Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Premda kad se pogledaju stavovi o drugim kategorijama svugdje se kao uslov navodi vučno vozilo, ne može B kategorija vučnog vozila činiti skup vozila koja spadaju u C1E ili CE ili DE kategoriju.
Da ali kvaka je u tome sto BE kategorija, bilo gde drugde, ima jedinstvenu definiciju koja podrazumeva B + prikolicu bez ogranicenja tezine, i gde god da odem tako ce da je tumace, osim uzgleda u BiH gde ona znaci nesto drugo
The difference between men and boys is the price of their toys
Bitno je da definises koliko ti je tesko to sto ces da vozis tj. da li ti treba prikolica sa kocnicom ili ne. Ako nije mnogo tesko mozes da pravis dvoosovinsku i da je vozis na trecu tablicu.
Pa sa BE ali onda kazeš policiji da je auto sa prikolicom težak 1200-1300kg i to važi samo za Bosnu i nigde više u Evropi
po Evropi voziš sa BE bez problema
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Imam ponudu za Algemu i Fitzel iste klase, obe su potpuno ravne sa utovarnim prostorom od 5,3m i imaju ceradu, dvoosovinke, nezavisno vesanje, dobosi, ukupne tezine do 3.5T (mada natovarene autom koje planiram da vozim nijedna ne prelazi 1800kg) - alu sanduci su jednostavno preskupi. I to izgleda otprilike ovako:
- Fitzel
- Algema
Obe mogu da se kipuju, tovare auto bez da su nakacene na vucno vozilo, ista utovarna visina, felne, itd...Fitzel jedino mozda ima malo bolji sistem kacenja vozila, i opciju za 4 amortizera da se dodatno stabilizuje.
Na sta ovde jos obratiti paznju, princip po kom bi trebalo birati izmedju ove dve, ili jednostavno uzeti cenu kao vodic?
The difference between men and boys is the price of their toys
prva, ima zakosen prednji deo, bolja aerodinamika, manja potrosnja
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Algema je zakon u svetu slep prikolica, mada je i Fitzel daleko od loseg.
Algema se ne kipuje, oni imaju patentiran jedinstveni sistem gde se prikolica,,lomi'' na pola i na taj nacin podize platformu tj. nema sasiju koja ostaje ispod platforme.
Ja vucem upravo jednu algemu malo starije generacije i to bas kamperom VW LT 35 . Vucem vozila za strana osiguranja( adac, omtc, nlwb...) svuda po Evropi, takodje vucem i jednu prikolicu za 2 automobila Hyundai Teracan-om, a od kategorija imam samo BE u Bugarskoj vozackoj i nigde namam probleme osim onih vezanih za famozni tahograf.
Elem! koju god da odaberes neces pogresiti, ja licno i iz iskustva dajem prednost Algemi zbog toga sto ubedljivo najbolje prati vucna vozila od svih ostalih koje sam imao/imam. Po meni jedina zamerka obema je perverzno visoka cena guma u odnosu na klasicne na prikolicama sa tockovima sa strane, ali svako zadovoljstvo ima svoju cenu
Nadam se da sam bar malo pomogao, zelim vam puno bezbriznih kilometara i dobrih rezultata.
Za vucno vozilo svaka cast i pomalo sam
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Comment