nisam nigdje preciziro da sam najpametniji a ako za te kw mora da je drzava pomjesala. u saobracajnoj stoji 115kw. ljudi su pitali kako to ide, ja neznam i napisao sam da im mogu dati broj onog ko je to radio
Slusaj, neradnik, ajde opasulji se malo, vazi? Ako ne znas o cemu pricas, onda bolje cuti, ovako ispada malo smesno...
Corrado je imao i 1.8 i 2.0 motore, od njih slabiji 2.0 ima 115KS. To sto tebi u saobracajnoj pise sta pise mozes verovatno da okacis prvom macku o rep. Ako vec kreces da ubedjujes nekog u nesto, onda se makar upoznaj sa cinjenicama, a ne ovako...Ali nije ni bitno, koji god motor da je u pitanju, 1.8, 2.0 koji god, svi su imali K-glavu, tako da ne znam kakav to cip taj tvoj poznanik stavlja da bi digao snagu motoru koji nema cip vec cisto mehanicku regulaciju goriva
Niko ovde ne misli da je nesto extra pametan, pogotovo ne najpametniji (sta god to znacilo...) ali nas jako mnogo sa druge strane i zna ponesto tako da ove i slicne price sacuvaj za nekog drugog. Evo ja konkretno poznajem jako mnogo ljudi koji se bave trkama, pa verovatno i tog tvog prijatelja iz Sarajeva, koji mozda i zna da uradi ponesto na motoru, koji god da je u pitanju, ali ga ovakva "reklama" sa tvoje strane ne predstavlja u najboljem svetlu, veruj mi
The difference between men and boys is the price of their toys
Nemoj tako 206 auto ima ugradjen cip niko ovde nije rekao da ga nije imao...Verovatno je naknadno ubacen i zato motor ima tako mnooogo konja...a gde su fiteri i ostale stvari koje donose dosta konja....
Kod nas je sve moguce!!!
Kako to da je moj korado bio obican 2.0 a isao kao nevreme...cak je osvajao dva puta zlatnu medalju na DRAGU!!! Sigurno je i on bio radjen..
Nemojte da napadate coveka u nesto sto nije sigurno!!!
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
svama se nevredi ubjedjivati. fino sam naveo da mi je covjek to sve javio preko telefona, i da ja to neradim i neznam sta je radio sa tim. kad sam zavrsio razgovor sa njim postavio sam temu ovdje da cujem misljenja vasa a kao novi clan ovog foruma docekan sam sa napadom sa svih strana. volio bih da vam mogu vise pomoci ali stvarno mi se neide 150km do njega da vam slikam motor i ostalo.
svama se nevredi ubjedjivati. fino sam naveo da mi je covjek to sve javio preko telefona, i da ja to neradim i neznam sta je radio sa tim. kad sam zavrsio razgovor sa njim postavio sam temu ovdje da cujem misljenja vasa a kao novi clan ovog foruma docekan sam sa napadom sa svih strana. volio bih da vam mogu vise pomoci ali stvarno mi se neide 150km do njega da vam slikam motor i ostalo.
Niko te nije napao, vec si pitan o radovima koji su dali tih "XYZ konja", da bi ekipa mogla neshto reci o samom automobilu. Kada budesh imao detalje vezane za automobil - postavi ih pa pitaj dalje u suprotnom (u roku od 24h) tema se zakljuchava zbog neozbiljnosti pitanja i nedostatka informacija. Sam ton kojim si izneo podatke i uchestvovao u diskusiji, navodi na kriv put tvoje uchestvovanje na forumu.
I jedna BITNA NAPOMENA: Kada se po prvi put pojavljujesh na CannonBall forumu, POSETI SE OVA SOBA i predstavish se.
@Kanarinac: Pajsere ostavi u garazhi, operi ruke, umij se, ocheshljaj, sedi za komp i ukucaj cannonballforums.se. Nadam se da razumesh shta sam hteo reci.
Comment