Cudi me da jos niko nije spomenuo vozace GSP-a, naime iako su dobili svoju zutu traku omiljena im je krajnja leva, jos ako je kolega u srednjoj pa ne mozes nikako da obidjes pritom bolje. Nesavesno uletanje u krivine po uskim ulicama, sa tendencijom da zadnji kraj sto vise udje u suprotnu traku. Bezobzirno ubacivanje u vasu traku, sa mogucnoscu da vas izbaci iz iste, jos ako je neki most ili veca krivina pritom bolje.
Rodjenim ocima sam gledao kako je coveka sa zenom i bebom u kolima vozac autobusa naterao da se popne na ostrvo. Onda je ovaj lagano dosao do sledece stanice, upalio sva 4 i dalji tok nisam video al sam mogao da pretpostavim.
Ostale situacije manje-vise kuliram, trudim se da budem korektan prema ostalim ucesnicima, u dnevnim guzvama pravdam pare date za ozvucenje jer zivci ostaju netaknuti.
Rodjenim ocima sam gledao kako je coveka sa zenom i bebom u kolima vozac autobusa naterao da se popne na ostrvo. Onda je ovaj lagano dosao do sledece stanice, upalio sva 4 i dalji tok nisam video al sam mogao da pretpostavim.
Ostale situacije manje-vise kuliram, trudim se da budem korektan prema ostalim ucesnicima, u dnevnim guzvama pravdam pare date za ozvucenje jer zivci ostaju netaknuti.
Comment