Sta mislite o nacinu kaznjavanja i tatinim sinovima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

Oprosti, ali nigde u Italiji nisam video ogranichenje sa 150. Bar ne u CELOM severnom delu...
    Ocigledno nisi bio skoro tamo. Ja idem na A4 prema Milanu, A1 ka Firenci,i A7 ka Djenovi, tu ima 150 kmh deonica.

edit: ustvari za A7 nisam siguran ali mislim da i tu ima 150 kmh deonica.
    Kako god bilo ja tamo vozim u proseku 160-180kmh posto kao sto si i sam video u Italiji to je neka standardna brzina, posto svi tako voze.

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

u Italiji je zvanicno ( u zakonu od pre nekoliko godina) brzina ogranicena na auto putevima generalno na 130 km/h.
      to sto svi voze brze i sto se tolerise je uobicajena pojava i u mnogim drugim zemljama. pa i kod nas policija nece zaustaviti ako izmere radarom da je vozeno 130 tamo gde je ograniceno 120.

u Austriji je takodje 130 ogranicenja a moze komotno da se vozi nesto preko i da ne bude zaustavljanja.

jedina zemlja u Evropi gde nije ogranicena brzina je Nemacka, u svim ostalim zemljama je 130 km/h najveca dozvoljena brzina ili i manje (Britanija, Svedska npr).

neki putevi su toliko optereceni da je uspeh voziti i tih 130, s obzirom na kolone i guzve u letnjem periodu, narocito pojedinih vikenda tokom leta- vec poznatih po zagusenjima.
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

Working...
      X