Ono što mrzim(o)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Williams
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2006
    • 556
    • Beograd- Cerak

Cudi me da jos niko nije spomenuo vozace GSP-a, naime iako su dobili svoju zutu traku omiljena im je krajnja leva, jos ako je kolega u srednjoj pa ne mozes nikako da obidjes pritom bolje. Nesavesno uletanje u krivine po uskim ulicama, sa tendencijom da zadnji kraj sto vise udje u suprotnu traku. Bezobzirno ubacivanje u vasu traku, sa mogucnoscu da vas izbaci iz iste, jos ako je neki most ili veca krivina pritom bolje.
    Rodjenim ocima sam gledao kako je coveka sa zenom i bebom u kolima vozac autobusa naterao da se popne na ostrvo. Onda je ovaj lagano dosao do sledece stanice, upalio sva 4 i dalji tok nisam video al sam mogao da pretpostavim.

Ostale situacije manje-vise kuliram, trudim se da budem korektan prema ostalim ucesnicima, u dnevnim guzvama pravdam pare date za ozvucenje jer zivci ostaju netaknuti.

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

kad me pretekne i isece u krivini a za to nema razloga....
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Kad već reče, vozači GSP-a i taxi bez premca seronje.
        Najviše me nervira kad mi izadje sa desna i polako se uključuje u saobraćaj a j moram da koćim. Slično kad idem desnom trakom i neki sporać ide ispred mene pa bih da ga obidjem, u tom uvek naidje neki magarac koji ide levom trakom ali tako da nit smrdi nit miriše, to jest sedi mi u levom ćošku auta pa ne bih da mu izletim a on nikad da ubrza ili da me pusti pa opet moram da kočim. izgleda da se nerviram kad kočim?
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Cacanin
          CBC Senator XXL
          • 10.10.2005
          • 343
          • Cacak

1 . TAXI , oni su ubice pogotovo u Cacku , lepo dobiju auto od udruzenja za koje rade ( octavia taxi , reno taxi .... ) auto vredi 15_tak hiljada eura a oni se ponasaju kao da je to njihovo ( neki ni u kuci nemaju toliku vrednost ) kruzni tok .... ma ne znaju ili se prave ludi !

2 . GSP u Beogradu to ti je kao kamikaze , a pogotovo "majstori" koji upravljaju trolama , prosle godine stojim na kruznom toku "SLAVIJA" uredno i propisno stao , cekam
          prednost
          i red da se ukljucim , trola normalno ne J... nikoga i direktno u moj branik i far .... tu poludim ali sta vredi , covek u TROLI se nije ni okrenuo !

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Pa to ti je i bila greska, na Slaviji nema kocenja, vec vazi pravilo" ko je drskiji i brzi".
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Rubi
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 519
              • Beograd

U najopstijem slucaju, nerviraju me ljudi koji ne koriste mozak. U ovom slucaju, u saobracaju. Sve ostalo potice ili od neupotrebe, ili od pogresne upotrebe tog organa.
              (\__/)
              (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
              (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

A sve je to rezultat totalno neodgovornih psihologa pri testiranju potencijalnih buducih vozaca. Pola njih mi nikada ne bi dobila dozvolu!!!!!!!!!!!!!!!!
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Corsa
                  CBC Senator XXL
                  • 22.09.2005
                  • 450
                  • Beograd

Ma nisu krivi psiholozi.Svako od kandidata moze da se isfolira i suzdrzi na pregledu.Problem je u tome sto ti ljudi(ovi sto ne koriste mozak kako kaze Rubi)nemaju ni elementarne kulture,pa se u saobracaju ponasaju tako kako se ponasaju.To vec vuce korene iz porodice i okruzenja.

Comment

• TURBO
                    CBC Član
                    • 29.04.2006
                    • 48
                    • Beograd\Vrnjacka Banja

Mrzim kad u Francuskoj ispred F6 i Bucka pametnjakovici parkiraju na sred ulice i ukljuce sva cetiri ,pa jos neki taxi naglo zakoci da preuzme musteriju!!
                    Uf!!!

