cudo sto si pobrisao klipove sa youtuba kao i sve sto si napisao jer kad bi vlasnik saznao to majstori bi plivali uz Savu uzvodno sve do izvora. Iskreno ako je to taj lik svaka cast na hrabrosti da ga upale bez njegovog odobrenja.
                              Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• 206
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Zato ja imam skinute klipove sa Youtube-a, koje je pokretac teme skinuo, a vlasnika F355 posredno znam, pa da vidim da li ce biti zainteresovan da ih pogleda.

Comment

Working...
                                X