U principu oko 4-4500eur je neki prosek za VR-a u Srbiji...
VW Golf III 2,8
Collapse
X
-
-
Originally posted by cosworthJer mu je to ubzanje dozvoljavalo, samo 7,8 sekundi do stotke i 224 km/h maksimalne brzine.
www.automarket.co.yuOTS
Comment
-
-
Mene je u startu zbunila ona oznaka 2,8 na repu, bez onog VR6.....Taj motor sam vozio u Koradu mog druga i ide odlično, ma prava zverka bez obzira na brojčane podatke koje navodite, a posebno sam bio oduševljen kad sam jedan drugi VR video rastavljen, kako je taj motor prosto genijalno kompaktan....Činjenica je da je takav auto sa tim motorom teško naći u normalnom stanju posle svih tih godina, pogotovo što pre ili kasnije takva vozila padnu u ruke napaljenih klinaca i tu je kraj....Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
@Tetak:
Sobzirom u kakvim sam uslovima slikao, kako bude biće!
U poslednje vreme jedini "normalni" VR6 koji sam video je kod jednog mladog Arapina iz tuniske ambasade. Nelupan, malo spusten sa 17" felnama i dtm topovima, ostalo u serijskom stanju ...
Comment
-
-
Tema se otvorila...Da li neko da pomene ono čudo R 32 ...valjda tako...
Golf sa motorom 3,2 litra...
http://www.webwombat.com.au/motoring/ne ... golf32.htm
Ovaj VR6 nije više tako interesantan...imao sam prilike da 1993 u inostranstvu "kupusam" jednog potpuno NOVOG i polupanog...
Comment
-
-
Ovaj da ga nazovemo moj iz Čačka uživo jako lepo izgleda medjutim dok je čekao kupca "malo" se usvinjio...unutra izgleda još bolje a posebno mi imponuju one škrge na desnom krilu i otvori na haubi!Boca, brate taj R-32 nisam nikad probao ali sam mnogo toga čuo o njemu.Kakva su iskustva drugih.Da li ga je neko vozio???Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Vozio sam ga ja vamo,dobar ima 4 vuce(sto je nedostajalo golfu odavno)unutra je sredjen isto ima svakakvi stvari(neki senzori,sjedista dobra,papucice,i tako sve u svemo dobar iznutra).A i sa izvana fino izgleda dobri mu branici i nazad dva auspuha.Sto se tice performansi dobar je one 4 vuce mu pomazu dosta na startu,ja kad sam ga vozio slobodno ga dignes na 5-5500RPM i pustis kvacilo,samo skoci a zvuk ima dobar.Kad smo bili na 402 metra sanjim je iso oko 13.9 znaci sve fabricko samo mu napravili intek neki.A ovamo vec stavljaju turba/superchargere i ima ih preko 500-600ks.Ja sam mislio njega uzet prije nego sto sam naso M3 i onda odustanem.
Zvuk ima najbolji od svih VW dosada,jos kad mu namjestis da mu 'klapna' na auspuhu bude vazda otvorena,jer vako fabricki kad ga vozis ispod 4-5000rpm ta mu je klapna zatvorena i onda je tisi a kasnje se otvara.Ali vamo svi cim kupe R32 odma je otvore zaglave je i onda vzda ima dobar zvuk
05' GSX-R 750(yosh,K&N,PCIII...)
03' inf. G35-Greddy TT narucen
95' M3 turbo-Prodat
97' M3-4 vrata automatik
95 M3 PTG widebody(3.2 masina +vortech supercharger)
Comment
-
-
Lepo izgleda ovako na oko, posebno mi se svidja zatvaranje okvira za tablicu nazad i skrge napred, kao i lepe alu-felne. Nego postoji jedan detalj koji me jako cudi - na zadnjim tockovima su dobosi ili...? Ne vidi se bas najbolje, ali bih rekao da jesu. Koliko ja znam VR6 je imao sva 4 diska.
BTW. koje je godiste auto ?
Comment
-
-
sa ogromnom paletom motora od slabog atmosferskog dizelaša 1.9 SDI
VW nije imao direktno ubrizgavanje dizela u Golfu 3. ta tehnologija je mnogo kasnije razvijena za seriju 4.
u Golfu 3 je bio prastari dizel motor iz Golfa 1 sa indirektnim punjenjem, sa povecanom zapreminom na 1.9 litara.
veoma razliciti konstrukciono od TDI/SDI familije 1.9.
najcesci dizel je bio 1.9 TD sa 75 konja u Golfu 3.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
I meni se cini da pozadi ima dobose.Inace cijena mu bas nije mala bar po onome sto se vidi na slikama.
Comment
-
-
Originally posted by RS-6I meni se cini da pozadi ima dobose.Inace cijena mu bas nije mala bar po onome sto se vidi na slikama.
Comment
-
-
Originally posted by No namePored toga sto ima pozadi dobos,napred je jako mali disk za VR6-icu.Glavcine od VR6 imaju po 5 srafova,a ovi tockovi imaju 4 srafa.Sto znaci da je motor naknadno ubacen u skoljku od nekog 1.4,1.6,1.8.GTI verzija takodje ima 4 diska,ali po 4 srafa na tockovima.
Comment
-
Comment