Ajd da ozivim malo ovu temu, jel zna neko koji je clan zakona gde je policijac duzan da pokaze papire da li je radar bazdaren, posto sam prosli put na tome insisitrao jer sam bio ubedjen da nisam vozio tom brzinom koja je pisala. Odgovor je samo bio, papiri su tamo kod koga treba da budu.
A jel nije duzan duzan da mi pokaze taj papir i serijski broj radara na uvid da se vidi dal se brojevi slazu? Jel istina da je donesen novi ZOBS i da ne vazi vise ono da mora da te snimi u odlasku?
A jel nije duzan duzan da mi pokaze taj papir i serijski broj radara na uvid da se vidi dal se brojevi slazu? Jel istina da je donesen novi ZOBS i da ne vazi vise ono da mora da te snimi u odlasku?
jedan primerak daje tebi a drugi ostaje kod njega, i u njemu pise model i serijski broj radara !
...jel ima neko tu dopunu i sta konkretno kaze, jel ostala neka varijanta za provlacenje, kao recimo ne obucenost ili provera ispravnosti pre snimanja !?
Kolika je tolerancija kod merenje brzine i imali je uopste ?
Znaci, ako je ogranicenje npr. 60 a on ti izmeri 62 da li je to odmah preksaj ili ima neka tolerancija (+/- 5%, vrednost sam odvalio) pa cekaju nekoga kome izmere 65 pa onda zaustavljaju.
Sta kaze o tome pravilnik o upotrebi radara za merenje brzine automobila ?
Mislim da je bar 10% tolerancija. Ja uvek prolazim 70 pored radara i nikad me nisu zaustavili (gde je ogranicenje 60). Obicno +20 tolerisu mada sam cuo i za slucajeve gde nisu tolerisali nista, najvise kad im treba kinta. Sve vise mi se smesni jammer neki...
Pa za tu vrstu uredjaja dovoljno je bazdarenje jednom godisnje, posle svakog remonta ili po zahtevu.
Primedbu na tacnost mozete postaviti kod sudije za prekrsaje, a sudija moze da zatrazi od mupa dokument, sto prilicno deluje kao corav posao...
Odnosno tesko dokaziv, takav papir da je uredjaj bazdaren, moze da se isfabrikuje..
Pri tome, sudija je u mogucnosti da odbije sumnju u ispravnost ili tacnost uredjaja, pogotovo ako se pojavi "usamljeni jahac" sa neoriginalnom "dosetkom".
Bolje je, da se obraca paznja na licni problem, da se ne siri, logicnije je da se tvrdi da se nije islo tom brzinom, da je "zaostala" od predhodnog merenja, da je sluzbeno lice prekoracilo kodeks ponasanja...
Ili da se ugradi bazdareni tahograf, ako je neko siguran da ga milicija bas maltretira.... U tom slucaju, i milicija odustaje od radarskog merenja, i podaci sa tahografa su validni (ne zbog "preciznosti" brzinomera, vec zbog nacina merenja i "pisanog", konkretnog podatka).
Ali tada su drge "opasnosti", zaista se ne sme probijati ogranicenje, po ceo dan.
Tolerancija, zakonska ne postoji, postoji nivo kazne za prekoracenja, u praksi, tolerise se 10%, i malo vise. Nisu se bas pokazali kao zlikovci u redovnoj (nenamenskoj) kontroli.
Comment