da mimoisao sam se sa njim u onoj krivini kad izadjes iz rumenke odusevio sam se... na ovim slikama ne izgleda tako velik ali mi se cini da je prilicno velik
ne moze biti jako velik, u pitanju je Corvette C5 sasija ali je karoserija zaobljena pa nemas utisa realnih dimenzija isto kao kod PT Crusera, izgleda veci i deblji nego sto realno jeste.
U jednom od prvih Top Speed tv izdanja testiran je crni SSR, ima tome sigurno 2 godine.
Malo me nervira sto utrpavaju delove sa Corvette-a svuda...i u Cadillac, i u Holden, i na pikapove...jos kad se setim da zamalo sto nije pravljena Opel Omega V8 sa njegovim motorom. Treba malo da sacuvaju ekskluzivitet tog auta, a ne da svako ko vozi takva kola da moze da kaze "imam motor (kocnice, menjac, sasiju...) ili vec bilo sta od Corvette-a!"
35 soma za 440+6 je malo, jedino ako nije # match car, odnosno ako je 440 motor ubacen naknadno pa nije original big blocka a sto se tice Shelbya, ako znas kako je svaki njegov mustang pravljen i to da ni jedne godine nije napravljeno vise od 1500 GT350, onda ti je jasno zbog cega ta razlika. Inace, celokupna Shelby produkcija na bazi mustanga, od 1965 do 1969 ( ukljucujuci i 1970 kada su shelby pravljeni u mitchigenu ) je 13 790 kom, sa racing modelima, specijalnim verzijama, izgubljenim test bed automobilima i trans am trkacima. to je broj bez shelby de mexico i shelby de europe
Comment