Lamborghini
Collapse
X
-
Lamborghini
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy. -
Sta bre mije ispalo....sta mu fali?
Auto izgleda bolesno i dalje...cak sta vise danas je jos brutalanijeg izgleda.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
Onaj stari je bio zivotinja koji su mogli da voze samo odabrani snagatori sa ooooogromnim m**ima
Kako je moglo da ispadne, Audi je napravio odlican posao, dao im pare i podrsku da samostalno rade ono sto rade jako dobro, i rezultat je odlican auto (auti), ni vidim nista lose u ovom diluSamo nek' oni teraju dalje
Comment
-
-
Ma ne kazem da je lose, samo ne znam kako se to desilo da zapadnu u krizu pa da mora bilo ko da ih kupuje...
Ista stvar sa Ferrarijem, samo je u pitanju FIAT...
Odabrani vozaci?!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Kada se pomisli samo na chinjenicu da su "Bikovi" nastali samo zato sto nekome nije odgovaralo kvacilo, pa je zbog toga ispao seljak u drustvu... pa su mu rekli da je on "traktorista", nisu samo prosto receno odlicni, nego su u odnosu na Ferrari, superiorni po meni, ali ja sam samo laik!!!
Zato hvala bogu na tome sto je matora drtina enco pravio kola sa tvrdim kvacilom!!!
I idalje su bolji!!!!I uvek ce biti bolji!!!!
@206
Onaj stari je bio zivotinja koji su mogli da voze samo odabrani snagatori sa ooooogromnim m**ima
Sram te bilo ima dece ovde bre!!!Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom
Jos malo pa, cew biti neshto i od mene...
Comment
-
-
sve je tacno ( frka sa enzom i kvacilom i prkos koji je ferucia naterao da napravi svoj auto ) ali ne treba zaboraviti da lamborghini do sredine 80 tih nije imao vazdusni tunela kao i to da nikad nisu ucestvovali na trkama a u prvom periodu marke su cak odbijali da prodaju automobile ljudima koji su hteli da ih trkaju. automobile su pravili prema aerodinamicnim terorijama i modelima a tek kada je chrysler prodao lamborghini grupi investitora ( pre audia ) lambo se sa diablom pojavio na trkama ( rane 90 te ).
sa druge strane, ferrari je razbijao na trkama tokom cele istorije i bavio se pravim razvojem supersportskih automobila ...
Comment
-
-
Cekaj malo, znaci lik je radio sa Enzom i nije mu se svidelo kvacilo pa je napravio svoj auto?!
A sto nisu hteli da se trkaju?!
A ni sada ih nesto nema, mada mislim da bi bilo cupavo...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
ne, Ferucio Lamborghini nikad nije radio sa Enzom ali su se poznavali jer su obojica bili uspesni biznismeni iz istog kraja, sretali su se po svadbama, slavama,sahranama i krkanlucimaFerucio je imao nekoliko Ferrarija ali nikad nije bio zadovoljan kvalitetom ( poznata ferrari boljka ) i ogromnom cenom nabavke i odrzavanja. Kada je popizdeo i odlucio da napravi svoj auto, skupio je najbolje freelance inzinjere i konstruktore i krenuo u posao. Bob Wallace mu je bio test vozac i sef razvojnog tima ciji je posao bio da dnevno predje par stotina km divljajuci po putevima i testirajuci automobile. On je stalno insistirao da se udje u trkanje ali je Ferucio rekao ne, znajuci koliko je to skupo, nesigurno i realno nepotrebno ( i bio je u pravu ). Kada je 1966 predstavljena Miura u Torinu i to samo kao sasija bez karoserije, po prici svedoka, Enco je pobegao sa sajma postidjen Feruciovom kreacijom...
Comment
-
-
Nekako mi se sva ta mesanja od strane Chrislera pa Audija ne cine kao dobra, automatski je drugi gazda i nemas totalno odresene ruke u biloo kom smislu!
Nije valjda da je prodaja isla tako lose pa su morali da se prodaju, ili je nesto drugo u pitanju...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Lamborghini nije samostalan vec skoro 30 godina...izmenjalo se puno gazda...bilo je tu i nekog polusveta, peraca para, investitora, ljudi koji ne poznaju kola. Prodaja je isla vise puta ocajno, bar jednom da ja znam su proglasili bankrot, kvalitet kola nije bio najbolji.
Audi je najbolji vlasnik koga su imali i otkad su ih Nemci preuzeli sve im je krenulo nabolje. Jedino ce mi smetati sto ce elemente iz Lamborghinija stavljati u Audije, ali sta je tu je...da su ostali samostalni ne bi vise postojali. Nema razloga za neko zaljenje.
Comment
-
-
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment