u novom top speedu su bacili neko slovo o Camaro konceptu i nekoj novoj varijanti mustanga.
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
provereno u selenci (mesto u blizini baca) nalazi se jedan ford thunderbird. auto je jos uvek na americkim tablama ali je dosao da ostane. ne znam pojdinosti osim da nije na prodaju u najskorije vreme cu otici tamo da se raspitam malo vise kao i da ga slikam.....
Comment
-
-
WoooooooooooooooOOOoooooW!!!
Fuckin' T-Bird!!!
Yesss, obavezno da si otisao ( mozemo i zajedno, sednem u auto i tamo sam za sat vremena ) i idemo da ga vidimo. Ako je to sto mislim ( necu da kazem da ne ureknem ) onda je to veliko otkrice!!!
Comment
-
-
drugar mi je kocnica on kao zna gde je pa treba da me povede a ne moze da izostane sa poslaali cu ja mozda sutra otici na blef nije mi to daleko
@ hemi ako nameravas da dodjes javi se pa cemo sve organizovati a ja se nadam da cu ga slikati do kraja nedelje
Comment
-
-
@hemi
ne znam koliko je pametno da idemo na blef ja sam danas prosao i nisam ga video nebi da prevalis toliki put (nije dug ali nije ni kratak) pa da izvisimo inace znam da je cetvorosed znaci nije prva generacija drugo nije znao da mi kaze osim da izgleda odlicno i da je mator
Comment
-
-
ok, nije frka da predjem put makar i ispusio ( kad trazis stare automobile to se cesto desava, nazalost ) imam tvoj broj pa ce mo se cuti da dodjem neki drugi dan,danas, em mi je nesto iskrslo, em nemam vremena, em sam se sinoc tako polupao na exitu sa sashom sa alfa foruma da ne znam kako sada uspevam da kucam....
Comment
-
Comment