ALFA 155 1.8 TS 1992 godiste,
- podizaci
- centralna
- elektronski retrovizori
- klima
- podesiv vola i sedista
- servo
losa farba na krovu i jos neki vizuelni nedostaci
SVEGA : 37.457.31 dinara
oprema i vizuelno stanje stvarno nikog ne zanima na carini
uzece motor kubikazu i godiste i videti srednju cenu na internetu
na to ce te klepiti 35% i to ti je porez carina i lezarina
posle jos tehnicki i registracija
Inace pored 41K preregistrovanih, jos oko 37K ceka da se zavrsi preregistracija.
iskreno mislim da ce produziti jer ako ne zbog ljudi koji nisu na vreme skupili pare ili iz ko zna kojeg razloga, onda bar zbog toga sto je drzavi dogorelo do noktiju. Svaki dinar im je ko kuca.
Meni samo zao ljudi sto drze auto placeve, drzava se grubo poigrala njihovom sudbinom
Zna li neko sta je bilo sa slucajem Bilija pitona?I ja imam slican problem.Kada su u crnogorskoj saobracajnoj dozvoli upisivali broj motora,umesto 8 upisali su nulu.Auto mi je na carini vec vise od mesec dana i nista.Spediter kaze da je poslat na vestacenje.Jel imao jos neko slicna iskustva?Koliko traje to vestacenje?Svaka informacija bi mi dobro dosla.Unapred hvala svima.
mojoj prijateljici su u saobracajnu upisali jednu nulu vise ili manje, nebitno u svakom slucaju na tehnickom je druknu muriji i ona zavrsi u garazi za vestacenje i tamo joj provere auto i vide da je doslo do greske i nacelnik je ****o iz kancelarije i izvinuo joj se, dok je ona rekla da su prema ostalima s kojim je bila u garazi bili veoma "strogi"
Isto se naplacuje. PDV se ne skida kod registracije i preregistracije vozila.
I svi vlasnici vozila, koja su registrovana po ovoj uredbi, platili su PDV i carinu, kao i svi ostali gradjani.
Izvinjavam se ako na prethodnim stranama ima odgovor ali me stvarno mrzjelo da citam svih 40 strana. Pretrcao sam ih pausalno i nisam nasao odgovor.
Imam CG drzavljanstvo i sva CG dokumenta. Rodjen sam u BG i dobio sam drzavljanstvo Srbije relativno skoro. Nisam jos vadio SRB dokumenta. Vozim 406-icu na CG table koja je registrovana na moje ime.
1.Sta se desava sa autom ako izvadim SRB LK?
2.Sta se desava ako se odreknem CG drzavljanstva i ostanem drzavljanin Srbije sa CG autom koje je registrovano na moje ime?
Posle iscrpnog citanja svih 40 strana, ipak nisam nasao odgovor.
Imam CG drzavljanstvo i sva CG dokumenta. Rodjen sam u BG i dobio sam drzavljanstvo Srbije relativno skoro. Nisam jos vadio SRB dokumenta. Vozim 406-icu na CG table koja je registrovana na moje ime.
1.Sta se desava sa autom ako izvadim SRB LK?
2.Sta se desava ako se odreknem CG drzavljanstva i ostanem drzavljanin Srbije sa CG autom koje je registrovano na moje ime?
Comment