Ljudi izvinite sto se mijesam,ali ne mogu a da ne dodam da LAMBO pravi dobra kola,po njegovom dizajnu stvarno bi covjek pomislio da je u odnosu na FERRARI azdaja,ali imao sam priliku da vidim i cujem MURCIELAGO,GALLARDO,kao i MODENU,F-348 i F430.Ferrari mi je oduvijek bio san,i preko njega nema,mislio sam da mu je od svih jedino LAMBO blizu,ali kad sam vidio prvo MURCIELAGA,a nekoliko dana potom i GALLARDA razocarao sam se.Porediti zvuk GALLARDA i FERRARIJEVE ekipe je u najmanju ruku smijesno.GALLARDO se jedva cuje,salta brzine sasvim-da kazem jednostavno dok je mijenjanje brzina kog F430 bas bucno.To mi je bilo prvi put da cujem kako zupcanici udaraju jedan o drugi,ono sto FERRARIJEV motor oslobadja ne moze se nazvati zvukom,to je vise rika neke divlje macke.A o performansama da ne pricamo,pogotovo ako se uzme u obzir da je FERRARI zadnja vuca,i ima manju kubikazu.Ovdje necu pominjati koje mjesto u automobilskoj istoriji zauzima FERRARI,a koje LAMBORGINI.
Lamborghini
Collapse
X
-
-
Re: Lamborghini
Skoro sam kod mene u gradu vidio bijeli Murcielago i bio sam pozitivno iznenadjen da se vozi i takav auto, a ne jos jedan Porsche 911 (kojih je ovde zadnje vrijeme sve vise i vise). A onda slucajno u oglasima naletim na ovo >> KLIK.
Ispostavilo se da je replikaAli auto u zivo tako dobro izgleda da nisam ni pomislio da nije original. Aha, kada sam ga vidio imao je drugacije felne
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Originally posted by ale944nikada nijedan auto nece imati pojavu kao Countach... mozda na odredjeni nacin najlepsi auto ikada dizajniran...
Ovaj ja Lambo po meni pomerio granice i bilo kom pogledu.
Da dam skromni doprinos u vidu fotografija, junior u BGD pre par meseci
@ schumacher, imamo u Opel Club Serbia jednu Corsu koja se dere za sve pare, a nov izduv je covek narucio, ali ne znam kakve to veze ima sa celom pricom, da ne bude "pas koji laje, ne ujeda...Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Ove home-made varijante su sheet...Mislim,svaka cast za domisljatost,ali...to je kao kad kinezi od plastike naprave Maybacha...
Ja sam inace od malena zaljubljen u Lamborghinije, nikada nisam preterano voleo Ferrarije, mnogo su se biiip! a nisu uvek imali povoda za to...
Inace,menjam Seata Ibizu za polovnog Lamborghinija,moze i stranac,cena po dogovoru,moguca zamena...:twisted: ...SEAT IBIZA DRIVER... :twisted:
Comment
-
-
Originally posted by SCHUMACHERali kad sam vidio prvo MURCIELAGA,a nekoliko dana potom i GALLARDA razocarao sam se.Porediti zvuk GALLARDA i FERRARIJEVE ekipe je u najmanju ruku smijesno.GALLARDO se jedva cuje
ps. pogledajte na kraju kako se dama namešta
Comment
-
-
Comment