Srbijo, najlepsa majko srbijo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Antilaser imam, jos samo da ga montiram i vidim kako radi

Cudo jedno kako te ljudi postuju na ulici, ne trube sta god uradio, ne gledaju, zaobilaze, ne komentarisu, ne smeju da seku, ne nabijaju u branik - kad vozis nesto sto podseca na veeeeliki mafijaski auto pa jos sa BiH tablicama...ihaaaj Milina

Salu na stranu zalosno je malo sto je tako, vidi se da su ljudi frustrirani iskustvima od proteklih 15-20 godina gde su navikli da kriminalci i ostale slicne sorte voze takva auta pa ne zele da se kace. Isto tako, jos je zalosnije da jedva cekaju da ti naprave neko sranje ako vozis nesto neupadljivije pa procene da mozda i mogu da te za**bavaju a da im ne izvuces prangiju ili pajser i umrtvis im volju za svadjom, makar oni to tako vide...Tako da se mene isecanja i generalno komentari, pretnje itd nikad i ne desavaju U nekim drugim kolima druga prica.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• observer
      CBC Veteran
      • 06.10.2005
      • 196
      • Novi Sad
      • Polo1.6TDIGolf1.2TSI

Originally posted by 206
      Cudo jedno kako te ljudi postuju na ulici, ne trube sta god uradio, ne gledaju, zaobilaze, ne komentarisu, ne smeju da seku, ne nabijaju u branik - kad vozis nesto sto podseca na veeeeliki mafijaski auto pa jos sa BiH tablicama...ihaaaj Milina
      Mozda sam ja suvise naivan, ali nimalo ne respektujem nikakve limuzine ni dzipove, pa makar bili i zvanicni mafijasi tj. ovi iz vlasti sa sve 4 cifre na tablicama...

Ako je neko prekrsio propis sviracu mu cak i da nisam jako iznerviran, iz cisto pedagoskih razloga, mada sam svestan da takvoj stoki slabo pomaze moja pedagogija kad ih ni otac i majka nisu mogli "ućerati ured"...

A najvise imam pik na stoku koja ti ne pruzi prvenstvo prolaza dok radis polukruzno (na zeleno), a on ima uslovno zeleno i pravi desno skretanje i uliva se u isti pravac sa tobom: ja ne znam da li se to vise ne uci u auto-skolama, ali primecujem da sve manje ljudi zna da u takvoj situaciji UVEK ima prednost auto koji pravi polukruzni okret. U NS je neznanje masovna pojava, ali tu sam ja, pedagog...

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

i jos na sve to ti j***be m***u u fazonu gde si ti krenuo!!!!!
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

a ja sam se juče izdernjao na jednog iz one posebne kategorije biciklista: zamišlja i da je pešak, i da je učesnik u saobraćaju, kako mu kada odgovara

Comment

• Vladan
            CBC Senator
            • 18.08.2005
            • 248
            • Vuko.ebina
            • e46 325i

a ja sam se juce upisao od smeha dok sam gledao jednog usranog klinca kako pravi teskom sranje i jos se dere na druge.
            E sad ovo ce biti prepoznatljivo samo Beogradjanima jer se radnja i desava na ulicama istog.

Znaci nalazim se u ruzveltovoj ulici i to na raskrsnici sa Baje Sekulica i cekam da se upali zeleno. Ja sam u traci koja nastavlja dalje ka bogosloviji(znaci verovatno kapirate smer). Desno od mene je traka za pravo i desno(skretanje u baje sekulica i jos neku sitnu ulicu).
            I sad dolazi klinac u nekom jugu (kao nasminkanom) i zaustavlja pored mene ali sa leve strane ??!?!?!??! Znaci on uredno ceka da se otvori semafor ali u pogresnom smeru Otvara se semafor ovima koji idu ka podvoznjaku i naravno nailaze pravo na njega. On na to pocne da vristi na njih i tu se zaustavi neka riba ispred njega i zbunjeno gleda dok se on dere i verovatno kapira da je ona nesto pogresila. Dalje nisam video sta se desilo ali ne bi se lepo proveo da sam mu ja naleteo iz suprotnog pravca

Comment

• DejanV
              CBC Senator XXL
              • 19.07.2005
              • 682
              • Beograd

Originally posted by lanMi
              da se ja vratim malo u temu stoke za volanima, juče jedna stoka matora kamiondžijska navrla da skrene u usku ulicu dok je moja devojka prolazila njom, i ne može da prođe, i priklještio je da ne može u rikverc, ona mu blicala, on ipak navre ko sivonja i oguli joj auto pozadi i malo smrska gepek, ona zove policiju, a on počne da mitinguje, kao, šta ti imaš da zoveš miliciju, ovo ono, ti si idiot, junak počne da se dere na žensko, takve najviše "volim" , da sam ja bio sa njom utabao bih ga u beton, mada sumnjam da bi nešto i smeo da počne, kako sam ćelav i ružan :x
              Jao, nista ti ne valja marketing ...

Nisi ti "celav i ruzan", nego si rusticni tip.

Postuj sebe ako hoces da te i drugi postuju.

Pozdrav,
              DVV
              Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• HotDog
                CBC Senator XXL
                • 06.05.2005
                • 965
                • BSG 75 (011)

pogrešno sam se izrazio ako si stekao takav utisak, ja poštujem sebe i zadovoljan sam svojim izgledom, hteo sam da kažem da (kada se ne kezim, a to je često) ne odajem utisak prijatnog komšije
                a oni smajliji gore su odraz moje želje da izazivam unutrašnja krvarenja pomenutom kamiondžiji

ček ipak da ti ilustrujem, kašće ti se samo, vakav sam kad oću da se mrgodim na nekoga, što je retko, ja sam dobar ko lebac

Comment

• Rubi
                  CBC Senator XXL
                  • 06.05.2005
                  • 519
                  • Beograd

Sto se odnosa drugih vozaca prema meni tice, vidim da je to prilicno u funkciji duzine kose - posto sve svakih par meseci o****m do glave, pa pustim posle da mi naraste "afro"... Kad sam celav, ljudi me prilicno obilaze u sirem luku - kako mi kosa raste, to su sve bezobrazniji i bezobrazniji... Slicno je i sa odelom: ako sam u nekoj relativno neutralnoj kombinaciji ucesnici u saobracaju sebi mnogo vise dopustaju nego ako sam u koznoj jakni. Pri tome, od kad vozim Punto ljudi me shvataju manje ozbiljno nego kad sam vozio Renault 4 (valjda vise zaziru od radnicke klase - s pravom). Najsmesnije situacije je imala moja drugarica (Ana - bila je na rostilju, to jest, bila je na okupljanju, nije bila na samom rostilju): svaki dan vozi Golfa II (mamin), a vrlo povremeno Jaguara XJ6 (tatin) - kad je u Golfu stalno je seku i ponasaju se kao idioti, a kad je u Jagu ljudi samo sto ne skernu u jarak da ona prodje (valjda misle da je dete od nekog krimosa, pa nece da traze nevolju).
                  (\__/)
                  (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
                  (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• dfast
                    CBC Senator XXL
                    • 26.05.2005
                    • 1302
                    • Hoofddorp NL /Bgd

Originally posted by Uros Piperski
                    Ne mogu da savijam cevi u tako velikom luku. Ja sam koristio luk manjeg radijusa koji moze da se kupi gotov i zavario ga za cev.
                    Drugo, tesko se nalaze cevi malo debljih zidova, tako da bi bullbar od obicnih cevi bio previse slab.
                    Trece, nemam pojma koliko me je kostalo. Samo materijal, a on nije skup. Sam sam radio.
                    Preko puta buvljaka na N.Bgd-u, u brodogradilistu je moguce odraditi savijanje cevi. U par navrata sam isao tamo po neke cevi za grejanje koje su bile precnika oko 50mm a debljine sigurno 3-4 mm. Znaci odneses materijal i crtez i odrade po meri.

Comment

• alt+64
                      CBC Senator XXL
                      • 27.02.2006
                      • 571
                      • bgd

tnx, vec sam nasao de cu to da uradim trenutno je crtez problem al radi se na tome

Comment

• Danilo
                        CBC Senator XXL
                        • 02.10.2004
                        • 908
                        • Beograd, Dorcol

Ne znam za vas ljudi, ali ja uopste ne pravim razliku ko sta vozi, kolika mu je kosa, nokti i da li nosi koznjak ili vijetnamku. Ako hocu da propustim nekog mucenika koji sam ceka da skrene a iza mene je kolona -propustam bio to Yugo ili X5, a ako zurim pa moram nekoga da isecem, isecicu ga pa makar vozio i tenak. Ne znam, mozda se i opecem jednog dana, ali jbg... Kazu ljudi, "ko se cuva i bog ga cuva", jebi ga, ja se i ne cuvam toliko po tom pitanju...
                        www.blindmanmotorsport.com

Comment

Working...
                        X