nisu mi jasni taksisti koji da bi pokupili musteriju seku tri trake u momentu bez ikakve signalizacije i zabadaju kocnicu krvnicki tako da se ukopaju u mestu ne gledajuci da li ima neko iza niti oko njih? neko ih je gadno lagao da su sami u gradu!
Ono što mrzim(o)
Collapse
X
-
ali najbolji su mi bili taxi vozaci kada su davali intervju za valjda jutarnji program i njihova konstatacija " ZNATE NAMA POLICIJA NE DOZVOLJAVA DA NOSIMO ORUZJE KAO LICNU ZASTITU I ZA SAMOODBRANU" , koliko sam se smejao ....samo bi nam jos to falilo 5000 naoruzanih ludaka , koji kada naprave saobracajku ili kada te saseku krenu da pucaju po tebi.....
Comment
-
-
I ljudi u skupljim, tezim automobilima koji bi da budu brzi, a ne znaju da voze... Pa kad ih ostavim na semaforu (zato sto saltaju u drugu na 2000rpm, pa u trecu opet na 2000rpm) oce da pojedu rodjena mda od muke. Onda, par desetina sekundi kasnije - kad sam ja vec uhvatio svoju putnu brzinu i nastavio svojim putem, eto ih - preticu preko pune linije, blicaju ljudima da se sklone, lakse teraju u jarak... Samo da se uvale ispred mene (koji vozim svojih 60-80km/h). Do sledeceg semafora, na kome prikoce do zaustavljanja (jer idu ko mutavi u crveno) samo da bi videli mene kako se u drugoj traci prokotrljavam u zelenom talasu... Pa onda opet ista prica...(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
Comment