Danas videh na Zrenjaninskom putu(nesto pre Borce) Mustang I crne boje,BG tablice(limarijski izgleda odlicno na prvi pogled iako je bio dosta prljav).Znam za onaj zeleni na Dorcolu,trebalo bi da je isti model ,mada mi ovaj deluje nekako mocnije,vece .Zna li neko ovaj auto i dali je na prodaju?Koliko uopste ima dobrih Mustanga trenutno u Srbiji?
Ako ne mozes danas ,sutra!
...ako ne sutra,prekosutra...
Ford Mustang Grande je bio luxuznija verzija mustanga, bolja oprema i trim opcije a ta verzija se pojavila 69 i trajala do 73. Ovaj iz borce je 71 i odavno je tu. koliko ja znam, zbog nekih malverzacija sa nekim papirima ( jos pre dvadesetak godina ), taj auto ima, umesto originalnog 302, ubaceni 351 motor ( nisam siguran ) a vodi se kao 69 god. Zadnji put kad sam ga gledao ( pre par god ) bio je u voznom stanju ali ne bas sjajan. Gazda je malo zeznut lik i auto je na prodaju ali je cena neka astronomska i uvek varira...
Rece mi jedan ortak da je gazda zeznut(pravi se pametan),ali on nije znao jel na prodaju.Vidim da si dobro obavesten-auto je bas takav kakvog si ga opisao -vozno stanje ,ali potreban rad.Hvala na infu.Pozdrav.
P.S.Kolika je okvirna cena takvog mustanga kod nas?Od nekog sam cuo da bi ga taj lik dao za 5500e,od drugog da uopste vise nije na prodaju.Ima li jos neko Grande-a?
Ako ne mozes danas ,sutra!
...ako ne sutra,prekosutra...
kod svih straih americkih automobila u srbiji cena je veoma diskutabilna ali recimo da je za taj mustang u tom stanju, nekih 3000 evra ok svota. ipak, to nije tako popularna verzija ( Grande ), nije ni najjaci motor i nije ni najbolje godiste, niti je cabrio ili sportsroof nego je obican kupe....
U srbiji trenutno ( koliko ja znam ) nema ni jednog Grande-a, bilo je sve u svemu 3 kom a samo je taj preziveo. Opet, Grande i nije neka interesantna varijanta tako da za kolekcionare nije bitan
budimo realni, taj GT 350 iz 1984 ( ne 83 ) i nije bas neki.... samo trim paket za 20 godisnjicu Mustanga, Caroll ih je posle tuzio i 1990 dobrio spor...
nista nije moglo i nista jos uvek ne moze da za**** arnu....taj auto je tako strasan da treba da se spominje u pricama za malu decu... "ako ne budes bio dobar, tata ce ti kupiti Arnu, pola Alfu pola Nissana..."
BTW, Mustang III nije ni malo los ali ta GT 350 vezrija je mogla da bude pravi Shelby a ne samo nivo opreme...
Comment