Comment

• ToNcA
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2006
                      • 868
                      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                      • Mazda 6 2.0d

Drkadzije koje voze "vozila pod pratnjom"

Nabedjeni likovi sa CD tablama kada voze privatni auto a ponasaju se kao da su osvojili svet (sluzbeni vozaci su fini - vozaci ambasada i NBS sto nebi vazilo za vozace iz predsednistva i ministarstava)

Klinci koji pokusavaju da se trkaju na semaforu (i izbrukaju masinu )

Likovi koji ulete iz sporedne ulice sa 20 i tako nastave ili jos gore - koce kad vide da su napravili sranje

Likovi koji ulete ko muve bez glave u nepreglednu raskrsnicu u bloku (a i na ulici)

Indijanci koji zauzmu 2-3 parking mesta (dva obicno)

Jooooj - oduzi se i ovaj post a pokusavam da skratim koliko mogu. STa mogu kad me dosta toga nervira. Posle ovoga cete glasati verovatno da li da mi se zameni nick u "mrgud" ili "namcor" ali sta da radim?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• HotDog
                        CBC Senator XXL
                        • 06.05.2005
                        • 965
                        • BSG 75 (011)

znaci sinoc u mom malom mistu. klinja u golfu sva cetiri na sred puta, spustio prozor i faca chatuje sa klinkom koja je natrtila **** preko pola druge trake. I slag na tortu, sve se to desava na spustu mostica, znaci, kad ides preko mosta vidis ga tek na 10-15 metara. Za takve je neki stari auto od 2 tone da vozis, i ups, nisam te video...

Comment

• sw.brick
                          CBC Senator XXL
                          • 09.10.2004
                          • 8141
                          • Beograd, barajevo-zemun
                          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

nervira me sebicnost vozaca, rade i ponasaju se na nacin kakav verovatno ne bi voleli da se njima vrati.
                          ako mogu, pokusam da vratim istom merom (kada sam sam u vozilu) narocito ako je u pitanju maltretiranje svetlima.
                          naravno uz procenu da li je mudro i bezbedno za dati saobracaj, sudrzavam se maksimalno da se nerviram zbog nekog idiota.

a i pakriranje, zauzme 3 mesta i onda nedeljama ne pomera auto niti koristi. i po
                          pravilu sto manji (i jeftiniji) auto to veci bezobrazluk i izrazeniji kompleksi.
                          volvo
                          945 SE turbo lpg
                          344 GL lpg

Comment

• MOSLER
                            CBC Senator XXL
                            • 27.05.2005
                            • 1064
                            • Niš

Originally posted by mirdza
                            ima toga podosta ali najvise me nervira sljedece:
                            -kreten ide iza tebe 10m sa upaljenim dugim svjetlima i ne gasi...i pokazujes mu na sve moguce nacine da ugasi (4 zmigavca, maglenke, gasis svjetlo, ...) ali njega zaboli
                            I mene ovo uzasno nervira ali uvek primenim isti recept: Usporim na 30km/h tako da mora da me pretekne i onda kad se namesti ispred mene onda ja upalim dugacka svetla i pratim ga tako kilometar,dva cisto da vidi kako je meni bilo
                            I jos par stvari budale koje voze sredinom dve trake i nece da se sklone da ih preteknes kada im ablendujes, i oni sto na auto putu zapocinju preticanje u trenutku kad prolazite pored njih

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Kad lik koji i onako ne zna da vozi , ne silazi sa mobilnog a iza njega kolona ko svadba!Jedva čekam da zabrane korišćenje mobilnog u vožnji!
                              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• zvrle
                                CBC Senator XXL
                                • 01.11.2005
                                • 961
                                • Beograd, Batajnica
                                • Golf 4

Kada hocu da skrenem levo (da se ukljucim u drugu ulicu) , stanem, upalim migavac i cekam da lik prodje a on onako opusteno skrene desno, naravno bez migavca, pa majku jel toliko tesko dati migavac. Sve mogu da iskuliram ali ovo me uvek iznervira.
                                “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

Working...
                                X