Oko devojka bi mogli da pricamo.A o automobilima zaista necemo.
Jes' da je stara tema, mozda je niko i ne gleda, al' ne mogu da se ne ubacim.
Jeftini nemci? Pogledajte na forumu ono (opravdano) kukumavchenje zbog pokvarenog alternatora na shugavoj (ali novoj!) Opel Corsi. 1000 evra! Nema opravke.
Jeftini Nemci...
Ako se misli na Golf II sa turskim delovima, ili mozebiti Kadet suzu, jes' ,vala, jeftin je... Samo sto, kakvi su nam putevi,mora da nosish shlem, da ne polomish glavu od krov auta.
Skupe spone i zglobovi? Bubrezi su skuplji.
A svaki drugi Nemac koji hoche da se nazove autom, ima da se plati, batke, isto ko i svaki Francuz.
Nego kome ja to ovde pricham, svi vi to vec znate...
Imas temperaturu sta to lupas ??????
alternator corse 1000 evra ???????
Ja bih u svoje ime zamolio bobana da svoja viđenja iznosi malo suptilnije. Već 3 Citroenova modela su nabusito izvređana, kao i njihovi simpatizeri, a Boban se i dalje prijatno oseća u društvu ljubitelja francuskih automobila. Nije logično?
Mislim da je dobro suociti misljenja posebno sa ljudima koji misle da su francuski automobili jako losi
...e sad lepo bi bilo ako bi smo zadrzali i neki nivo u konverzaciji
Evo malo o "skupo?i" delova za Pežo-a. Prošle nedelje sam menjao kraj spone na 307-ci. Otišao u servis i platio 880 dinara kraj spone i 520 dinara zamenu. Pa skuplje je za Juga. Toliko o skupo?i i neisplativosti vožnje francuza.
Nema mi šta da pri?amo kad znamo koliko nas šta košta i kakva je realna situacija. Jedino što je kod nas realno skupo za održavanje su ameri?ki automobili osim Forda, Rover i još poneki redak auto, a francuzi su još pre 10 godina prestali da budu skupi. Uz to što je stariji auto to su delovi jeftiniji, s tom razlikom što i na novog VW više ne može kaiš od prekrupa?a i pumpa od veš mašine, kao nekad.
Pa da, bas to. Slicna je cena odrzavanja recimo passata u ovlascenom servisu i nekog renoa, citroena ili slicno... Obicno se kao neka mera uzima to sto, recimo, nemce u Srbiji ipak mozes ipak da odradis na vise mesta, tj. u servisima koji nisu nuzno ovlasceni pa je satro jeftinije.
Sto se tice stereotipa, dodao bih da je i Ford u istoj situaciji kao i francuzi, i mozes ga prodati samo ljubitelju ili nekome ko stvarno ceni ono sto taj automobil nudi. Imao sam godinama Ford Sierru 2.0i DOHC sa Ghia opremom i prodao sam je za 1500 evra, a usrani golf "vredi" 3000 evra kod nas. Ja sam golfove preticao bez gasa, a da ne govorim o tome da sam imao el. podizace, el. retrovizore, senzor za kisu, za vrata centralno zakljucavanje i sto drugih cuda, i da ima prostora (pogotovo na zadnjem sedistu, eh) kao na trosedu!
Eto i jedan nemac, doziveo sudbinu francuza...
mada kao sto i sami primecujete sve se menja... polako, ali sigurno
Ej sto se tice onih koji kazu da su "skupi"delovi za francuze ja ih samo uvedem u svoju prodavnicu i kazem citajte pa mi recite koji je deo skuplji od istog za vaseg golfa i sl. Danas se cena deli otprilike ovako:
1. do 82.god TESKO SE NALAZE
2. od 82 do 88-90 jeftino
3. od 90-95/96 realno
4. od 96-00/01 malo skuplje
5. od 02 i noviji SKUPO
Comment