Probne vozacke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Charolija
    CBC Početnik
    • 22.02.2011
    • 3

Re: Probne vozacke

Hvala vam što ste me podsetili zašto sam prestala da dolazim na bilo kakve forume. Toliko od mene.

Comment

• Crki
      CBC Član
      • 26.07.2008
      • 71
      • Požarevac
      • ford fokus

Apsolutno je opravdano označiti vozilo sa P.Samo se plašim debila koji će takve vozače provocirati,isto kao i auto škole kada voze časove.Vozačku dozvolu imam od marta 93.imam kategorije B,C,E i ne usuđujem se da kažem da sam dobar vozač,jer se desi neki previd kao da prvi put vozim.Ja lično biću pažljiviji prema njima.Treba mnogo kilometara u točkvima da bi neko bio dobar vozač.Moja supruga je posle 2 godine vožnje postala bolji vozač od dosta muškaraca-žena koji duže voze,ali ipak mnogo znače godine vožnje u različitim vremenskim uslovima zbog nepredviđenih situacija i brzine i načina reagovanja.

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

ludak nikada nece spoznati svoje ludilo, to moraju drugi da mu kazu..

odgovor na caroliju sa cetvoro dece i probnom vozackom sa sve stavom "mnogo dobro vozim" a ne vidi u stvari koliko u startu gresi

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Originally posted by Charolija
          Hvala vam što ste me podsetili zašto sam prestala da dolazim na bilo kakve forume. Toliko od mene.
          Sa takvim stavom i bolje da te nema. Sa srecom.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

Drugar polozio i dobio probnu vozacku,ima 20god.pitao decko policajca da li sme sam da upravlja,a on mu rekao vozi boli te uvo!A drugi mu rekao kako i jeste,mozes sam da vozis,a ne smes posle 11h.Oni koji nemaju 18 moraju imati pratnju.Lako je njima reci boli te uvo,kad njih niko ne kaznjava

Comment

• banekg
              CBC Senator XXL
              • 06.09.2010
              • 1274
              • Nis
              • Toyota Carina e 2.0

Svi smo mi imali 18 i 20 godina, i priznacete da vecina od nas u tim godinama nije bas bila "pod libelu", tako da u potpunosti podrzavam clan zakona.
              Bez uvrede prema mladjim clanovima, ali mozete naci na net-u psiholoski profil osamnaestogodisnjaka, naucno dokazan, pa ce vam biti jasno o cemu se radi. Inace to stanje svesti u tim godinama je sasvim normalno, pa zato i mora da postoji nekakav zakon koji ce zastititi mlade vozace i druge ucesnike u saobracaju, od istih.
              Long Live CBC!!!

Comment

• boban1982
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2010
                • 1106
                • Batajnica
                • SAXO VTS-BIC

Slazem se,ta odredba ima logike,samo je pitanje da li ce maloletnik uopste voziti sa probnom dozvolom,proci ce godinu dana i on ce dobiti pravu dozvolu,a i dalje nece imati iskustva,a ne verujem da ce mnogo vise sazreti za tih godinu dana.Daj boze da se vide efekti svega toga,mislim da jos uvek nece biti nekog napredka,mozda tek kada bude pocelo polaganje po novom sistemu???

Comment

• Graha
                  CBC Veteran
                  • 21.01.2011
                  • 141
                  • Beograd
                  • mazda 121

E ovako da kazem posto meni niko ne rece: U ljermontovoj danas nije bilo uopste guzve za vadjenje probne dozvole Zavrsih sve za nekih 15 min.

Drugo sto imam da kazem je da sam juce polozio, imam 17 god, vozio sam dosta automobila u dosadasnjem periodu zivota a prvi put sedoh za upravljac sa 12 god.
                  I MOGU SLOBODNO DA KAZEM DA SAM JOS UVEK NEISKUSAN. Cale mi je profesionalni vozac i bavi se tim poslom tako da se trudim da sve od njega kopiram pa i da slusam svaki savet od njega... Cale je i glavni krvac sto zavoleh automobile i voznju
                  Do leta (kada punim 18) cu voziti s caletom da steknem iskustvo, a posle polako "pamet u glavu".
                  Ono jes da sam u ludim godinama i stalno bih brze da vozim, al moracu da se suzdrzim baro ovu prvu godinu dok je ova probna.

Comment

• tetris
                    CBC Početnik
                    • 25.02.2011
                    • 2
                    • NS.

Cao svima.
                    I ja imam pitanje iako vec znam odg. al aj da vidimo.

Dakle, imam 24 godine, i tek krajem decembra sam krenuo da polazem ... :/
                    E sad.. Ovih dana imam testove i voznju pa me zanima da li cu ja ovako "mator" dobiti tu probnu dozvolu?

Comment

• boban1982
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2010
                      • 1106
                      • Batajnica
                      • SAXO VTS-BIC

Dobices probnu kao i svi,samo neces morati da imas pratnju dok vozis,i ne smes voziti nocu posle 11h,pisalo je u predhodnim postovima o tome.

Comment

• danilopeka
                        CBC Član
                        • 03.03.2011
                        • 82
                        • Prijepolje

Mozete da mi objasnite par stvari...polozio sam 10.03.2011..a probnu vozacku uzeo 15-tog...imam 17 godina u novembru punim 18-tu..zanima me:
                        -Moze li cale da mi da neku vrstu potvrde.saglasnost u sudu da vozim sam?
                        -koje su kazne ukoliko se vozi lice samnom koje umesto 5 godina vozackog iskustva..ima manje..2 god?
                        -razlika izmedju moje probne vozacke i vozacke lica koja imaju 18 god?
                        Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

na prvoj strani ove teme imas skoro sve odgovore.

nego, kako bi glasila ta potvrda? ovim potvrdjujem da ja sedim na suvozacevom mestu kada moj sin vozi.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• boban1982
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2010
                            • 1106
                            • Batajnica
                            • SAXO VTS-BIC

Izdrzaces to neko vreme uz pratnju,da je po starom ne bi uopste mogao da polazes,tako da si u prednosti!Brzo ce ti to proci.

Comment

• Ivan-R
                              CBC Početnik
                              • 18.03.2011
                              • 1
                              • kragujevac

e ljudi, sta ako vozac ima vise od 25 godina...jel mora da ima pored sebe iskusnog vozaca ili je dovoljna samo nalepnica sa slovom P ???? da li to vazi za ove sa 18 god. hvala unapred....

Comment

• Graha
                                CBC Veteran
                                • 21.01.2011
                                • 141
                                • Beograd
                                • mazda 121

ljudi imam jos samo ovu dilemu: Da li je potrebno da oznacim nekim papirom gde bise slovo P vozilo?
                                ja sam do sada vozio bez toga i cuo sam razne price kako treba i ne treba pa mi nista tu nije jasno.
                                U dozvoli lepo pise da treba a nekko prica da ne treba zbog toga sto u mupu nisu jos uvek izradili zakonik o toj oznaci

Comment

Working...
                                X