I 2.0 16v treba da ima zadnje diskove. To je isto bio dobar auto onomad.
VW Golf III 2,8
Collapse
X
-
Ubrizgavanje je u pitanju.Ma auto je baš simpa i mogu vam reći da je odmah upalio posle dugog stajanja na minusu a motor jako lepo radi....uzgred Kani ne pljuj konja koga nisi jahao!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
@tetak
nisi slucajno primetio koliko je grafiran taho na tom golfu ??
ps.znam da i to moze lako da se promeni,ali onako uzgred samo pitam...
Comment
-
-
Motor je garant mijenjan,jer GTI sa 8V ima diskove pozadi.
Comment
-
-
Koliko sam primetio tabla je bele boje a gravirana je u kilometrima!Diskovi napred su kao novi, odnosno sigurno su menjani sobzirom da postoje elipsoidni kanali na površini diska!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
ovo u originalu nije sigurno ni gti u bilo kojoj verziji a kamo li vr, gti dolazi sa 5 sarafa i vecim ventilirajucim diskovima naprijed,nazad su diskovi, ovo su cini mi se obicni diskovi i dobosi nazad, ako je u njemu 2.0 16v motor onda sigurno nije original, postoji mogucnost da je za americko trziste oni imaju 2.0 motor 115 ks koji ide u obicni golf i sa disk/dobos sa 4 sarafa,a ovako za evropsko trziste najjace sto dolazi sa disk/dobos je 1.8 gt sa 90ks, cim je to tako nasminkano tu nesto dismrHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
SDI motor pojavio se sa polom classic i caddijem krajem 1995 i tada se počeo ugrađivati i u golfa III koji je tada doživio blagi redizajn (kompletni branici u boji karoserije, ovalni bočni žmigavci i još neke sitnice koje nisu vrijedne spomena.
Comment
-
-
Video sam lika koji ga prodaje i na koga se auto i vodi, medjutim on je operisan od automobila tako da je samo umeo da kaže da je motor menjan ali da je sve uredno upisano u saobraćajnu, što je na licu mesta utvrdjeno!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
ima u mom kraju jedan reanult 4 beli...
sa leve strane na gepeku mu pise YUGO a sa desne Turbo...
a ima mesta na gepeku moze da stavi sta oces pozadi...VR6 naprimerLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment