Stednja goriva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Pošto si se potrudio probaću još jednom.. Našao sam jedan primer tog štelovanja a ima ih mnogo (opisa) pa si se uhvatio tog lera kao pijan tarabe...

Prvi deo oko 3000 obrtaja si savladao. To kad obaviš ide sledeće...
    Uglanom na tom šrafu se ne šteluje ler nego se šteluje najveći ler, vrtiš levo desno dok ne dobiješ najveći ler a onda ako je to puno ili malo drndaš onaj šraf na usisnoj grani (šrafcigerom). Onda ponoviš postupak pa opet i tako 3 puta i biće idealno.

Forum je čudna biljka ima svakakvih ali ako pogledaš na podatke o piscu poruka možeš svašta da vidiš, lik koji možda ne postoji ima dosta poruka na forumu, takodje ima u potpisu sajt gde ima sve od adrese do telefona itd..
    Štelovanje je trivijalna operacija koju obavim za manje od minuta i nikad to u životu nisam naplatio nikome.

Benzin nisi nikako mogao da pokvariš ovim podešavanjem nego se desilo usput, Auto mirno radi ali ostane bez benzina. Treba naći uzrok.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• D1m13je
      CBC Član
      • 15.03.2019
      • 66
      • Sombor
      • Suzuki Swift 1.3 GTI

Hvala. Uradio sam i približno je onom podešavanju koje je bilo i pre, ler drzi dobro sad i kad je hladan, ali problem je što sad ne pali baš iz prve ko pre, to mi sad čudno. I nije mi jasno šta znači da ponovim to kad stelujem plin, da ponovim više puta da bi bilo dobro... To da ponovim posle vožnje pa tako par puta da provozam i naštelujem i onda ce biti dobro?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Kada posle podešavanja plina podesiš ler ne grlu u**** onda opet ponoviš proceduru štelovanja plina, ne treba voziti auto. Ako ne diraš ler na grlu onda ne treba više štelovati plin.

https.autogas.rs

Comment

• D1m13je
          CBC Član
          • 15.03.2019
          • 66
          • Sombor
          • Suzuki Swift 1.3 GTI

Aha. Kontam. A jel sa paljenjem auta na plin ima veze onaj šaraf plastični / ventil na samom isparivaču? Ili se to podesava na one dve slavinice što vode do u****?

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Auto se pali na benzin pa se prebaci na plin...

https.autogas.rs

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

ali ce izvestan broj ljudi verglati i po 2 minuta, samo da se ne bi pazario koji litar bezniza (imam 2 idiota u ulici koji to rade), kao sto ima i onih koji podesavaju da se prebaci na plin na 15, a ne 30 stepeni pa ustede jedno pola litre na 100 km
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• D1m13je
                CBC Član
                • 15.03.2019
                • 66
                • Sombor
                • Suzuki Swift 1.3 GTI

Priznajem iako nisam zadovoljan - dobar odgovor...

Comment

• D1m13je
                  CBC Član
                  • 15.03.2019
                  • 66
                  • Sombor
                  • Suzuki Swift 1.3 GTI

M imam ja benzina i slažem se da treba paliti na benzin al kad sam ja sjebo nešto kod mene oko paljenja na benzin jbg. Kod mene cak pali na plin dobro, jutros na minus 5 upalio iz druge. Jednom zaverglo na pola sekunde i pustio pa opet zaverglo na 2 sekunde i brmmmm upali se makina
                  Last edited by D1m13je; 02.01.2020, 13:47.

Comment

Working...
                  X