Ajde pa javi kad zavrsis sve.
Dali si pitao jel mora "viza" jos uvek da vazi.
Ili moze viza koja je vazila pre 01.01.2008 kada je uradjeno ovlascenje i doteran auto u SRB?
Ako neko moze da mi kaze kolika bi bila carina za opel vectru 1.7d 1994. Ako se gleda po mobile.de ima ih vec od 500 eura, a malo mi je cudno da carina izadje samo 50 eur
Nije mi samo jasno zasto se sve ovo nekako tajno radi, znaci ako je vec dozvoljena registracija stranaca, zasto lepo nisu izasli u medije i rekli sta je i kako, koji su uslovi...
A ako je vec doneta uredba da mora sa ovlascenjem starijim od 1.1.2008. malo mi je cudno da se to sad odjednom ponisti...
Ako neko moze da mi kaze kolika bi bila carina za opel vectru 1.7d 1994. Ako se gleda po mobile.de ima ih vec od 500 eura, a malo mi je cudno da carina izadje samo 50 eur
Hvala
za mene su gledali najskuplji to godishte i ta kubikazha
Jel najskuplji od tih što si im odneo, ili su oni gledali po sajtu? Npr. najskuplji od svakog auta je uglavnom neki tuning&styling, ja sam našao auto kao moj za 800eura i za 8000eura, pa, šta sad, gledaju najskuplji?
drugar danas predao italijansku astru 94 na carinu i ceka.
mondeo 1995 ,mislim da je banzinac 48000dinara sve dazbine ,danas izassao iz zice kada je ovaj bio da preda astru,italijan isto...
znaci nesto se desava, niko im nije trazio nikakv u potvrdu o boravku u vreme izdavanja punomoci i slicno...
cak je tipu za micubishi bilo pogresno otkucana punomoc .umesto j u sasjii pisalo i ,pa su mu rekli da ode kod notara da to ispravi i da ce onda biti sve gotovo...
Hvala
za mene su gledali najskuplji to godishte i ta kubikazha
ja nadjoh najvisu cenu od 1600eur za ovaj tvoj, sto otprilike ispada malo vise 500 eura carine i poreza...
stvarno je glupo da se ovako gleda, najbolje je da se gleda opste stanje auta, predjena kilometraza, oprema... 'ajde da su uzeli barem prosek cene vozila sa sajta pa i nekako, ali zar bas najskuplji?!
Danas je moja devojka zavrsila preregistraciju auta. U pitanju je passat 1.8, 91 godiste karavan, nema klimu jako dobro ocuvan. Na carini je placeno oko 50 000 din +registracija nesto preko 20000 din. Predala je medju prvima, pa je malo zakacio 1. maj i lezarina je placena vise. Sve ostalo bez problema zavrseno. Auto je bio na CG table stare (ne ove nove fancy) jer su tablice (CG) isticale 12 maja. Dakle nesto oko 70 000 je sve skupa do KV tablica. Koliko je auto placen i sve ostalo moglo bi se reci da sam ispao ovca kada sam kupovao svoj auto pa uzeh E30 na nase table a za te pare sam mogao crnogorca da biram os' e34 os' e36 kak'i ti srce zeli. Jbg.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
To nam je za nauk ... ali barem ona teza koju plasiraju vlasnici Cg vozila dolazi sada do pune logicnosti "ti si pun para, pa si kupio kockicu ali zato oni koji su kupovali e34 su sirotinja".. kao sto si napisao jbg.
Comment