Zatvorena autoprikolica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Zatvorena autoprikolica

postoje gumirane folije za ciradu, ali samo par osnovnih boja. smisli kako bi to izgledalo pa da vidim sta moze da se nabavi i kako da izlepimo. dobra stvar je sto je nova cirada pa se moze lepo uraditi.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Pa pazi, samu prikolicu i necu nesto da saram nekim munjama i cudima, samo logo i jedan mali slogancic sa obe strane, eventualno i poyadi i to je to, sve to u nekoj tamnosivoj ili crnoj boji, nista vise - znaci, samo text, u crnoj ili tamnosivoj boji. A cerada je potpuno nova, naravno, i malo mi glupo sad da je skidam i menjam...radije necu nista da radim.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

ma steta je baciti tu ciradu. ova sto se koristi za stampu nije te gramaze, bela je, ne moze srebrna boja i svasta nesto. skarabudzicemo logo i tekst i ceraj.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

@ 206

Ducato je 120,130 ili 160 konja? Kolika je potrosnja? I koliko je tezak dukato?

Jako lepa kompozicija. Ima jedan u Futogu isti kao tvoj.

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

3.0 160KS. Potrosnja? Pa zavisi kako vozis, naravno. Sa ovom prikolicom, prtljagom i nas 6 unutra (tezak tako preko 5t, prazan oko 3200kg) na 120 trosi 18-18.5, na 100 oko 14.5-15.

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Je**m ti lopovsku i nesposobnu drzavu sa debilnim propisima, je**m ti i Svabe sto nas lepo ne podvedose pod svoje, pa da zivimo k'o normalan svet i manemo se retardiranih propisa i mentolcina koji ih smisljaju

Oterao prikolicu u carinsko skladiste, predao spediteru na carinjenje, sa sve fabrickim atestima i vazecim homologacijama, TuV-om, austrijskim probnim, zelenim, tablicama, racunom, uvoznim deklaracijama, EUR-om, PRAVOM vrednoscu, dakle SVE. I sve u redu proslo, dok im na kompjuteru nije izaslo nekakvo upozorenje na novi propis (koji vazi poslednjih mesec dana za fizicka lica) koji propisuje da se za NOVA vozila (pa i prikolice) mora raditi je**na HOMOLOGACIJA!!! Halo bre, za prikolicu homologiranu u skladu sa EU propisima, vi u Srbiji trazite da se DODATNO homologira!?!? Pa ko je bre ovde LUD? Pa magarcine glupave, utvrdite generalnu saobrazbu i uskladjenost nasih i EU propisa i recite "nasi propisi o tome i tome su u saobrazbi sa EU) i gotovo, zasto je potrebno da se za SVAKO vozilo radi POSEBNA homologacija?? U stvari ne radi se ni to, nego se samo utvrdjuje da je fabricka homologacija (koja proizvodjaca kosta djavo i po i kantu znoja dok je ne ispuni) u saobrazbi sa nasim propisima (sto se zavrsava za flasu vinjaka u Vinci)!!!

Da beda bude veca, to vise ne rade ni Vinca ni Masinac - nego Agencija za bezbednost saobracaja. Koja zahteve prima iskljucivo i samo postom, i nikako licno. I nema jos uvek telefon. I to traje jedno mesec-dva

A da STVARNO dokazemo kakvi smo idioti od drzave i ljudi, sve bi bilo u redu i nista od toga ne bi bilo potrebno - da sam je registrovao u Sloveniji ili Austriji i uvezao kao polovnu. Dakle, za polovnu ne treba nista, ali za novu - e tu si najeb'o.

I sad treba da saljem dopis toj usranoj Agenciji da se izjasne da li je fabricka homologacija u skladu sa nasom, i da daju misljenje da li je u skladu s tim potrebna ili nije homologacija u Vinci ili ne. I za taj komad papira sad cu da cekam jedno mesec dana.

Nabijem ih sve na k****.

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Pa sta kada mi jos potpisujemo izjavu pri kupovini novog vozila u salonu da ga ne smemo otudjiti 2 meseca dok se ne proveri da li je sa novim vozilom kupljenom u zastupnistvu u ovlascenoj kuci sve u redu ili da ga oduzimaju
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by 206

Nabijem ih sve na k****.
                  Stavi kondom da ne ispadne još koji
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• stefanves
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2006
                    • 1351
                    • BG

Ne znam sta ti je tu cudno, odnosno znam sta je cudno, ali ne znam sta te tu iznenadjuje.
                    Recenica 'OVO JE SRBIJA!' odavno ima znacaj postulata.
                    Pogeldaj samo temu u Wastegateu koja sam ja postavio povodom carine na slike. Uzmi u obzir da se sem carine na neki izvoz, tj.zaradu od njega, placa i porez od cca 20ak % da bi novac imao na svom licnom racunu, zabavi nema kraja. Jos kada uzmes u obzir da ti novac mora stajati kod Jezde i Dafine, i da ako ga 'transportujes' u Svicu legalno, mozes i gadno da na****s, naravno sve ovo je pod uslovom da si drzavljanin samo Srbije. Ako imas jos kakvo drzavljanstvo, malo je lakse. Ehh da, juce samo sto nisam odvalio tocak na autu kada sam uleteo u rupu dubine 15ak cm u sred centra grada.

