Honda Civic 1.8VTi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Shone
    CBC Član
    • 13.09.2005
    • 65
    • Novi Sad

Honda Civic 1.8VTi

Gledao sam ovaj auto na nekom auto placu u Subotici i jako mi se svideo.
    '99 je godiste ima full opremu, 1800ccm i ima 169ks.
    Cena je 9500 eura, ozbiljno razmisljam da je uzmem, pa me interesuje da li neko zna nesto vise o ovom autu i da li se kvari, kako ide, da li je tesko doci do delova...
    Svaka pomoc je dobrodosla! Hvala unapred
  • Wartburg
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2005
    • 663

Bolje sacekaj Oktobar (nece biti tada al nikad se ne zna) mozda bude dozvoljen uvoz polovnjaka euro 3, pa ce samim tim pasti cena svih polovnjaka.

PS Sta ce ti to, nije Opel?

Comment

• Shone
      CBC Član
      • 13.09.2005
      • 65
      • Novi Sad

Videcu jos interesuje me da znam ako budem uzimao, ne brini ostaje jos jedan opel combo 1.7 di ide kao zmaj

Comment

• Wartburg
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2005
        • 663

U kombi je do 00, ima ga komsija.
        Sto se tice Honde moj savet ti je Opel

Pitaj Tetka on se razume u Honde ili Slovence.

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Wartburg,covek je pitao sta mislimo o tom autu,a ne koji je bolji OPEL ili HONDA,stoga i tako odgovaraj na pitanje!

Taj auto je odlican,u to budi siguran,i mozes da zamislis kako ide sa 170 ks.Ali realna cena tog auta bi bila oko 7500 eur.

Skoro je sri98 gledao takvu hondu,covek je trazio bas tako oko 7500 eur i bilo mu je skupo.Ja stvarno ne znam kako jludi mogu staviti tako debilne cene na kola!

Sto se tice kvarenja,tu ne moras da brines,ako je auto ok,cekaju te samo redovni servisi,kao i vecinu nas koji vozimo honde.A sto se tice delova za to tek ne moras da brines,ima svega da se nadje i cene nisu nista vece nego za ostale marke vozila.

Pozdrav
          Power of dreams !!!

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Sto se tice tog modela mogu samo da ti kazem da je to u pravom smislu reci VUK U JAGNJECOJ KOZI! Taj auto ide strahovito brzo... po testovima 220-225km/h, 0-100 malo ispod 7sec), vozio sam se u jednom vrlo dobrom primerku i bio sam odusevljen. Steta sto taj motor nisu stavljali u Civic vti 3dr. Inace, sem velikog prednjeg spojlera ne privlaci nikakvu posebnu paznju i svi ga podcenjuju na putu. Kako li je tek kada naidju na karavan verziju . Jedina mana mu je sto mu je sasija (englezi...) malkice slaba za takvu alu od motora, pa je vti 3dr (japanci...) utegnutiji auto...Skoro je jednu u Vojvodini kupio jedan nas relativno poznat muzicar, pa ako je to taj primerak, onda znaci da ga se brzo resio...pitanje zasto? Inace, realna cena za odlican primerak ne bi trebala da je ispod 8000-8500evra. Ispod toga...sumnjivo. Kada budu dozvolili uvoz mozes ga naci bilo gde, mahom u odlicnom stanju, jer auto nije previse atraktivan i popularan, tako da je to prikriveni hit za uvoz

Comment

• Shone
              CBC Član
              • 13.09.2005
              • 65
              • Novi Sad

Bas sam gledao na mobile-u i jako su retke takve honde i u nemackoj joj je cena bila oko 8000-8500 eura zato sam mislio da je cena od 9500 ok, ovaj auto sto sam ja gledao ima full opremu i kozu i klimu i sve zivo ne bi mi bilo zao da dam te pare ako auto nije lupam. Ludi japanci iz auta od 1800ccm bez turbine izvuku 170 ks

Comment

• Shone
                CBC Član
                • 13.09.2005
                • 65
                • Novi Sad

Evo trenutno ima samo jedna i 2000 je godiste ista oprema kao i ova i kosta 8290eura. tako da kad se dotera kod nas ko zna koliko bi kostala.

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Onda nema razloga da je ne pazaris jos ako malo skines cenu,ja bih uzeo da mi se dopada recimo

Comment

• Shone
                    CBC Član
                    • 13.09.2005
                    • 65
                    • Novi Sad

Pa mislim da bi je dali za 9000 za kesh, ali ako budem uzimao na kredit onda ce biti 9500

Comment

• starac vujadin
                      CBC Senator XXL
                      • 27.08.2005
                      • 2617
                      • Stari grad

Izgleda da nisam jedini ja pametan, he, he. Salim se, ali kad god sam gledao bilo je 5-6 plus toliko karavana. Skoro sam gledao sa burazerom za njega bas taj auto i tu verziju, jer je jedan od retkih koji ima sportsku notu, oko 4m duzine i u koji moze da se stavi bicikl kada se obore sedista (a to je mom bratu jako vazno...) i ranije kada sam gledao na mobile.de uvek je bilo...

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Ako tebi nije mnogo 9k eur,onda idi zagledaj je jos jednom detaljno i pazari!
                        Power of dreams !!!

Comment

• Shone
                          CBC Član
                          • 13.09.2005
                          • 65
                          • Novi Sad

Jako su retke te honde sa tim motorom, isto ovo sam pitao na hrvatskom forumu pola njih mi je reklo da taj motor ne postoji

Comment

• Shone
                            CBC Član
                            • 13.09.2005
                            • 65
                            • Novi Sad

Originally posted by Honda
                            Ako tebi nije mnogo 9k eur,onda idi zagledaj je jos jednom detaljno i pazari!
                            Treba svoj auto da prodam i da dam uslov na faxu onda nece biti problem

Comment

• -Vedran-
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 3255
                              • Beograd

Auu brate,ja bi za taj auto strebao dan i noc.Ja sam upoznao jednog decka koji vozi civica sa 1.8 motorom,kaze da je prezadovoljan i da nema zamerke.
                              Power of dreams !!!

Comment

Working...
                              X