Hyundai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Odoh ja pred marak i da vidim tu Lantru,kad ja tamo ono dabome !
    U dvoristu nov Yugo In a starija g-dja ce:"Jao znate,pozajmili smo prijateljima auto.Vratice ga za 2-3 dana ... Ja inace nisam za prodaju ali ... a i Lantra je vec neko duze vreme kod nas ...".Ostavio sam br. da me zovu kad im vrate auto,ALI ... meni tu nesto smrducka.'Vamo dobra Lantra,tamo nov Yugo!?! c c c Pa dobra Lantra ce sahraniti novog Yugishu ... A i kostaju isto!Videcemo u pon-uto ...
    p.s.
    Hvala svima za brze odgovore!

Comment

• bigfoot
      CBC Senator
      • 13.04.2005
      • 224
      • Lower Hutt, New Zealand

Originally posted by Vladd
      PAlfa je, za mene, specificno djubre, lepog izgleda a "loseg" motora.
      Jeste da je nema veze sa temom ali ne mogu da se suzdrzim

Da li mi mozes objasniti/dati primer kako su motori u Alfi "losi", ili to samo tvoje misljenje pa ga tek tako iznosis? Svi mi znamo da Alfe ne biju ogromnu kilometrazu, ali i kako da postignu kada je dobro poznato da se Alfa uvek vrti u crveno i nikako drugacije. A o snazi i tehnologijama u tim motorima sve sto se kaze je suvisno.
      “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• Vladd
        CBC Senator XXL
        • 09.07.2006
        • 581
        • NBG

Sorry, but I have Alfa 146, year 2001, and after 37000 km, engine just blow up, white smoke...

Mozda ce moje lose iskustvo na ENGLESKOM da bude znacajnije , mada s obzirom da zivim u Srbiji (i radim), dramaticnije me pogadja riknjavanje ubrizgavanja, beli dim, jesam, gazio sam je, kako bih doziveo "specijalno iskustvo"...
        Moje licno misljenje, i iskustvo vredno 1800 evra..

Comment

• Vladd
          CBC Senator XXL
          • 09.07.2006
          • 581
          • NBG

Da, zaboravih i prijatelja Nidzu. Imao je 33-ku, promenio 3 motora, remontovani iz Svajcarske. On me je prvi "upozorio" na.. sranje, rece,...
          Ali sta on zna, pune usi adrenalina, pa izgled, zvuk.....zaleteh se "u fullu"..

Tako da moj "glas" vredi bar za dva

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Taj Nidža je baš Kura....te sreće..... Za dalje oko Alfi u pripadajućem forumu ili otvorite novu temu, bilo bi lepo.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Vladd
              CBC Senator XXL
              • 09.07.2006
              • 581
              • NBG

Ne zelim da otvaram "stare rane", i da pricam o Alfi, mislim da malo ne spada u "klasu" Forda karavana, ili Hyundai sedana, vise je za zezanje ili sportskiju voznju. Ne smem da pomislim da neko u tu zujalicu ubaci dva dzaka cementa...

Poz.

Comment

• bigfoot
                CBC Senator
                • 13.04.2005
                • 224
                • Lower Hutt, New Zealand

Pa za prevoz cementa sluzi kamion ili neki pikap, a koliko ja znam svi americki automobili vuku korene iz neke vrste kamiona/kamioneta/kombija . A jel' mislis da je uzorak od dva automobila dovoljna da ocenis kako neka marka tj. njen motor ne valja ili valja? Ipak treba ostaviti subjektivnost po strani kada se daju ovakve ocene.
                “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• Sasha
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 4126
                  • Novi Sad

Mani se ubedjivanja... to je tipicna srpska prica(misljenje) o Alfama.
                  Dosta je bilo off-a,nastavite pricu o zutacima!
                  www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Dren
                    CBC Senator XXL
                    • 24.08.2005
                    • 1068
                    • Sarajevo

Originally posted by FlavioPO
                    Videcemo u pon-uto ...
                    Sta bi ? Neces je ni kupovati bez temeljitog pretresanja... Mada nije iskljuceno da se radi o onom tipu ljudi koji misle: "Novo, je novo", cak i kad se radi o Yugishi... Ako je tako, imas srece, ako nije, bjez' !!!

I u saobracajnoj bi trebalo da pise mjesto prve registracije, da vidis jel' stvarno prvi vlasnik, ili...

