Porsche 944

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Porsche 944

ljudi pomagajte,nasao sam porche944 2.5turbo za neke male pare,limarija ok,lik kaza da je menjac riknuo i da nije paljen 5 god,stoji napolju.sad da li vredi popravljati ti,jel ima sanse da motor nije zaribao od stajanja, i dali delovi od 924,motor je od audija 100 koliko sqam nacuo pasu na 944.hvala unapred
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Mani se corava posla. 924 i 944 su ubedljivo modeli kojih firma Porsche treba da se stidi. Ako se upustis u avanturu moze ti se desiti da potrosis mnogo vremena novca i zivaca i da ne dobijes nista. Ti modeli nisu bili nista narocito ni kad su bili novi. Po meni nisu vredni ni restauracije.
    Svet je mali, pa da pitam. Da nije doticni auto slucajno crne boje i nalazi se na teritoriji koju pokrivaju Jagodinske table?

Comment

• ljepoja
      CBC Veteran
      • 31.10.2005
      • 110
      • Futog

ako mene pitash...onda pokusaj da pokrenes taj motor....pokusaj da zaverglash sto sumnjam da ces uspeti.....malo mu sipaj WD u cilindre ili benzina i pusti da stoji malo,ako ih pokrene na konju si...e sad porsche je porsche npr bolje 944 nego 924 pitanje je za koliko para dobijas taj auto...e tek onda moze da se diskutuje da li ce se isplatiti ili ne

Comment

nije na jagodinske table.bg table su. 350 evra.ma interesuje me dal recimo menjac pase od 924 i dal je i on audijev u tim kolima ili samo motor? moyda bi mu skinuo turbinu i ostalo i stavio karburator zbog plina

Comment

• shone190
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2004
          • 1877
          • Beograd
          • Dodge Charger 8.1l

Originally posted by NFS
          nije na jagodinske table.bg table su. 350 evra.ma interesuje me dal recimo menjac pase od 924 i dal je i on audijev u tim kolima ili samo motor? moyda bi mu skinuo turbinu i ostalo i stavio karburator zbog plina
          Kupio bi Porsche 944 turbo da bi mu posle skinuo turbinu, stavio plin i karburator

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Ne znam kakve veze ima carb sa plinom. A i ovako sam
            Kazem ja da se manes corava posla da ne bude da si vise prljav nego sto se vozis. Sta mislis sto navodno nije paljen 5 godina?

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Cek,cek. Nije mi bas najjasnije. Auto kosta 350EU
              Koje je to godiste.
              Nista od 924 koji nije 2.6L ti ne pasuje.

U tom turbu je original Porscheov turbo motor.

Jer mozes da nabacis neku sliku.
              Kako izgleda u kakvom je stanju.
              Ako je ta cena i jedini problem je u menjacu a ovako je solidan, uzeo bi pa bi onda razmisljao.
              Moj drugar ima 944cabrio Turbo pa sve sto te interesuje sta tvome fali, mozes pogledati na ovom.
              Inace cena mu je 5000-7000EU i pravi je Porsch

To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Alex-bgd
                CBC Senator
                • 27.03.2005
                • 270
                • Beograd

Uz sve duzno postovanje,ako ti razmisljas da kupis auto od 350 evra,pri tom hoces da mu skines turbinu ili sta vec i stavis plin onda mislim da si promasio temu ...Inace,taj auto moze lepo da se sredi,tunira i da zadaje dosta muke mnogo novijim automobilima koje mozes sresti po gradu...A delova ima sirom nemacke koliko god hoces ...
                Mislim da znam koliko ne znam

Comment

• BOOST
                  Founder - Admin od Začetka
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

NFS >>>

Jel ti nas zezash ili?

Auto jos uvek ima cenu oko 10K $ u USA i ti oces da ga osakatis samo zato sto je 350??
                  I sta onda vozis?
                  Budi fer i pusti to da uzme neko ko je voljan da napravi auto od njega opet, vredan je toga.
                  944 TS i jedan fin upgrade.. je vishe nego li si i sanjao dosad.
                  Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                  move your mind

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

. Da stvarno, auto ima potencijala i da imam malo kesa viska, uzeo bi ga pa uradio samo tako.
                    To date there has never been a faster car built for the public road and,
                    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dranix
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 3079
                      • Antwerpen/Belgium
                      • Saab 9-3

Ma da je bar 928 pa da mu stavi jedan dobar tuniran Saab motor.

Comment

• starac vujadin
                        CBC Senator XXL
                        • 27.08.2005
                        • 2617
                        • Stari grad

Kupio bi Porsche 944 turbo da bi mu posle skinuo turbinu, stavio plin i karburator

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

ajde reci mi samo de se lik nalazi ....moram da pitam drugaricu jer koliko ja znam nema puno tih 2,5 turbo u gradu a stric od moje drugarice ima jedan ali i koliko ja znam stoji vec dosta godina...pa moguce da je to taj...a ovo cena 350e pa valjda je mislio na registraciju!!!!

inace ako stvarno budes kupio taj auto javi se ...mozda budem imao kupca za motor a on tebi da da 1.8 iz 924 ako ti odgovara

i pazi ako se ispostavi da je to taj ...auto je ne legalan
                          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• ljepoja
                            CBC Veteran
                            • 31.10.2005
                            • 110
                            • Futog

za 350e cu ga ja kupiti pa makar mu i motor zvizno..inace sami papiri vrede toliko....a sto kaze narod...steta razvaliti takvu masinu

Comment

• Murda-ra
                              CBC Član
                              • 10.11.2005
                              • 45
                              • Belgrade - MunZe

@dranix
                              Mislim da bi trebao da poshtujesh druge firme kao shto poshtujesh SAAB. Porsche 944 je jedan od najboljih porsche-ovih modela sredinom 80-tih i pochetkom 90-tih godina. 924 je model napravljen za ljude sa plitjim dzepom (1977ccm, Porsche pakuje motor, ali ti isti agregati posle idu na audi 100). Sam vozim 944, vozio ga je i Kani, i kao shto rekoshe ljudi, zadaje muke mnogim novijim zverkama. 944 Turbo ? Pa to je azhdaja sa realnom potroshnjom! 8v, 2479ccm, 220hp, troshi do 18l. To shto si rekao za 928GT...Odlichan mashina 5500ccm, 350hp, potrosnja oko 30l, a na njemu nema plin... pa vidi shta ti se isplati. Sem toga svaki 928 je razvaljen od zhivota, izgazhen i izubijan ko nezdrav!

U ovom sluchaju ne savetujem dechku da uzima taj auto jer ko zna shta mu je... 944 u krsh stanju se ceni oko 1500-2000eura, a kamoli 944 turbo.
                              dinar po dinar... SPOJLER!

Comment

Working...
                              X