Ista je prica i sa tom prikolicom, umesto da ti puse ku**c jer ces da drzavi platis carniu, PDV, takse, oni te jos karaju.
                    Al' tako ti je kod nas (postulat #1). Ti, ja, bilo ko drugi ko je u stanju da razmislja svojom glavom, uveze stogod, izveze stogod, zaradi sta, je opasnost, jer sto se vise razvijas to si veca pretnja. Da imas platu od 300 eura, Backa bi bila mirna, ovako....ti si extra profiter koji uvozi sve to, ko zna, mozda si i spijun, CIA snajka CIA.Ustalom, odkle ti pravo da nesto radis ako nisi drug clan?!
                    Iz tog razloga ti neces moci prikolicu da vozis jos tih 2 meseca, i iz tog razloga ces morati da izgubis 3-5 dana cca, svog dragocenog vremena, o zivcima da ne pricam. Kada se sve sabere i oduzme, veca dara nego mera.

Solucija, da budem malo konstruktivan, naci neki deo koji skripi, i ubrizgati malo lubrikata po EURO standardu.

Inace, malo vedra strana, komplimenti na prikolicu. Simpa je!
                    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Pa, srecom ima u drugih nacina osim podmazivanja, jer sa bezobraznima i bahatima po carini ni to ne funkcionise. Ali zato zavrtanje ruku itekako uspeva.

Elem, ocarinio sam sve i bez homologacije i dobio papire za registraciju. Ispostavilo se da je, od uvodjenja obaveze da se homologacija trazi i za privatan uvoz na fizicko lice, u par slucajeva okrenuta malo glava u stranu, pa, eto, nekim drugima nije trazena homologacija. A ja sam nekako iskopao podatke o tome - konkretno, sta, kad, kome i kako...Normalno, posle toga su resili da ni meni ne prave problem, jer im je valjda bilo jasno koja bi bila alternativa i posledica toga da me odbiju.

Naravno, naknadno treba da dostavim dokumentaciju o homologaciji, odnosno misljenje Agencije da isti nije potreban, sto mi nece biti tesko da uradim, naravno, samo je bilo bitno da registracija ne ceka 2 meseca koliko ce njima biti potrebno da to zavrse.

Comment

• stefanves
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2006
                        • 1351
                        • BG

Ne znam koliko bih se slozio za ovo uvrtanje ruku. To vazi samo u slucaju da su neki prethodni uslovi ostvareni. Znas i sam onu, poznanstva otvaraju vrata, al' sire ih otvaraju PARE. Pare su ti najbolji poznanik.

Ovo sa pronalazenjem slucajeva gde neka 'direktiva' ili 'propis' nije izvrsena/en, je odlicno, al' iskren da budem, pitam se kako si dosao do toga?
                        Oduvek je vazilo pravilo ne diram te, ne diraj me. Videli su da ce biti dirani ako te budu dirali, i svelo se na 'RUKA RUKU MILUJE'(postulat #2).
                        Bas me interesuje kako si pronasao te podatke.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Ide on tako ulicom i vidi nešto belo na asfaltu... Kad ono gle fascikla, otvori i ima šta da vidi....

https.autogas.rs

Comment

• stefanves
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2006
                            • 1351
                            • BG

Pa, pazi, ako je voljan tako nesto da mi kaze uvek postoji i PP, pa sa tim nema razloga da stavljas jer nisam bas idiot da ne kapiram.
                            Uostalom, nisam pitao da bih sutra drugarima na fakultetu pricao kako je lik koga poznajem 'zajebao' nekog , vec ce meni slicne stvari biti mozda potrebne kroz neko vreme, if ju nov vat aj mean .

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Ne znam šta si zaključio ali taj smajli u kontekstu nema ama baš nikakvo značenje, jednostavno mi se svidja

https.autogas.rs

Comment

• stefanves
                                CBC Senator XXL
                                • 10.12.2006
                                • 1351
                                • BG

Onda pardoniraj, moja greska.

Comment