TAM,TAS,Sanos...?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

pa jeste, meni je dovoljno kada na nekoliko relevantnih mesta strucnih institucija nadjem vrlo slicna misljenja i zakljucke sa jasnim preporukama i konkretnim primedbama.
    da, slazem se sa tobom verovatno nije u pitanju hiljade vec mozda i desetine hiljada zakona, akata, propisa koji se moraju usaglasiti sa opstim evropskim normama i standardima.
    o tome pricaju i nasi zakonodavci, politicari i stalno kukaju kako toliko puno toga mora u kratkom roku da se uradi.

kako je doslo do toga da su nasi zakoni tako razliciti od evropskih i dal ije to ideologija ili nesto deseto je diskutabilno.

a primena je prica za sebe, tako nesto kod nas maltene i ne postoji ili tacnije od slucaja do slucaja ovaj zakon za ovoga vazi a za onoga ne vazi i slicno.
    podugacak je spisak zakona koji su doneti u zadnje 2-3 godine, meri se u stotinama a cak se neki i hvale javno tako velikom brojkom..

ne znam zasto mislis da misljenje strucnjaka koji pisu izvestaje ne treba uzimati ozbiljno u obzir, ja im verujem a i vidim kroz praksu koliko se realnost cesto poklapa sa njihovim zapazanjima.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

Working...
    X