PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jevtic
    CBC Senator XXL
    • 26.11.2006
    • 729
    • beograd

Re: Preregistraciija stranaca - lazna punomoc

najjači su ljudi što falsifikuju pa kad ih uhvate oni se još i bune....

mada iskreno ništa ja tu ne bi dirao. sirotinja smo mi i volimo da kraduckamo i dok kraduckamo uredu je ali ako krademo onda ne valja.
    ex - fabia 1.9 tdi
    golf 2.0 tfsi

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

ista fora kao sa englezima. prvo dozvolili uvoz , uzeli pare a sad ce da ih zabrane...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Ja se radujem sto ce da ih zabrane jer su hteli da prodju duplo jeftinije. Ali je glupo pustiti ih i sad kao ne moze, sta ljudi stvarno da rade da prodaju auto u englesku??? Kao moze prebacivanje volana, strasno... Trebali su odmah da kazu ne moze.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

Ne znam, ovo za engleze mi je skroz dzukacki jer ti ljudi nisu napravili nista nezakonito, iako su hteli da ustede, tj. za manje para da voze bolji auto...
          Sa druge strane, kod preregistracije su mnogi svesno krsili zakon kako bi opet za manje para vozili neki bolji auto (makar to bio krs od 15 godina, opet su ga platili znatno manje nego sto se cenio kod nas) tako da ne mogu da kazem da ih nesto zalim. U to vreme sam ja vozio Saxa, a mogao sam polu-legalno da vozim nesto vece i bolje..
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

izvol'te, otkljucano i spojeno, pa dopisite sta imate na temu preregistracije i fals dokumentacije koja je koriscena.
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Lauda
              CBC Senator
              • 24.07.2010
              • 207
              • Zemun

Originally posted by Stratos
              Jeste li vas petorica-šestorica sigurni da su i vaše punomoći u redu? Tamo kod njih i ovde kod nas.

Ja sam se jednom zajebao, više neću, bar se nadam, dok me neko drugi ne zezne.
              Kod mene u poslednjih 12 godina sve regularno 100%.
              PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI

Comment

• Dzoni_mkv
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2007
                • 875
                • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Ljudi, zaboravljate da se ovde ne radi samo o onima koji su preregistrovali i voze. NJih mi nije zao, jer kao sto neko rece znali su sta rade. E problem je sto su mnoga takva vozila, ocarinjena, registrovana na nase tablice, nekima je i ponovo produzena registracija, ali su kasnije PRODATA. E sta da radi onaj koji je kupio regularan auto na pijaci, preko oglasa, platio punu cenu, proverio auto koji je npr dva puta registrovan itd? Tih ljudi mi je zao. Za ove prve me bas zabole. Kazem to jer niko od nas ne zna sta vozi osim ako sam nije uvozio auto ili kupio nov. Svi ostali su kupovali vozila od preprodavaca a tu ako neko krene da cacka ima da nadje gomilu nepravilnosti. Samo je pitanje svrhe i vremena jer nepravilnosti ima previse, pocev od italijanskih papira za auto koji se uvozi iz Nemacke, preko carinjenja na nizu vrednost a auto ima sve od opreme i po katalogu vredi mnogo vise itd itd.
                Dok uvoz ne bude slobodan tako ce nam i biti.
                You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

luda zemlja.Drzava svoje greske i propuste kod carinjenja prebacuje na gradjane.Ajd tu i tamo one koji su prvi uvezli u nekom razumnom vremenskom roku moraju da provere papire.Da su normalna drzava i sluzba,papiri se proveravaju prilikom predavanja na salteru i u nekom vremenskom roku,a ne posle 2 godine .
                  Ali da ganjaju ljude koji su te automobile kupili kada su vec na nasim tablicama je suludo , . nema nikakvog opravdanja za takvo ponasanje.
                  Juri onog prvog da vrati novac onom koje kupio od njega,i strpaj ga u zatvor. ako nema novca ..nista automobil ostaje kod novog vlasnika i legalno se koristi.

Doslo je vreme da se ili kupi nov auto , ili da se vozi sta se ima. Bolje vrabac u ruci ..

A i ov osa "Englezima" je smesno ,razumem da zabrane dalji uvoz takvih automobila ,ali da ih teraju da menjaju stranu volana je suludo. Nek bude kako jeste,ko hoce nek menja ko nece nemora.Boze moj ,pa kako ce da vozi neki englez kad prolazi kroz Srbiju sa svojim kolima,tak oce i taj da vozi. pa ako moze da vozi i da nepravi prekrsaje..nek vozi.
                  Ali dalji uvoz sto ej zabranjen je po meni potpuno OK.
                  Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

Originally posted by ada
                    pala su kola u subotici. koliko cujem oko 100 auta mada cifra nije proverena.u beogradu kazu da su u pojedinim spedicijama obustavili carinjenje. u sustini radi se jedan isti tip punomoci sa malte ne istim pecatom. koliko cujem na pecatu je cak isti grad. ispali je da je iz milana kupljeno 5000 auta. drugo pojavio se isti broj ovlascenja. naprimer spediter taj je predao ugovor sa rednim brojem 500/2007 kad iz druge spedicije dolazi opet ugovor sa istom brojem od istog notara sa istim pecatom i tako dalje. sujem svasta se desava.
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

Originally posted by ada
                      u ovom slucaju moze budzet da se puni i ovako:
                      prvo dajemo da carinite i to kosta toliko.
                      da registrujete i to kosta toliko
                      pa da oduzmemo i to kosta toliko
                      pa carinski prekrsaj i to kosta tri puta vrednosti prekrsaja
                      pa licitacija vozila po ceni koja kosta toliko
                      pa opet registracija istog vozila koja kosta toliko
                      i tako dalje u nedogled...

bice ovo jako zanimljivo za gledanje
                      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Stratos
                        CBC Senator XXL
                        • 10.09.2008
                        • 2594
                        • Novi Sad

Vozi li neko od nas "engleza"?Da li je neko od nas pokušao da vozi engleza?Možete li bar da zamislite kako to izgleda obići šleper a ne izaći skroz u levu traku na blef sa "englezom"?
                        Ja jesam,probajte i vi.I ne želim da me ubije neko ko bi da vozi neprikladan auto uslovima saobraćaja.
                        Imate li realan razlog zašto ih ne zabraniti.Da li su oni manja opasnost nego letnje gume zimi?

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Imas posebnu temu o tome
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Stratos
                            CBC Senator XXL
                            • 10.09.2008
                            • 2594
                            • Novi Sad

Hvala,znam.Samo sam napravio osvrt na deo na neki od prethodnih postova.
                            Izvinjavam se za off.

Comment

Working...
                            X