Po onome sto je napisano u startu 60.000 km, prvi vlasnik, taj Hyundai bi morao biti za "stat' i gledat" u njega... Ako nije otvori 6-ore oci i razmisljaj o povlacenju iz kompletne price... Isto ne bi smio imati nikakvih "baljenja" na motoru s tom kilometrazom...

Comment

• Vladd
                      CBC Senator XXL
                      • 09.07.2006
                      • 581
                      • NBG

Hjundai, ako je garaziran, servisiran, nije maltretiran ( izgradnjom vikendice), svakako je bolja prilika od auta "nepoznatog" korisnika, ili od preprodavca, nebitnog naziva. To vazi za bilo koju marku vozila.
                      Tesko se moze "generalno" pricati o markama, kod polovnih vozila, vise o konkretnom vozilu, ili cak o bivsem vlasniku.

I, da, daleko su ovi modeli od "japanaca"

Comment

• Flavio
                        CBC Senator XXL
                        • 13.06.2006
                        • 1926
                        • 012 Centar
                        • KaraWagon 1.4T.Spark

@bigfoot,Sasha,valdd
                        Nemam nameru da tovarim cement ni svinjske polutke u gepek!
                        Sta god na kraju budem uzeo,imace kod mene dobar tretman!Nije bas za poredjenje ali,vec se i za ovu moju staru Zajku "grabe" iako ima 25god.Sve u fazonu "dobra je tvoja Z.,ti to ne lomis,ne kidas,redovno odrzavas ...".Tako da,uzeo ja tu Lantru ili cak i A.R. 164 recimo,to ce biti "mazeno" i u extra stanju koliko mi to okolnosti (finansiske ) budu dozvoljavale!Sad,svestan sam i ja da je ova Lantra malo "ugly" i konfekcija al' sta cu,ako se ispostavi de je vec navedeno stanje ... Zivot ovde nije lak,prosto nesmem samo srcem da biram auto!Da je tako,vec bi bilo:

Ili u slicnom stilu,nesto malo novije/modernije!
                        Ovako,gledam da nadjem sto bolji skup raznih mogucnosti u jednom autu a da je isti u sto boljem stanju (sto je ovde skoro nemoguca misija za lovu koju ja imam da istresem)!

Comment

• Flavio
                          CBC Senator XXL
                          • 13.06.2006
                          • 1926
                          • 012 Centar
                          • KaraWagon 1.4T.Spark

@Dren
                          nista jos,cekam da se jave.Ako nista,sutra cu opet do njih (sreca pa su mi na manje od km).Kako god,ova Lantra me privukla zbog vec opisanog stanja.Ako mi sta bude sumnjivo,"Zdravo",ionako mi se bas ne mili,al' ajd,k'o velim,ako je extra ...
                          Za 6-ore oci i merkanje gazde znam,zato jos i vozim ovu moju starudiju .Svakom nadjem manu ocas posla!

@Vladd
                          Slazem se potpuno sa tvojim zadnjim postom!

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by Dren
                            Videcemo u pon-uto ...
                            Sta bi ?
                            Jos se ne javljaju,danas sam kradom prosetao;jos je nema.Ne zovem ih,necu sam sebi da dizem cenu zivkanjem .

Comment

• matan
                              CBC Član
                              • 07.08.2006
                              • 35
                              • Beograd

Originally posted by Dren
                              Videcemo u pon-uto ...
                              Sta bi ?
                              Jos se ne javljaju,danas sam kradom prosetao;jos je nema.Ne zovem ih,necu sam sebi da dizem cenu zivkanjem .
                              Ovo se zove lukavost.

Uzgred jel moze neko da mi uporedi ova dva auta ako mi je jedina referenca za kvalitet troskovi odrzavanja narednih nekoliko godina:
                              HYUNDAI Accent 1.3 i DAEWOO Nexia 1.5, oba oko 97-98 godista.

Comment

• Dren
                                CBC Senator XXL
                                • 24.08.2005
                                • 1068
                                • Sarajevo

Nexia bi trebala da ima veci izbor jeftinijih dijelova... Kako ?

Vecina zamjenskih stvarcica pase od Opel Kadett-a... A znacajno su jeftiniji nego isti takvi koji dolaze u Daewoo kutijama... Nemoj da "naletis" pa da kupis "Original Daewoon" ! Ima i toga... Pogodi odakle...

Mada i to sve zavisi, moze da ti se desi da se na tom Hyundai-u nista i ne pokvari... Ali nisi to pitao...

Comment

Working...
                                X