Ono što mrzim(o)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LuccaGabazzi
    CBC Senator
    • 16.09.2005
    • 294
    • pole position

nisu mi jasni taksisti koji da bi pokupili musteriju seku tri trake u momentu bez ikakve signalizacije i zabadaju kocnicu krvnicki tako da se ukopaju u mestu ne gledajuci da li ima neko iza niti oko njih? neko ih je gadno lagao da su sami u gradu!
    Billionaire Boys Club

Comment

• Bebac
      CBC Član
      • 27.05.2006
      • 35

ali najbolji su mi bili taxi vozaci kada su davali intervju za valjda jutarnji program i njihova konstatacija " ZNATE NAMA POLICIJA NE DOZVOLJAVA DA NOSIMO ORUZJE KAO LICNU ZASTITU I ZA SAMOODBRANU" , koliko sam se smejao ....samo bi nam jos to falilo 5000 naoruzanih ludaka , koji kada naprave saobracajku ili kada te saseku krenu da pucaju po tebi.....

Comment

• brera
        CBC Senator
        • 27.04.2005
        • 253
        • Rusija

ja bih dodao na sve pomenuto magarce kojima ne rade stop svetla, seljake sa traktorima koji pozadi nema cak ni macije oko a voze se nocu... kratere na putu, pesake koji vide samo pesacki a semafor stoji za ukras....

Comment

• Rubi
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 519
          • Beograd

I ljudi u skupljim, tezim automobilima koji bi da budu brzi, a ne znaju da voze... Pa kad ih ostavim na semaforu (zato sto saltaju u drugu na 2000rpm, pa u trecu opet na 2000rpm) oce da pojedu rodjena mda od muke. Onda, par desetina sekundi kasnije - kad sam ja vec uhvatio svoju putnu brzinu i nastavio svojim putem, eto ih - preticu preko pune linije, blicaju ljudima da se sklone, lakse teraju u jarak... Samo da se uvale ispred mene (koji vozim svojih 60-80km/h). Do sledeceg semafora, na kome prikoce do zaustavljanja (jer idu ko mutavi u crveno) samo da bi videli mene kako se u drugoj traci prokotrljavam u zelenom talasu... Pa onda opet ista prica...
          (\__/)
          (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
          (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• TAZZ
            Banovan
            • 30.05.2005
            • 1409
            • NBGD,SERBIA

@ brera...
            @ RUBI...
            Bash tako....
            Takvih majmuna je sve vishe po Gradu Beogradu...
            Mada... smirenom i obazrivom voznjom ... brze stignesh od tachke A do tachke B...
            Njega tje zaustavi i naplati kaznu za prekorachenje brzine...

Comment

• Williams
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2006
              • 556
              • Beograd- Cerak

Kad nekome radi levi ili desni far na dugim, narocito kad vidim neki noviji ili skuplji automobil, a vlasniku ne pada na pamet da namesti jer njemu ne smeta.

Comment

Working...
              X